Στρατηγική στοιχήματος για επιτυχημένες προβλέψεις

Ίσως να έχετε ήδη μελετήσει τα βασικά που αφορούν το αθλητικό στοίχημα και να πιστεύετε πως είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε, μπαίνοντας κάπως πιο βαθιά στα πράγματα. Έχετε διαπιστώσει στο σημείο αυτό ενδεχομένως προς χρειάζεται κάποια στρατηγική στοιχήματος την οποία θα ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε και να εξελίσσετε με το χρόνο.

Όταν μιλάμε για την επιλογή της κατάλληλης στρατηγικές στοιχήματος, οι απόψεις που εκφράζονται διίστανται. Υπάρχει κάποια σωστή στρατηγική για να κερδίζει κανείς  στο στοίχημα ή μήπως η καλύτερη στρατηγική είναι να παραμένει ευέλικτος κανείς, επιλέγοντας κάθε φορά κάτι διαφορετικό; Υπάρχει βάση και στις δύο αυτές απόψεις. Σε κάθε περίπτωση η καλύτερη στρατηγική είναι αυτή που αποφέρει επιτυχίες και κέρδη μακροπρόθεσμα.

1.

Προσφορά στοιχήματος χωρίς κατάθεση*

ΕπίσκεψηΕπίσκεψη
ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα
2.
betsson καζίνο

Προσφορά καλωσορίσματος*

ΕπίσκεψηΕπίσκεψη
ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα
3.
stoiximan

Προσφορά καλωσορίσματος*

ΕπίσκεψηΕπίσκεψη
ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα
4.

Καθημερινές Προσφορές*

ΕπίσκεψηΕπίσκεψη
ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Η καλύτερη στρατηγική στο αθλητικό στοίχημα

Εάν αποφασίσετε κάποια στιγμή θα αρχίσετε να ασχολείστε με το αθλητικό στοίχημα κάπως πιο σοβαρά, η πρώτη ερώτηση που έρχεται στο νου αφορά την πιο κατάλληλη στρατηγική. Ωστόσο, δεν υπάρχει κάποια απόλυτη απάντηση στο ερώτημά για το ποια είναι η καλύτερη στρατηγική. Μία καλή στρατηγική για έναν παίκτη του στοιχήματος μπορεί να είναι εντελώς ακατάλληλη για κάποιον άλλο.

Πολλοί παίκτες του αθλητικού στοιχήματος ασχολούνται συστηματικά με ένα τύπο στοιχήματος. Η εστίαση αυτή των παικτών αφορά συνήθως κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα σε κάποιο αγώνα, το οποίο αναζητούν ενεργητικά. Για παράδειγμα κάτι τέτοιο θα μπορούσε να είναι ένα στοίχημα Over ή Under, νίκες με χάντικαπ, πονταρίσματα σε φαβορί με χαμηλές αποδόσεις, στοιχήματα στο ημίχρονο, πονταρίσματα σε γρήγορα ή καθυστερημένα γκολ κλπ.

Αυτή θεωρείται μία αρκετά απλοποιημένη προσέγγιση. Δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε και άλλους παράγοντες, όπως είναι για παράδειγμα το μέγεθος του πονταρίσματος και η συχνότητα με την οποία παίζει κανείς του αγώνες τα δελτία του, εκτός των άλλων.

Μία πρακτική συμβουλή πριν ξεκινήσετε

Πριν αρχίσετε να πραγματοποιείτε τα στοιχήματα σας σύμφωνα με κάποια στοιχηματική στρατηγική, είναι σημαντικό να δείτε πώς ακριβώς θα διαχειριστείτε τα χρήματά σας. Χρειάζεστε μία συγκεκριμένη στρατηγική στην οποία θα πρέπει να μείνετε προσηλωμένοι. Αυτός είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας που πρέπει να έχετε κατά νου.

