Joker ΟΠΑΠ: Τα πάντα για την ιστορία του παιχνιδιού και τη στρατηγική

Το τζόκερ του ΟΠΑΠ θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα τυχερά παιχνίδια όλων των εποχών στην Ελλάδα. Είναι ουσιαστικά το παιχνίδι εκείνο που έχει δώσει τα μεγαλύτερα κέρδη στους τυχερούς που έχουν καταφέρει να προβλέψουν τους τυχερούς αριθμούς των κληρώσεων για δυόμισι περίπου δεκαετίες, από την πρώτη κλήρωση του παιχνιδιού που πραγματοποιήθηκε το μακρινό 1997.

Θα πρέπει να θυμίσουμε πως μέχρι το 1997 δεν υπήρχαν και πολλά παιχνίδια τα οποία είχε τη δυνατότητα να παίξει κανείς. Τα παιχνίδια που υπήρχαν έως τότε ήταν φυσικά το ΠΡΟΠΟ, το ΠΡΟΠΟ GOAL, το ΛΟΤΤΟ και το ΠΡΟΤΟ. Παρότι το Τζοκερ ήρθε να συμπλήρωσε τη γκάμα των παιχνιδιών που υπήρχαν διαθέσιμα εκείνη τη στιγμή, οι ομοιότητές του με το ΛΟΤΤΟ ήταν πάρα πολύ μεγάλες. Το αποτέλεσμα ήταν να μειωθεί σταδιακά η επιτυχία του ΛΟΤΤΟ και αντίστοιχα ο κόσμος να μετακινηθεί περισσότερο προς το νέο παιχνίδι, το Joker. Παρόλα αυτά, το ΛΟΤΤΟ παρέμεινε και παραμένει μέχρι τις μέρες μας ένα από τα διαθέσιμα παιχνίδια του Οργανισμού, παρότι βέβαια καμία σχέση δεν έχει πλέον η δημοτικότητα του με εκείνη που είχε τη δεκαετία του 1990 και μέχρι την έλευση του Τζόκερ.

1.

Προσφορά στοιχήματος χωρίς κατάθεση*

ΕπίσκεψηΕπίσκεψη
ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα
2.
betsson καζίνο

Προσφορά καλωσορίσματος*

ΕπίσκεψηΕπίσκεψη
ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα
3.
stoiximan

Προσφορά καλωσορίσματος*

ΕπίσκεψηΕπίσκεψη
ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα
4.

Καθημερινές Προσφορές*

ΕπίσκεψηΕπίσκεψη
ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Η πρώτη κληρωση του Joker OPAP

Την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 1997 πραγματοποιήθηκε η πρώτη κλήρωση του Τζόκερ. Η επιτυχία που ακολούθησε την κκληρωση ήταν μεγάλη και πιθανότατα να μην την είχαν ονειρευτεί ούτε καν οι ίδιοι οι δημιουργοί του παιχνιδιού. Το συγκεκριμένο οποίο ανήκει στην κατηγορία των παιχνιδιών λοταρίας.

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο, λίγων μόλις εβδομάδων, το Τζοκερ γίνεται το πιο δημοφιλές τυχερό παιχνίδι στην Ελλάδα και αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στα τεράστια χρηματικά ποσά τα οποία χάριζε στους τυχερούς νικητές των δελτίων σε κάθε κλήρωση.

Παράλληλα ο Οργανισμός προχώρησε και σε μία μεγάλη διαφημιστική καμπάνια, η οποία είχε και αυτή θετικά αποτελέσματα στον κόσμο. Μέχρι και σήμερα, οι καμπάνες του Joker συνεχίζουν να πραγματοποιούνται με τον ίδιο περίπου χαρακτήρα, με μία κωμική διάσταση, με αρκετό δηλαδή χιούμορ.

Ήταν πραγματικά τόσο μεγάλη επίδραση του Τζοκερ στην ελληνική κοινωνία που κάποιες ατάκες από τις διαφημίσεις, έχουν μείνει ακόμα και λέγονται στην καθημερινή ζωή των νεοελλήνων. Κλασικά παραδείγματα είναι φράσεις όπως “Κι αν σου κάτσει;”, “Δεν θα ξέρεις τι έχεις”, “Άσε τον θείο, πιάσε το τζόκερ” κλπ.

