Πώς να έχετε καλύτερα στο Στοιχημα αποτελεσματα και επιτυχίες

Αν ρίξετε μία ματιά στο διαδίκτυο, κάτι το οποίο Πιθανότατα θα έχετε κάνει ήδη, θα διαπιστώσετε πως υπάρχουν πάρα πολλές «εγγυημένες» μέθοδοι για να έχετε μεγάλη επιτυχία στο αθλητικό στοίχημα. Δυστυχώς, θα σας γκρεμίσουμε κάπου εδώ αυτό το μεγάλο όνειρο, λέγοντας ρητά και κατηγορηματικά πως δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Για να γίνετε καλύτεροι στο αθλητικό στοίχημα, θα πρέπει να αφιερώσετε πολύ χρόνο, να κοπιάσετε, να είσαστε αποφασισμένοι και να αποκτήσετε τις σωστές γνώσεις και εμπειρία.

1.

Προσφορά στοιχήματος χωρίς κατάθεση*

ΕπίσκεψηΕπίσκεψη
ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα
2.
stoiximan

Προσφορά καλωσορίσματος*

ΕπίσκεψηΕπίσκεψη
ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Επενδύστε στον εαυτό σας και στο κουπόνι Πάμε Στοίχημα

Μέρος του να καταφέρετε να αποκτήσετε τις απαραίτητες δεξιότητες για το αθλητικό στοίχημα είναι να μάθετε συγκεκριμένες στρατηγικές και να τις εφαρμόσετε, αφού τις προσαρμόσετε στα δικά σας δεδομένα και ανάγκες. Στο συγκεκριμένο κείμενο έχουμε κάποιες στρατηγικές και συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να γίνετε καλύτεροι και πιο επιτυχημένοι στο αθλητικό στοίχημα με το χρόνο. Ο χρόνος είναι πάντα απαραίτητος και σημαντικό και χωρίς αυτόν δεν γίνεται τίποτα.

Κανένα πράγμα δεν πρόκειται να γίνει απλά και άκοπα, πόσο μάλλον το ποντάρισμα σε αθλήματα. Θα πρέπει να επενδύσετε στον εαυτό σας και να αφιερώσετε λίγο χρόνο και κόπο στο εγχείρημα αυτό. Το αθλητικό στοίχημα δεν είναι όπως άλλα τυχερά παιχνίδια, στα οποία απλά κάνετε κλικ και βλέπετε αν κερδίσατε ή χάσατε. Αυτό το κάνει μοναδικό και λιγότερο τυχαίο. Οι ικανότητες του παίκτη και η δουλειά που έχει κάνει αποδίδουν.

Συμβουλές για να γίνετε καλύτεροι στο αθλητικό στοίχημα

Διαχειριστείτε τα χρήματά σας και ποντάρετε σωστά

Το έχουμε πει πολλές φορές και θα το ξαναπούμε άλλη μία, γιατί είναι πολύ σημαντικό. Είναι ίσως πιο σημαντικό να μάθετε να ποντάρετε σωστά, παρά να βρείτε τον κατάλληλο αγώνα και το κατάλληλο σημείο κάθε φορά. Συνεπώς, θα πρέπει να αποφασίσετε πόσα χρήματα θα αφιερώσετε αρχικά στο αθλητικό στοίχημα. Αυτό εξαρτάται από τις ατομικές σας επιδιώξεις και την οικονομική σας κατάσταση. Φυσικά δεν είναι ποτέ έξυπνο να στοιχηματίζετε χρήματα τα οποία απλά δεν σας περισσεύουν. Ότι στοιχηματίζετε θα πρέπει να μην το έχετε ανάγκη για κάποια άλλη υποχρέωση, για να πληρώσετε κάποιο λογαριασμό κλπ.
στοιχημα αποτελεσματα
Αφού λοιπόν κάνετε το πρώτο βήμα και προσδιορίσετε το χρηματικό σας κεφάλαιο, χρειάζεται τώρα πλέον να προσδιόρισέ το ποσό που θα ποντάρετε σε κάθε στοίχημά σας. Στους αρχάριους παίκτες προτείνεται να ποντάρουν απλά ένα ποσοστό του κεφαλαίου τους στα επίπεδα του 1-5% και όχι παραπάνω. Πρόκειται δίχως αμφιβολία για το πρώτο και πιο σημαντικό πράγμα για να γίνετε καλύτεροι στο αθλητικό στοίχημα. Αργότερα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιο εξελιγμένες στρατηγικές και να βρείτε συγκεκριμένα πονταρίσματα ανά επιλογή και ανάλογα με το πόσο πιθανό είναι το σημείο που παίζετε ή ανάλογα με την απόδοσή του. Προς το παρόν, όμως, μείνετε στη στρατηγική του προσωπικού πονταρίσματος που λέγεται flat betting.