Σκεφτείτε πως είναι κάτι αντίστοιχο με το όταν κάνεις χάνει βάρος. Λένε πως περίπου το 30% εξαρτάται από τη φυσική δραστηριότητα και το 70% από τη διατροφή. Έτσι ακριβώς θα μπορούσαμε να παραλληλίσουμε ως ένα 30% τη σωστή διαχείριση των χρημάτων και 70% τις σωστές επιλογές στο στοίχημα.

Μόνο όταν καταφέρετε να φτιάξετε ένα αξιόπιστο σύστημα διαχείρισης των πονταρισμάτων σας θα ήταν καλό να ξεκινήσετε τις δοκιμές σας με τις διάφορες στρατηγικές. Μπορείτε βέβαια πάντα να κάνετε τις δοκιμές σας στο χαρτί, χωρίς να ξοδεύετε χρήματα και να δοκιμάσετε τόσο τη διαχείριση των χρημάτων, όσο και το ίδιο το σύστημα που θα χρησιμοποιήσετε στοιχηματικά.

Βασικές στρατηγικές στοιχήματος

Παρακάτω θα ασχοληθούμε με κάποιες βασικές στρατηγικές στοιχήματος τις οποίες ακολουθεί αρκετός ο κόσμος. Σας δίνουμε κάποιες βασικές ιδέες, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι πάντα αποτελεσματικές και σίγουρες μέθοδοι. Ακόμα και αν κάτι δουλεύει, χρειάζεται η παραμετροποίηση και η συνεχής τροποποίηση, προκειμένου ένα σύστημα να είναι πάντα ενήμερο και επιτυχημένο.

1Χ στα αουτσάιντερ πού είναι οι γηπεδούχοι

Πρόκειται για μία στρατηγική στοιχήματος που παραμένει επιτυχής εδώ και πολλά χρόνια. Είναι ουσιαστικά η χρήση της Διπλής Ευκαιρίας 1Χ όταν ένα αουτσάιντερ παίζει κόντρα σε ισχυρή ομάδα και ο αγώνας γίνεται στην έδρα του αουτσάιντερ. Σε αυτή την περίπτωση το 1Χ το οποίο θα το βρει κανείς σε αξιόλογη απόδοση αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία για κέρδος.

Δεν χρειάζεται καν να προχωρήσετε σε ανάλυση αγώνων ανάμεσα σε φαβορί και σε αουτσάιντερ, καθώς υπάρχει ξεκάθαρα διαφορά δυναμικότητας σε αυτή την περίπτωση. Ακόμα και στην περίπτωση που θα επιλέξουμε ομάδες που δεν είναι πολύ μεγάλα αουτσάιντερ, αλλά και πάλι παραμένουν αουτσάιντερ. Σύμφωνα με τις αποδόσεις, μπορούμε να βρούμε αξιόλογες ευκαιρίες μεταξύ 1,60 και 2,50.

Φυσικά καλό είναι να γίνεται μία πρώτη ανάλυση και να μην ποντάρουμε «τυφλά» σε οποιοδήποτε σύλλογο. Τα στατιστικά έχουν την αξία τους εδώ, καθώς και η ενημέρωση για τραυματισμούς, απουσίες ποδοσφαιριστών λόγω καρτών, αλλά και η ενημέρωση για τη γενικότερη κατάσταση της κάθε ομάδας. Tο πλεονέκτημα της έδρας για το αουτσάιντερ αποτελεί και ένα κίνητρο το οποίο δεν θα πρέπει να υποεκτιμά κάνεις, καθώς είναι ουσιαστικό. Υπάρχει σίγουρα αξία σε αυτού του είδους τα στοιχήματα. Εάν αποδέχεστε ακόμα χαμηλότερες αποδόσεις, μπορείτε φυσικά να χρησιμοποιήσετε τη στρατηγική 1Χ και σε παιχνίδια που έχουν πιο ισορροπημένες αποδόσεις.