Ο επόμενος σταθμός του Τζόκερ online

Για πάνω από 20 χρόνια, η κατάθεση των δελτίων του Joker πραγματοποιούνταν με τον κλασικό τρόπο, που δεν ήταν άλλος από την κατάθεση του δελτίου σε κάποιο πρακτορείο του οργανισμού. Ο παίκτης έπαιρνε το κουπόνι, συμπλήρωνε με το στυλό τους αριθμούς που επιθυμούσε να παίξει και στη συνέχεια έδινε στον πράκτορα το δελτίο για να το καταθέσει, πληρώνοντας την αξία του. Σε περίπτωση που υπήρχε στη συνέχεια κάποιο κέρδος μετά την κλήρωση, ο παίκτης είχε τη δυνατότητα α εισπράξει το ποσό από το ίδιο το πρακτορείο. Σε περιπτώσεις πολύ μεγάλων κερδών, τα χρήματα καταβάλλονται από τον ίδιο τον Οργανισμό, με κάποια τραπεζική επιταγή ή με τραπεζικό έμβασμα στο λογαριασμό του νικητή.

Τον Μάρτιο του 2019 γράφτηκε μία νέα σελίδα για το Joker του ΟΠΑΠ, καθώς το δημοφιλές παιχνίδι έκανε την εμφάνισή του και διαδικτυακά. Ο Οργανισμός φρόντισε να δημιουργήσει μία online πλατφόρμα για το Τζόκερ στο διαδίκτυο από όπου όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να παίξει το αγαπημένο του παιχνίδι ηλεκτρονικά. Συγκεκριμένα, δημιουργεί έναν ηλεκτρονικό λογαριασμό, καταθέτει χρήματα με κάποια τραπεζική κάρτα ή άλλο τρόπο κατάθεσης, επιλέγει τους τυχερούς αριθμούς και τα συστήματα του και μετέχει στην κλήρωση χωρίς καν να αφήσει την καρέκλα του στο σπίτι. Φυσικά το Τζόκερ συνέχισε και συνεχίζει μέχρι σήμερα να χρησιμοποιεί και την παραδοσιακή μορφή του με την κατάθεση των δελτίων στα πρακτορεία.

Η συγκεκριμένη κίνηση του ΟΠΑΠ ήταν επιτυχής, καθώς επέτρεψε σε κόσμο που προτιμά να στοιχηματίζει από το σπίτι του να έχει πρόσβαση στο αγαπημένο παιχνίδι των Ελλήνων. Η διαδικτυακή πλατφόρμα του Τζόκερ προσφέρει κι άλλες ευκολίες, όπως είναι η κατάθεση δελτίων σε πολλαπλούς διαγωνισμός, ενώ ο ΟΠΑΠ δίνει και συγκεκριμένες προσφορές*, με έκπτωση στις καταθέσεις δελτίων κυρίως, κάτι το οποίο δεν μπορεί κανείς να κάνει σε ένα φυσικό πρακτορείο του ΟΠΑΠ.

Πραγματοποίηση αλλαγών στο παιχνίδι το 2009 και το 2016

Αφού πέρασαν δύο ολόκληρες δεκαετίες από την έναρξη της πρώτης κλήρωσης του Joker, τον Ιανουάριο του 2009, πραγματοποιήθηκαν κάποιες σημαντικές αλλαγές στο παιχνίδι. Στην ουσία ο Οργανισμός σχεδίασε από την αρχή το δελτίο του Joker, προσθέτοντας αυτή τη φορά στο παιχνίδι νέες επιλογές για τον παίκτη. Τότε ήταν ουσιαστικά η πρώτη φορά που ο παίκτης είχε πλέον τη δυνατότητα να καταθέσει το δελτίο του σε συνεχόμενες, μελλοντικές κληρώσεις, στον αριθμό ακριβώς της επιλογής του.

Παράλληλα, άλλαξε και η τιμή της στήλης του παιχνιδιού από τα 0,30 ευρώ (100 δραχμές στην προ ευρώ εποχή) στα 0,50 ευρώ. Η τρίτη και πιο σημαντική ενδεχομένως αλλαγή ήταν πως καθιερώθηκαν προκαθορισμένα κέρδη ανά επιτυχία για την 3η την 4η την 5η και την 6η κατηγορία κερδών.