Κατανοήστε την ανοχή κινδύνου και τους στόχους σας σαν παίκτης

Υπάρχουν πάρα πολλά διαφορετικά είδη παικτών στο αθλητικό στοίχημα. Είναι λογικό να πραγματοποιούν και μεταξύ τους διαφορετικά πονταρίσματα. Όσο πιο νωρίς αποφασίσετε ποιος τύπος είστε εσείς προσωπικά, τόσο πιο γρήγορα θα μπορέσετε να τελειοποιήσετε τη στρατηγική σας και να αρχίσετε να νικάτε.

Κάποιοι προτιμούν να ποντάρουν σε μεγάλα αουτσάιντερ και σε ιδιαίτερα απίθανα γεγονότα. Τους ελκύει περισσότερο το μεγάλο ύψος των αποδόσεων. Αυτοί οι άνθρωποι κατά πάσα πιθανότητα είναι οι ίδιοι που δημιουργούν τεράστια παρολί δελτία και στοιχηματίζουν στη νίκη πχ. του Απόλλωνα Αθηνών επί του Ολυμπιακού την Κυριακή στην ελληνική Superleague.

Κάποιοι άλλοι ακολουθούν μία στρατηγική και μικρότερα κέρδη, αλλά πιο πιθανά αποτελέσματα, όμως, μπορεί αυτό να είναι απογοητευτικό για τους ίδιους μακροπρόθεσμα. Μία κακοτυχία και ένα ανάποδο αποτέλεσμα είναι αδύνατο να ξεπεραστεί με τόσο μικρές αποδόσεις και πριν γίνει αυτό συνήθως σκάει και μία δεύτερη και μία τρίτη έκπληξη κλπ. Οι παίκτες αυτοί είναι πιθανότατα κερδισμένοι πιο πολλές φορές, αλλά συνολικά στην τσέπη μάλλον χάνουν χρήματα σε βάθος χρόνου.

Κάποιοι άλλοι παίκτες σκέφτονται στρατηγικά, προβλέποντας από νωρίς ποιος θα κατακτήσει μία συγκεκριμένη διοργάνωση σε μακροπρόθεσμες αγορές στο στοίχημα. Αυτό μπορεί να είναι αρκετά επικερδές πολλές φορές, αλλά δυστυχώς απαιτείται πάρα πολύς χρόνος για τη διευθέτηση των στοιχημάτων. Στο μεταξύ τι κάνεις, όταν μάλιστα έχεις δεσμευμένο τα λεφτά σου σε πονταρίσματα για εβδομάδες ή ακόμη και για μήνες σε μια στοιχηματική ιστοσελίδα;

Κάποιοι παίκτες παίζουν πιο περιστασιακά, μία φορά ίσως την εβδομάδα και κάποιοι άλλοι αρχίζουν και στοιχηματίζουν σε ότι υπάρχει διαθέσιμο στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα. μπορεί να τους δει κανείς να στοιχηματίζουν ακόμα και πολλαπλά στοιχήματα στον ίδιο αγώνα.

Φυσικά καμία από αυτές τις παραπάνω περιπτώσεις δεν είναι τόσο επιτυχημένη. Το στοίχημα γενικά χρειάζεται υπομονή και μελέτη. Είναι γενικά καλύτερο να παίξεις έναν αγώνα τον οποίο να έχεις μελετήσει καλά, παρά δέκα αγώνες τους οποίους έχεις μελετήσει επιφανειακά. Η ποσότητα δεν είναι αυτή που μετράει στο Πάμε Στοίχημα αλλά μετράει αντίθετα η ποιότητα.