Ποντάρουμε σε χαμηλά επίπεδα πχ. 1.20

Η συγκεκριμένη στοιχηματική στρατηγική ασχολείται με το στοίχημα σε πολυάριθμα στοιχήματα με πολύ υψηλά πόσα, αλλά σε χαμηλές αποδόσεις. Αν καταφέρετε να κερδίσετε 30 και 40 φορές στη σειρά τότε έχετε βγάλει πολύ καλά χρήματα. Το πρόβλημα είναι αν τα πράγματα πάνε στραβά και χάσετε έστω και ένα στοίχημα. Είναι δύσκολο να ανακάμψει κανείς σε αυτή την περίπτωση.

Κατά μέσο όρο χρησιμοποιεί κανείς αποδόσεις στο ύψος του 1,20 και το ιδανικό είναι ενδεχομένως να παίζει κανείς στο live στοίχημα. Ένα κλασικό στοίχημα είναι το Over 0,5, δηλαδή το παιχνίδι να μην έρθει 0-0, αλλά οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα. Συνήθως μετά από 30 λεπτά χωρίς γκολ σε κάποιο αγώνα η απόδοση αυτή πέφτει στο 1,20. Είναι σημαντικό εδώ να παίζετε σχεδόν πάντα τις ίδιες αποδόσεις.

Τα κέρδη με αυτή την τεχνική έρχονται πολύ αργά, καθώς αρχίζετε να αυξάνετε το ποντάρισμά σας σταδιακά. Αν καταφέρετε να πετύχετε 30 επιτυχίες στη σειρά ξεκινώντας με στοίχημα 10 ευρώ θα έχετε κέρδος 2.373,76 ευρώ. Με 35 επιτυχημένες προβλέψεις θα έχετε φτάσει τα 5.906,68 και μετά από 40 επιτυχημένες προβλέψεις θα έχετε φτάσει στα 14.697,71 ευρώ.

Το σύστημα 1-3-2-6

Το σύστημα αυτό αποτελεί ένα προοδευτικό σύστημα πονταρίσματος. Ουσιαστικά ο παίκτης του στοιχήματος αυξάνει το ποντάρισμα του μετά από κάποια νίκη και κάποια στιγμή πραγματοποιείται ένας συγκεκριμένος κύκλος πονταρισμάτων και κέρδους. Υπάρχουν πολλά παρόμοια συστήματα.

Το συγκεκριμένο σύστημα έχει σχεδιαστεί έτσι για επιλογές στοιχημάτων με 2 αποτελέσματα. Αρχικά θα πρέπει να υπολογίσετε πόσο θα είναι το στοίχημά σας, το οποίο κανονικά θα πρέπει να αποτελεί ένα μικρό ποσοστό του κεφαλαίου σας. Το ιδανικό είναι 1%. Για παράδειγμα, αν θέλετε να παίξετε με συνολικό ποσό 500 ευρώ, τότε καλό είναι να αρχίσετε με πονταρίσματα των 5 ευρώ και να κρατάτε στατιστικά.

Όταν κερδίσατε ένα στοίχημα, τότε προσαρμόσετε το επόμενο σύμφωνα με την ακολουθία 1-3-2-6. Έτσι αν κερδίσετε το πρώτο σας στοίχημα των 5 ευρώ, το αυξάνεται στη συνέχεια στα 15 ευρώ. Εάν κερδίσετε και πάλι, τότε το επόμενο σας ποντάρισμα είναι 10 ευρώ. Σε περίπτωση που θα κερδίσετε, τότε το επόμενο ποντάρισμα είναι 30 ευρώ. Δεν υπάρχει συνέχεια, υπό την έννοια πως αν ξανακερδίσουμε ξεκινάμε πάλι από την αρχή με 5 ευρώ στοίχημα. Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάτε πως μόλις ακριβώς χάσετε το ποντάρισμα σας, θα πρέπει να επανέλθει στο αρχικό, δηλαδή και πάλι 5 ευρώ, ανεξάρτητα από το σημείο στο οποίο χάσατε.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτού του συστήματος είναι πως είναι απλό και εύκολο να μάθει κανείς να το χρησιμοποιεί. Επίσης, το στοίχημά σας δεν αυξάνεται μετά από κάποια ήττα και αυτό αποτρέπει την ταχύτατη απώλεια χρημάτων. Από την άλλη πλευρά εάν έρθει κάποια λάθος ακολουθία αποτελεσμάτων, τότε σίγουρα θα χάσετε.