Αλλαγές όμως είχαμε και 7 χρόνια αργότερα, δηλαδή το 2016. Πιο συγκεκριμένα, στις 19 Ιανουαρίου 2016,  ο ΟΠΑΠ κυκλοφόρησε ένα εντελώς νέο δελτίο που έκανε το παιχνίδι ακόμα πιο ευχάριστο και πιο εύκολο από ότι ήταν μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ο οργανισμός φρόντισε επίσης στην πίσω πλευρά του κάθε δελτίου να διαθέτει ένα σύντομο και κατανοητό οδηγό για το πώς μπορεί κανείς να παίξει το αγαπημένο του παιχνίδι, καθώς και πληροφορίες για την κλήρωση. Από το 2016 και μέχρι σήμερα δεν έχουν πραγματοποιηθεί άλλες αλλαγές στο Τζοκερ.

Τα εντυπωσιακά στατιστικά του Τζόκερ

Σε 25 περίπου χρόνια παρουσίας του στην ελληνική αγορά, τα στατιστικά που αφορούν συνολικά κάθε κληρωση του Joker και τα τζακ ποτ είναι άκρως εντυπωσιακά. Συγκεκριμένα, αξίζει να αναφέρουμε πως το παιχνίδι έχει μοιράσει στους τυχερούς παίκτες πάνω από 1 δισεκατομμύριο ευρώ, όσον αφορά τους νικητές της πρώτης κατηγορίας (1,117 δισεκατομμύριο ευρώ). Ακόμη περισσότερα είναι τα χρήματα που έχουν κερδίσει οι νικητές στις μικρότερες κατηγορίες, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως το Joker έχει πολλαπλές κατηγορίες επιτυχίας. Οι τυχεροί παίκτες των μικρότερων κατηγοριών έχουν βάλει στις τσέπες τους πάνω από 1,5 δισεκατομμύρια ευρώ, ακόμη περισσότερα, δηλαδή, από τους μεγάλους τυχερούς που έχουν πιάσει όλους τους αριθμούς. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα έχουν γίνει εκατομμυριούχοι πάνω από 600 τυχεροί νικητές.

Το Joker του ΟΠΑΠ προσέφερε το μεγαλύτερο ποσό στην ιστορία του στις 15 Απριλίου του 2019 με το μυθικό ποσό των 19,3 εκατομμυρίων ευρώ. Το ποσό αυτό προήλθε μετά από διαδοχικά Τζακπότ που εκτόξευσαν τα χρηματικά έπαθλα στα ύψη. Η μεγαλύτερη συμμετοχή παικτών στο παιχνίδι καταγράφηκε στις 22 Νοεμβρίου του 1998, όταν οι παίκτες στην Ελλάδα κατέθεσαν στον ΟΠΑΠ περισσότερες από 90 εκατομμύρια στήλες σε μια και μόνο κληρωση.

Πώς ακριβώς μπορεί να παίξει κανείς Τζόκερ

Το Joker όπως αναφέραμε ήδη, ανήκει στα παιχνίδια λοταρίας με κλήρωση. Είναι από τα παιχνίδια εκείνα που είναι μεν δύσκολο κανείς να φτάσει στην επιτυχία, όμως με πολύ μικρά ποσά μπορεί να φτάσει σε κέρδη εκατομμυρίων. Το Joker συνεπώς είναι ένα παιχνίδι που υπόσχεται πάρα πολλά κέρδη, γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι τόσο δημοφιλές στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες χώρες όπου υπάρχει διαθέσιμο αντίστοιχα.

Ο βασικός στόχος του παιχνιδιού είναι ο παίκτης να μπορέσει να μαντέψει σωστά 5 νούμερα από ένα πεδίο που διαθέτει συνολικά 45 αριθμούς και έναν αριθμό από ένα δεύτερο πεδίο που διαθέτει 20 νούμερα. Στο δεύτερο αυτό ακριβώς πεδίο ο παίκτης αναζητά τον αριθμό του Joker.

Το παιχνίδι είναι τόσο απλό. Μετά την κατάθεση του δελτίου ακολουθεί σε προκαθορισμένα χρονικά διαστήματα μέσα στη βδομάδα η κληρωση των αριθμών που αναδεικνύει τους νικητές του παιχνιδιού. Στο Joker υπάρχουν συνολικά 8 τρόποι για να μπορέσει να κερδίσει κανείς. Οι στήλες σχηματίζονται με αυτή τη διαδικασία, με προγνώσεις 5+1 αριθμών, που μπορούν βέβαια να είναι και περισσότεροι, αυξάνοντας βέβαια αντίστοιχα την τελική αξία του δελτίου.