Έχετε ρεαλιστικές επιδιώξεις

Ένας επιτυχημένος παίκτης του στοιχήματος κερδίζει περίπου στο 54% των περιπτώσεων στις οποίες στοιχηματίζει. Ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο ιστορικά ίσως να είχε φτάσει και το 60% στην καριέρα του, αλλά μη Νομίζετε πως μπορεί κανείς να επιτύχει μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας γενικότερα. Ωστόσο, τα ποσοστά αυτά, έστω λίγο πάνω από το 50%, είναι υπεραρκετά για να σας προσφέρουν επιτυχημένες προβλέψεις .

Ακόμα κι αν καταφέρετε να κερδίσετε για παράδειγμα 10 στοιχήματα στη σειρά, είναι εγγυημένο μαθηματικά πώς θα έχετε κάποια στιγμή και αντίστοιχα κακά σερί με πολλαπλές αποτυχίες στη σειρά. Δεν είναι εικασία είναι βεβαιότητα. Έτσι δουλεύουν τα στατιστικά και οι πιθανότητες. Έχετέ το αυτό κατά νου και αναπτύξτε ρεαλιστικές επιδιώξεις. Μην παρεκκλίνετε από τη στρατηγική που ακολουθείτε και που σας έκανε να κερδίσετε αυτά τα 10 πονταρίσματα στην αρχή.

Καταγράψτε τα πονταρίσματα σας και μελετήστε τα περιοδικά

Μπορεί να φαίνεται περιττό και κουραστικό, όμως είναι πάρα πολύ σημαντικό να το κάνετε. Δεν έχει ιδιαίτερη πλάκα να ξαναβλέπεις τις απώλειες σου, αλλά μόνο έτσι μπορείς να αποτρέψεις αντίστοιχα αποτελέσματα και λάθη στο μέλλον. Ορισμένες φορές χάνει κανείς πονταρίσματα, ακόμα και αν τα πάντα έχουν πάει σωστά. Άλλες φορές μπορεί ο παίκτης να γνώριζε πως είναι μάλλον απίθανο να κερδίσει αλλά παρόλα αυτά πήρε την απόφαση να πραγματοποιήσει το ποντάρισμα αυτό. Διορθώνοντας την συλλογιστική αυτή, θα έχετε μεγαλύτερη επιτυχία μακροπρόθεσμα, Θυμηθείτε ότι ποντάρετε τα χρήματα σας και δεν θα πρέπει να το κάνετε ελαφρά την καρδία. Μιλάμε για λεφτά.

Ποντάρετε με το κεφάλι σας και όχι με την καρδιά σας

Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός παικτών στο στοίχημα πού στοιχηματίζουν επειδή απλά είναι οπαδοί μιας ομάδας. Αυτό σημαίνει πώς στοιχηματίζουν στους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας, καθώς έτσι είναι ακόμα μεγαλύτερο το ενδιαφέρον στα παιχνίδια της και πιθανότατα μέσα από το αθλητικό στοίχημα να υποστηρίξει καταστάσεις που δεν είναι σίγουρες, αλλά είναι αντίθετα επιθυμητές. Η συγκεκριμένη τακτική είναι πολύ λάθος βέβαια, και θα πρέπει να αποφεύγεται. Είναι καλό να είστε πιστοί σε μία ομάδα αλλά μην την χρησιμοποιείτε για τα πονταρίσματα σας στο αθλητικό στοίχημα. Είστε προκατειλημμένοι και αυτό δεν σας κάνει να σκέφτεστε και να ποντάρετε ρεαλιστικά και αντικειμενικά. Κάθε φορά που υπάρχει ένας αγώνας με τον οποίο συνδέεστε συναισθηματικά, αποφύγετε τον τελείως.