Γρήγορο Cash Out στο αθλητικό στοίχημα

Έχετε πότε τοποθετήσει κάποιο στοίχημα και πολύ γρήγορα ευχηθήκατε να μην το είχατε κάνει; Ίσως να είχατε αμφιβολίες για το εάν η ομάδα που υποστηρίζεις θα μπορούσε να κερδίσει τελικά ή όχι. Ίσως να συνέβη κάτι που να άλλαξε το συσχετισμό δυνάμεων ανάμεσα στους δύο ομάδες. Σε κάθε περίπτωση αν σας αρέσει αυτού του είδους η διαδικασία θα λατρέψετε την τεχνική αυτή. Εάν κάνετε τις σωστές κινήσεις, μπορείτε να βγάλετε πολύ καλά κέρδη.

Με την τεχνική αυτή μπορείτε να προχωρήσετε σε εξαργύρωση των πονταρισμάτων σας, πριν την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων. Έτσι μπορείτε να έχετε κέρδος ή να πάρετε πίσω ένα μέρος του στοιχήματος σας, ανάλογα με την επιλογή που θα κάνετε και το χρονικό διάστημα που συμβαίνει αυτή.

Η λειτουργία του Cash Out είναι διαθέσιμη τόσο για μεμονωμένα στοιχήματα, όσο και για δελτία παρολί με πολλούς αγώνες, αλλά μερικές φορές δεν ισχύει για όλα τα είδη στοιχημάτων. Εάν η ομάδα ή ο παίκτης που υποστηρίζετε στοιχηματικά φαίνεται να κερδίζει, αλλά υπάρχει αντίσταση από την αντίπαλη ομάδα, σίγουρα πρέπει να προχωρήσετε σε Cash Out και να εξασφαλίσετε τα κέρδη σας με μεγάλες προοπτικές και πιθανότητες επιτυχίας.

Εναλλακτικά η επιλογή της πληρωμής μπορεί να σας κάνει να χάσετε λιγότερα από το ποντάρισμα σας, το οποίο αποτελεί μία καλή στρατηγική μακροπρόθεσμα.

Ποντάροντας live στο Over 1,5 γκολ

Η στρατηγική αυτή χρησιμοποιείται αποκλειστικά στο live στοίχημα από τους παίκτες. Η τεχνική αυτή επίσης προσφέρει ενδιαφέρον πλεονέκτημα λόγω της εξέλιξης των αποδόσεων. Καταρχάς θα πρέπει να βρείτε έναν αγώνα τον οποίο κάνεις περιμένει να έρθει Over 2,5. Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, η απόδοση του Over 1,5 θα είναι πολύ χαμηλή. Σε ορισμένες περιπτώσεις δεν πρόκειται να ξεπεράσει καν το 1.20. Κατευθείαν μετά την έναρξη του παιχνιδιού και εφόσον δεν μπαίνουν γκολ, η απόδοση αρχίζει να αυξάνεται και λεπτό με λεπτό γίνεται όλο και πιο ελκυστική.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να είστε υπομονετικός ως παίκτης. Παρακολουθήστε τον αγώνα live και όταν είναι η κατάλληλη στιγμή θα δράσετε. Περιμένετε μέχρι η απόδοση να φτάσει στα επίπεδα του 1,50 με 2,00. Όσο πιο ψηλά φτάσει, τόσο το καλύτερο, αλλά σημειώστε πως και ο χρόνος είναι σημαντικός. Εφόσον μπει κάποιο γκολ, το ποντάρισμα μας έχει τελειώσει και θα πρέπει να αρχίσετε να αναζητάτε κάποιο νέο παιχνίδι. Η στρατηγική έχει νόημα όσο το 0-0 παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνήθως θα πρέπει να περιμένετε το 35ο με 55ο λεπτό ώστε η απόδοση να φτάσει πάνω από 1,50. Ωστόσο, σας προτείνουμε και πάλι να στοιχηματίσετε στο πρώτο ημίχρονο. Είναι σημαντικό η απόδοση να είναι 1,50 η υψηλότερη.