Η σύγχρονη μορφή του δελτίο του Τζοκερ δημιουργήθηκε όπως είπαμε το 2016 και είναι εύκολη και ευχάριστη. Ο παίκτης έχει στη διάθεσή του συνδυασμός των δύο πινάκων στους οποίους μπορεί να παίξει ξεχωριστά τις στήλες που επιθυμεί. Μία απλή στήλη είναι αυτή που αφορά την επιλογή 5 αριθμών από το πρώτο πεδίο των 45 αριθμών και επιπλέον μία ακόμη επιλογή αριθμού Τζόκερ από το 2ο πεδίο των 20 αριθμών. Η απλή αυτή στήλη κοστίζει 0,50 ευρώ.

Οι παίκτες αντίστοιχα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν και συστήματα στο Joker. Τα πλήρη συστήματα ανάπτυξης μπορούν να παιχτούν με την επιλογή 5 αριθμών από 1ο πεδίο με τους 45 και περισσότερων του ενός αριθμού Τζόκερ από το 2ο πεδίο. Αυτό βέβαια έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των στηλών του δελτίου. Ο παίκτης μπορεί επίσης να επιλέξει έναν αριθμό Τζόκερ αλλά περισσότερα από 5 νούμερα από τον πρώτο πίνακα. Για παράδειγμα, εάν επέλεξε 7 νούμερα  από το πρώτο πεδίο και έναν αριθμό Τζόκερ, τότε δημιουργούνται 21 στήλες. Με την επιλογή 5 αριθμών από το πρώτο πεδίο και 10 αριθμών Joker, δημιουργεί κάνεις 10 στήλες στο παιχνίδι.

Προσφέρεται φυσικά και η δυνατότητα να επιλέγουν περισσότεροι και στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο πεδίο αριθμών. Σε περίπτωση επιτυχίας τέτοιου συστήματος θα πρέπει να γνωρίζει κανείς πώς προκύπτουν πολλαπλές επιτυχίες στις χαμηλότερες κατηγορίες και όχι απλά και μόνο μία νίκη. Στο πίσω μέρος των δελτίων του Joker υπάρχουν πίνακες συστημάτων και αντίστοιχες στήλες που δημιουργούνται.

Τα τυποποιημένα συστήματα στο Τζόκερ

Εάν κάνεις το επιθυμεί, υπάρχουν έτοιμα 10 τυποποιημένα συστήματα που έχει δημιουργήσει ο ίδιος ο οργανισμός προκειμένου να διευκολύνει το παιχνίδι των παικτών. Τα συγκεκριμένα συστήματα δίνουν επίσης τη δυνατότητα να λάβει κανείς μέρος στο Τζοκερ χρησιμοποιώντας λιγότερες στήλες και αντίστοιχα μικρότερο κόστος από ότι θα πλήρωνε κανονικά με ένα πλήρες σύστημα. Υπάρχουν 10 διαφορετικοί κωδικοί συστήματος με ζητούμενους 5 νούμερα πάντα και επιλεγμένα νούμερα από 7 έως 15. Οι στήλες που σχηματίζονται είναι αντίστοιχα από 5 έως 118.

Τα τυποποιημένα συστήματα δεν έχουν απόλυτη πιθανότητα επιτυχίας. Για παράδειγμα, μπορείτε να πιάσετε πεντάρι στην πρώτη κατηγορία εφόσον οι πέντε νικηφόροι αριθμοί είναι μέσα σε αυτούς που έχετε επιλέξει, αλλά αυτό δεν είναι και πάλι σίγουρο. Στη δεύτερη κατηγορία υπάρχει εγγύηση και ένας συγκεκριμένος αριθμός που δείχνει ανά περίπτωση πόσα τεσσάρια έχετε πιάσει σίγουρα, εφόσον οι 5 νικηφόροι αριθμοί είναι μέσα σε αυτούς που έχετε επιλέξει. Τα τυποποιημένα συστήματα είναι λίγο δύσκολα στην κατανόησή τους και χρειάζεται μία περαιτέρω μελέτη και εμπειρία από τον ίδιο τον παίκτη για να μπορέσει να τα κατανοήσει πλήρως.