Στοιχηματίστε μόνο σε ένα άθλημα

Θα πρέπει να επενδύεται σε αυτό που ξέρετε καλύτερα και αυτό σημαίνει πως μάλλον μόνο στο αγαπημένο σας άθλημα, είτε είναι το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ ή οποιοδήποτε άλλο. Εάν αρχίζετε τώρα να ασχολείστε με το αθλητικό στοίχημα πάρτε την απόφαση αυτή για το τι θα ακολουθήσετε στοιχηματικά. Εάν γνωρίζετε πολλά για το άθλημα αυτό, τότε έχετε ήδη ένα προβάδισμα που θα σας βοηθήσει να κάνετε πιο σωστά τις εκτιμήσεις σας. Ακόμα και η προηγούμενη εμπειρία σας είναι χρήσιμη και θα σας βοηθήσει και στο μέλλον στις επόμενες προβλέψεις σας. Θα γνωρίζετε πιθανότατα ήδη πως να αξιολογείτε παίκτες και ομάδες και πού να συγκεντρώσετε πληροφορίες για το συγκεκριμένο άθλημα που σας αρέσει. Αυτό είναι σημαντικό και θα σας κάνει να βρείτε πιο καλές επιλογές τους αγώνες στους οποίους στοιχηματίζετε.

Έχετε επίσης υπόψη σας πως τα λιγότερο δημοφιλή αθλήματα είναι ενδεχομένως πιο επικερδή στοιχηματικά. Εάν ασχολείστε με κάποιο εξειδικευμένο άθλημα, τότε έχετε πολύ καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας και καλό είναι να ακολουθήσετε αυτό έναντι πχ του ποδοσφαίρου. Πολλές στοιχηματικές ιστοσελίδες καλύπτουν πλήθος από αθλήματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι πολύ καλές στο να διαμορφώνουν σωστά τις αποδόσεις σε όλα αυτά τα αθλήματα, καθώς δεν είναι εξπέρ στα πάντα. Ιδιαίτερα στο χώρο των δυναμικών αθλημάτων έχουμε δει εξωφρενικά πράγματα όσον αφορά τις στοιχηματικές αποδόσεις, πού γνώστες του χώρου θα μπορούσαν να εντοπίσουν εύκολα και να εκμεταλλευτούν στοιχηματικά. Χρησιμοποιήστε, λοιπόν, την γνώσεις σας σε κάποιο άθλημα, όταν το γνωρίζετε.

Κυνηγήστε της αποδόσεις

Κάθε στοιχηματικής ιστοσελίδα έχει τις δικές της αποδόσεις για τους αγώνες που προσφέρει καθημερινά στο κουπόνι. Μπορείτε να βρείτε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΟΦΗ σε απόδοση 1,50 σε μία στοιχηματική ιστοσελίδα και σε απόδοση 1,61 σε κάποια άλλη. Είναι προφανές ποια πρέπει να επιλέξετε, φυσικά την υψηλότερη. Μη συμβιβάζεστε με μία μόνο στοιχηματική ιστοσελίδα. Είναι πιο πρακτικό να παίζετε σε μία ιστοσελίδα, αλλά είναι σίγουρα μη αποδοτικό. Πάρτε κατά σειρά όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα και δημιουργήστε λογαριασμού σε αυτές. Εντάξει, αν έχετε μία καλή εικόνα της αγοράς μπορείτε να αποφύγετε τις πιο κακές. Στη συνέχεια μοιράζετε τα χρήματα σας ανάλογα με τις αποδόσεις που προσφέρουν γενικότερα και αφού κάνετε μια πρώτη εκτίμηση σε ποια θα παίζετε ποιο συχνά και σε ποια άλλη όχι. Αυτό δεν χρειάζεται να γίνει από την αρχή, μπορεί να γίνει και σταδιακά βέβαια. Κάθε φορά που θέλετε να ποντάρετε σε ένα σημείο, αναζητήστε τις αποδόσεις σε όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες έχετε εγγραφεί και ποντάρετε σε εκείνη με τη μεγαλύτερη απόδοση.

Μην βλέπετε τις προτάσεις και μην συζητάτε προγνωστικά με άλλους παίκτες

Το διαδίκτυο είναι γεμάτο με ιστοσελίδες που περιέχουν προτάσεις από άλλους παίκτες του στοιχήματος. Μπορείτε να βρείτε προτάσεις ακόμα και στα κοινωνικά δίκτυα, είναι ένα από τα πιο εύκολα πράγματα στο διαδίκτυο. Είναι πολύ πιθανό να γνωρίζετε και προσωπικά κάποιους άλλους παίκτες που να ασχολούνται με το αθλητικό στοίχημα. Είναι καλό να κάνετε μία κουβεντούλα αλλά γενικά μην ακολουθείτε τις συμβουλές τους και τις προτάσεις τους. Πραγματοποιήστε τη δική σας έρευνα στους αγώνες στους οποίους θα στοιχηματίσετε. Οι στρατηγικές αποτελούν ένα άλλο ζήτημα το οποίο μπορείτε κάλλιστα να το συζητήσετε και να ανταλλάξετε απόψεις με τους άλλους. Μπορεί να στα δώσουν μία καλή ιδέα, που εσείς θα αναπτύξετε καλύτερα από ότι θα έχουν καταφέρει ενδεχομένως οι ίδιοι.