Αναλύσετε το παιχνίδι πριν την έναρξη του και περιμένατε να έρθει Over 2,5. Εάν δεν κάνετε απόλυτα λάθος θα πουν γκολ στον αγώνα. Περιμένουμε με ανυπομονησία το πρώτο γκολ για να στοιχηματίσουμε. Εάν μπει γκολ γρήγορα μετά το ποντάρισμά σας, τότε έχετε μία ωραία και κερδοφόρα στρατηγική. Η απόδοση του Over 1,5 θα πέσει δραματικά μετά το πρώτο γκολ. Τώρα μπορείτε να πάρετε τα χρήματα σας μέσω Cash Out και ουσιαστικά να πουλήσετε το στοίχημα σας με θετικό αποτέλεσμα στην τσέπη σας.

Η επιλογή στην οποία υπάρχει κίνδυνος μεγαλύτερος είναι να περιμένετε το δεύτερο γκολ που σας επιτρέπει να κερδίσετε ούτως ή άλλως. Πάντα θα πρέπει να παρακολουθείτε τον αγώνα ζωντανά. Εάν βλέπετε πως το γκολ είναι θέμα χρόνου, μπορείτε να περιμένετε και να αφήσετε το στοίχημα σας ως έχει. Εάν βλέπετε πως δεν πρόκειται να μπει κάποιο γκολ, ίσως είναι καλύτερα να προχωρήσετε σε Cash Out. Είναι λειτουργία που έχει ο παίκτης ανά πάσα στιγμή.

Εξειδίκευση στοιχημάτων σε ένα πρωτάθλημα

Πάντα παραμένει πολύ σημαντικό ως παίκτης να γνωρίζετε τις εξελίξεις στο άθλημα με το οποίο ασχολείστε στοιχηματικά. Βέβαια, είναι κάποιες φορές δύσκολο να βρείτε επαρκείς και καλές πληροφορίες, ιδίως όταν στοιχηματίζετε σε κάποιο παιχνίδι, στο οποίο δεν γνωρίζετε πολύ καλά τις ομάδες ή ακόμα και καθόλου.

Σας προτείνουμε να εξειδικευτείτε σε μία χώρα μόνο και ιδανικά σε ένα μόνο πρωτάθλημα της χώρας αυτής. Στο καλύτερο δυνατό σενάριο επιλέγετε ένα πρωτάθλημα στο οποίο οι αγώνες προβάλλονται στην τηλεόραση ζωντανά και έχετε πρόσβαση σε αυτούς. Είναι καλό, επίσης, οι παίκτες να είναι γνωστοί και να υπάρχει κάλυψη των αγώνων εκτενώς. Εάν αποφασίσετε για παράδειγμα να στοιχηματίσετε μόνο σε αγώνες του πρωταθλήματος Λετονίας, το πιο πιθανό σενάριο είναι απλά να στοιχηματίζετε στην τύχη. Δεν ισχύει το ίδιο όταν επιλέξετε το αγγλικό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ ή τη γερμανική Μπουντεσλίγκα.

Πάντα στοιχηματίζετε καλύτερα όταν γνωρίζετε τα πρωτάθλημα, τις ομάδες και τους πρωταγωνιστές. Θα πρέπει να τους ακολουθείτε σε εβδομαδιαία βάση και αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να ακολουθείτε τις εξελίξεις των ομάδων, να γνωρίζετε τους τραυματισμούς και τις τιμωρίες και τι αποτέλεσμα μπορούν να έχουν αυτοί στους επόμενους αγώνες. Φυσικά είναι εφικτό να εξειδικευτείτε σε αρκετές χώρες εφόσον παρακολουθείτε τις εξελίξεις στενά, αλλά φυσικά θα χρειαστείτε περισσότερο χρόνο και μεγαλύτερη ανάλυση.

Το να ασχολείστε με πρωταθλήματα και με αγώνες στους οποίους δεν έχετε αναλύσει επαρκώς, σημαίνει ουσιαστικά ότι παίζετε πιο πολύ κάποιο τυχερό παιχνίδι παρά αθλητικό στοίχημα. Ουσιαστικά παίζετε με την ελπίδα για κέρδος και όχι έχοντας υπολογίσει και εκτιμήσει τις σωστές πιθανότητες επιτυχίας των στοιχημάτων σας.

Στοιχηματίζοντας στις ισοπαλίες

Δίχως αμφιβολία, οι ισοπαλίες αποτελούν ένα από τα λιγότερο δημοφιλή πονταρίσματα κάποιου παίκτη. Δεν είναι άλλωστε και ιδιαίτερα συναρπαστικό κανείς να πανηγυρίζει στην περίπτωση μιας ισοπαλίας, από ότι είναι προφανώς όταν κερδίζει μία ομάδα.

Ωστόσο, είναι γεγονός πως οι ισοπαλίες πληρώνουν καλά τον παίκτη, όσον αφορά τις στοιχηματικές αποδόσεις στις στοιχηματικές ιστοσελίδες. Γι’ αυτό πολλές φορές είναι λογικό κάνεις να κυνηγά τις ισοπαλίες αντί για τις νίκες. Ούτως ή άλλως, το κάθε παιχνίδι ξεκινά από μία ισοπαλία.

Προσπαθήστε να δείτε αγώνες όπου οι δύο ομάδες ενδέχεται να δυσκολευτούν να νικήσουν η μία την άλλη. Για παράδειγμα μπορείτε να αναζητήσετε ομάδες που είναι αρκετά υψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και οι οποίες υποδέχονται τις κορυφαίες ομάδες στο πρωτάθλημα. Η φιλοξενούμενη ομάδα έχει την ποιότητα να μην χάσει, ενώ ταυτόχρονα τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα για να επικρατήσει επί μίας άλλης ισχυρής ομάδας. Σε αρκετές περιπτώσεις και οι δύο ομάδες είναι ικανοποιημένες με μία ισοπαλία που αποτελεί συχνό αποτέλεσμα.

Ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να αναγνωρίσετε πιθανές ισοπαλίες είναι να ελέγξετε τις αποδόσεις των ασιατικών χάντικαπ στις στοιχηματικές ιστοσελίδες. Αναζητήστε αγώνες στους οποίους το χάντικαπ είναι μηδέν (0) ή ισοπαλία. Αυτό σημαίνει πως και οι δύο ομάδες έχουν αξιολογηθεί λίγο – πολύ ως ισοδύναμες και η στοιχηματική εταιρεία δεν θέλει να δώσει κάποιο προβάδισμα σε κάποια από αυτές. Τα παιχνίδια αυτού του είδους συχνά τελειώνουν με ισοπαλία, σε μεγαλύτερη συχνότητα από αυτή που ίσως να νομίζετε.

Στοιχηματίζοντας σε καθυστερημένα γκολ

Αναζητήστε παιχνίδια με κάποιο καθαρό φαβορί όπου η νίκη της ομάδας αυτής θα δίνει λιγότερα από 1.30. Φροντίστε να το κάνετε σε περισσότερες από μία περιπτώσεις, όσο περισσότερους αγώνες αυτού του είδους βρείτε, τόσο το καλύτερο. Έτσι μειώνετε την πιθανότητα του κινδύνου. Φυσικά πάντα θα υπάρχουν απρόβλεπτες απώλειες.