Η υπομονή είναι χρυσός 

Τα αποτελέσματα στο αθλητικό στοίχημα είναι επιτυχημένα μόνο όταν τα εξετάζει κάνεις μακροπρόθεσμα. Θα διαπιστώσετε πως με τον καιρό εξελίσσεστε και γίνεστε καλύτεροι, τόσο όσον αφορά τις επιλογές, όσο και τις στρατηγικές σας.

Πειραματιστείτε

Ο πειραματισμός είναι πάντα καλός και θα πρέπει να τον χρησιμοποιείτε ακόμα και αν μερικές φορές τα πράγματα δεν πάνε καλά. Φυσικά μην αρχίσετε να ποντάρετε ότι να ‘ναι με υψηλά πονταρίσματα έτσι απλά για τον πειραματισμό. Μπορείτε να δοκιμάσετε μία στρατηγική ακόμα και αν δεν χρησιμοποιήσετε χρήματα, εντελώς θεωρητικά. Στη συνέχεια, αν δείτε πως κάτι δουλεύει και πάει καλά, μπορείτε να αρχίσετε να στοιχηματίζετε σε αυτό με μικρά ποσά. Ακόμα και αν έχετε αναπτύξει κάποια στρατηγική που είναι πολύ αποδοτική δεν μπορείτε να είστε σίγουροι πως η στρατηγική αυτή θα συνεχίσει να είναι αποτελεσματική για πάντα. Συνεπώς ο πειραματισμός είναι καλός για να βρείτε κι άλλα πράγματα πάνω στα οποία μπορείτε να επενδύσετε.

Όσο πιο λίγες επιλογές κάνετε τόσο το καλύτερο

Παρότι είναι απόλυτα λογικό και κατανοητό, είναι κάτι που δυστυχώς δεν τηρούν πάρα πολλοί παίκτες. Όσο λιγότερα πονταρίσματα τοποθετείτε το κουπόνι σας, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες επιτυχίας. Τα δελτία παρολί μπορούν να ανεβάσουν τις αποδόσεις αλλά εδώ δεν παίζουμε Τζόκερ, παίζουμε αθλητικό στοίχημα. Θέλουμε χαμηλότερα κέρδη, αλλά μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας. Σκεφτείτε και επιδιώξτε μικρές νίκες και όχι τεράστιες. Το καλύτερο είναι να παίζετε μονούς αγώνες, αλλά αν θέλετε να δοκιμάσετε τα παρολί και τα συστήματα, κάντε το, φτάνει να μην ξεπερνάτε ποτέ τις 3-4 επιλογές.

Να ξέρετε ότι οι στοιχηματικές ιστοσελίδες χάνουν τα περισσότερα από τα στοιχήματά τους στις μονές επιλογές των παικτών του στοιχήματος. Είναι προτιμότερο να ποντάρετε κάτι παραπάνω σε έναν αγώνα πάρα μικροποσά σε τεράστιες αποδόσεις, σε δελτία με πολλές επιλογές. Τα τριπλά παρολί πάντως μπορούν να προσφέρουν αρκετά καλές και υψηλές αποδόσεις. Αν δεν θέλετε τα μόνα πονταρίσματα, μείνετε σε αυτά και ξεχάστε τις 5 ή 10 επιλογές στο ίδιο δελτίο. Δεν πρόκειται να τις πιάσετε ποτέ.