Το επόμενο βήμα είναι να στοιχηματίσετε στην καθυστερημένη επίτευξη γκολ στα παιχνίδια αυτά. Στις περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες υπάρχει κάποιο στοίχημα του στυλ “το τελευταίο γκολ θα μπει στα λεπτά 79-90’“. Στατιστικά κερδίζετε σε ποσοστό λίγο κάτω του 60% σε όλα αυτά τα πονταρίσματα.

Είναι σημαντικό, επίσης, να σημειωθεί πώς στην περίπτωση αυτή παίζετε πάντα μονά αποδεκτά παιχνίδια. Στην περίπτωση των παρολί, ανεξάρτητα από το πόσο ωραίες μπορείς να φαίνονται οι επιλογές, οι πιθανότητές σας να κερδίσετε πέφτουν δραματικά.

Στοιχηματίζοντας στα παιχνίδια του κυπέλλου

Αρκετός κόσμος αποφεύγει να στοιχηματίσει στα ματς του κυπέλλου στις στοιχηματικές ιστοσελίδες. Το ακούμε πολύ συχνά γύρω μας από διάφορους παίκτες στο στοιχημα, αλλά είναι λίγο ακατανόητη η  συμπεριφορά αυτή. Άλλωστε, τα παιχνίδια κυπέλλου συγκεκριμένα προσφέρουν πολύ καλές ευκαιρίες για τους παίκτες του στοιχήματος.

Δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο μία μικρότερης δυναμικότητας ομάδα να κερδίσει μία πιο ισχυρή. Για τη μεγάλη ομάδα ίσως να μην είναι και η τεράστια καταστροφή, αλλά για τον μικρό σύλλογο, πρόκειται σίγουρα για το παιχνίδι της χρονιάς. Συνεπώς υπάρχουν πολύ συχνά καλές αποδόσεις και στοιχήματα, τα οποία αξίζει κανείς να πραγματοποιήσει επιλέγοντας κατά κύριο λόγω υπέρ των αουτσάιντερ.

Αξίζει να προετοιμαστείτε καλύτερα για τις αναμετρήσεις του κυπέλλου στο στοιχημα. Δείτε ποιοι παίκτες θα συμπεριληφθούν στις αποστολές των δύο ομάδων. Παίζει μήπως ο δεύτερος τερματοφύλακας; Υπάρχουν πολλές αλλαγές στην ισχυρή ομάδα; Θα δούμε αρκετούς νέους παίκτες τους οποίους θέλει να δοκιμάσει ο προπονητής; Όλα τα παραπάνω αποτελούν παράγοντες που μπορούν να μας κινούν την υποψία επιδιώκοντας τη νίκη.

Είναι πάντα καλή ιδέα να γίνεται μία ανάλυση παικτών των προηγούμενων εβδομάδων. Μήπως μία ομάδα δεν τα πήγαινε καλά και είναι αυτή η ευκαιρία της προκειμένου να βγάλει κάποια αντίδραση και να διορθώσει λίγο τις καταστάσεις από πλευράς κυρίως ψυχολογίας κόντρα σε έναν αδύναμο αντίπαλο;

Δημοσιεύτηκε την ημερομηνία 19-08-2022 από Κωνσταντίνος Παγωμενάκης

Σχετικά με τον συγγραφέα

Κωνσταντίνος Παγωμενάκης

Απόφοιτος της Σχολής Επικοινωνίας και ΜΜΕ στο πανεπιστήμιο Αθηνών με μεταπτυχιακό στην πολιτική επικοινωνία και τις νέες τεχνολογίες. Διαθέτω περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρία στον χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο και μεγάλη γνώση του τομέα αξιολόγησης ιστότοπων καζίνο και αθλητικού στοιχήματος στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο. Η τεχνολογία με συναρπάζει γι' αυτό και την ακολουθώ σε κάθε της βήμα στο διαδίκτυο!

Εμφάνιση περισσότεων δημοσιεύσεων από Κωνσταντίνος Παγωμενάκης
×
P