Μην ξεχνάτε τις λιγότερο προφανείς αγορές

Ο περισσότερος κόσμος στοιχηματίζει σε 5-10 βασικές αγορές στο αθλητικό στοίχημα. Ωστόσο, υπάρχουν συχνά καλές ευκαιρίες σε λίγο πιο εξειδικευμένες και λιγότερο δημοφιλής στοιχηματικές αγορές. Αυτός, άλλωστε, είναι και ένας τρόπος των στοιχηματικών ιστοσελίδων να σας προσφέρουν περισσότερες επιλογές. Υπάρχουν συχνά καλές επιλογές σε υψηλές αποδόσεις που μπορείτε να ανακαλύψετε.

Βεβαιωθείτε πώς κατανοείτε τις αγορές και σε ποιο ακριβώς πράγμα ποντάρετε.

Εάν αρχίσετε να ασχολείστε με μη συμβατικές αγορές στο αθλητικό στοίχημα βεβαιωθείτε πως αυτό που κοντά είναι αυτό που έχετε στο νου σας. Καλό είναι, επίσης, να διαβάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις της κάθε στοιχηματικής ιστοσελίδας για να δείτε πως λειτουργεί η κάθε επιλογή. Ένα συχνό λάθος είναι για παράδειγμα το ποντάρισμα στο ημίχρονο/τελικό και στην επιλογή αντίστοιχα μίας ομάδα να κερδίσει και στα δύο ημίχρονα. Δεν είναι τα ίδια στοιχήματα. Για παράδειγμα μία ομάδα μπορεί να προηγηθεί με 3-0 στο ημίχρονο και στο δεύτερο ημίχρονο το τελικό σκορ να είναι 3-2. Αυτό σημαίνει πως όποιος στοιχημάτισε στο Ημίχρονο/Τελικό στην ίδια ομάδα κερδίζει το στοίχημα του, αλλά αντίστοιχα δεν κερδίζει αυτός που στοιχημάτισε στο να κερδίσει η ίδια ομάδα και στα δύο ημίχρονα, καθώς στη συγκεκριμένη περίπτωση η άλλη ομάδα ήταν αυτή που βρέθηκε να κερδίζει το δεύτερο ημίχρονο.

Πως τελικά μπορείτε να γίνετε καλύτεροι στο Πάμε Στοίχημα 

Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές στο αθλητικό στοίχημα. Όλοι αυτοί που λένε πως δεν χάνουν ποτέ και πως έχουν το ιδανικό στοίχημα λένε απλά ψέματα και προσπαθούν να σας κοροϊδέψουμε. Μπορείτε να γίνετε, ωστόσο, καλύτεροι στο Πάμε Στοίχημα, εάν επενδύσετε στον εαυτό σας και ακολουθήστε τις παραπάνω συμβουλές. Κάποια πράγματα είναι αυτονόητα, όμως αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πώς όλοι τα αντιλαμβανόμαστε και θέλουμε να τα τηρήσουμε. Ο αυτοέλεγχος, λοιπόν, έχει σημασία, καθώς επίσης και η διάθεση για δουλειά και έρευνα. Το Πάμε Στοίχημα είναι ένα παιχνίδι στο οποίο μπορείτε να κερδίσετε λόγω του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί. Το θέμα είναι πως οι περισσότεροι παίκτες χάνουν χρήματα και είναι ελάχιστοι αυτοί που κερδίζουν, καθώς δεν παίρνουν όλοι στα σοβαρά τη διαδικασία. Μπορείτε όμως εσείς να είστε ένας από αυτή τη μειοψηφία που έχει σε βάθος χρόνου γεμάτη την τσέπη με χρήματα.

Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ

Δημοσιεύτηκε την ημερομηνία 04-08-2021 από Κωνσταντίνος Παγωμενάκης

Σχετικά με τον συγγραφέα

Κωνσταντίνος Παγωμενάκης

Απόφοιτος της Σχολής Επικοινωνίας και ΜΜΕ στο πανεπιστήμιο Αθηνών με μεταπτυχιακό στην πολιτική επικοινωνία και τις νέες τεχνολογίες. Διαθέτω περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρία στον χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο και μεγάλη γνώση του τομέα αξιολόγησης ιστότοπων καζίνο και αθλητικού στοιχήματος στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο. Η τεχνολογία με συναρπάζει γι' αυτό και την ακολουθώ σε κάθε της βήμα στο διαδίκτυο!

Εμφάνιση περισσότεων δημοσιεύσεων από Κωνσταντίνος Παγωμενάκης
×
P