Τα Συστήματα συνδυασμών

Στο Joker υπάρχουν και τα λεγόμενα συστήματα συνδυασμών. Αυτά τα συστήματα σας δίνουν τη δυνατότητα να συνδυάσετε διαφορετικές επιλογές σε έως και 5 περιοχές ενός δελτίου. Το ποσοστό επιτυχίας δεν είναι σταθερό, αλλά εξαρτάται από τον αριθμό των ζητούμενων, τα οποία επαληθεύονται σε κάθε περιοχή. βασική προϋπόθεση για να παίξετε τα συγκεκριμένα συστήματα συνδυασμών είναι η επιλογή του Joker να γίνεται από την πρώτη περιοχή (Α) με ένα έως 20 Τζόκερ. Επιπλέον, σε κάθε σύστημα θα πρέπει το άθροισμα των ζητουμένων σε όλες τις περιοχές συνολικά να είναι 5. Επίσης, σε κάθε περιοχή στο πεδίο των 45 αριθμών θα πρέπει να συμπληρωθούν διαφορετικοί αριθμοί. Πρόκειται για μία άλλη σύνθετη επιλογή παιχνιδιού που απαιτεί κάποια εμπειρία για να γίνει κατανοητή.

Συμμετοχή σε συνεχόμενες κληρώσεις και τυχαίοι αριθμοί

Είτε παίζετε Τζόκερ από κάποιο φυσικό πρακτορείο, είτε από το διαδίκτυο, σας δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχετε στην επόμενη και σε έως και 94 συνεχόμενες κληρώσεις με τους ίδιους ακριβώς αριθμούς. Σας προσφέρετε επίσης τη δυνατότητα επιλογής τυχαίων αριθμών αν δεν επιθυμείτε εσείς οι ίδιοι να επιλέξτε τα νούμερα που σας ενδιαφέρουν.

Λοιπές επιλογές συμμετοχής στο Τζοκερ Opap

Το έντυπο δελτίο του Joker διαθέτει μεταξύ άλλων και μία επιλογή που αναγράφει “Άκυρο”. Επιλέγοντας αυτή σε μία ή περισσότερες περιοχές, ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να πει στη μηχανή του πρακτορείου πώς η συγκεκριμένη στήλη είναι άκυρη και να συνεχίσει στην αποδοχή των υπολοίπων στηλών. Αυτός είναι ο τρόπος για να παρακάμψετε κάποιο λάθος που έχετε κάνει, αν δεν επιθυμείτε να συμπληρώσετε ένα νέο δελτίο και να πετάξετε το παλιό.

Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε πως το Joker δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα ομαδική συμμετοχή τους στο παιχνίδι. Ένα ομαδικό δελτίο στο Joker μπορεί να αντιστοιχεί σε 2 έως και 25 συμμετοχές παικτών. Η μηχανή στο πρακτορείο παράγει τον αντίστοιχο αριθμό αποδείξεων που εκλαμβάνονται ως ανεξάρτητες συμμετοχές. Έτσι ο κάθε παίκτης έχει τη δική του απόδειξη κατάθεσης δελτίου που αντιστοιχεί στο ποσοστό της συμμετοχής του. Σε περίπτωση νίκης ανάλογα με τα αποτελέσματα, ο κάθε παίκτης μπορεί να εξαργυρώσει το δικό του δελτίο ξεχωριστά. Η μόνη προϋπόθεση με τη συγκεκριμένη επιλογή είναι οι στήλες του κάθε δελτίου να διαιρούνται με ακέραιο αριθμό στο σύνολο των συμμετοχών για να μπορέσει να γίνεται η διαίρεση ακριβώς.

Η πραγματοποίηση των κληρώσεων του Τζόκερ

Η κληρωση του Joker πραγματοποιείται τρεις φορές την εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 22:00 το βράδυ. Όλες οι κληρώσεις μεταδίδονται ζωντανά από τηλεοπτικά κανάλια, καθώς επίσης και από το κανάλι που διαθέτει ο Οργανισμός στο YouTube. Επίσης, η κληρωση των αριθμών και τα αποτελέσματα μεταδίδονται και μέσω του tzoker.gr αλλά και της εφαρμογής του οργανισμού του Τζόκερ σε κινητά Android και iOS, Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.

Κατηγορίες κερδίζουν στο τζόκερ και τα τζακ ποτ

Στο Joker προσφέρονται 8 διαφορετικές κατηγορίες κέρδους που μπορείς να κερδίσεις. Στην πρώτη κατηγορία έχουμε σωστές προβλέψεις 5 αριθμών από το πρώτο πλαίσιο και ενός αριθμού Τζόκερ. Αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία στο παιχνίδι κι ονομάζεται 5 + 1. Τα κέρδη των τυχερών διαιρούνται με το συνολικό ποσό του επάθλου της κατηγορίας αυτής για να προκύψει το ποσό που δίνεται στους τυχερούς της κλήρωσης.

Στη δεύτερη κατηγορία έχουμε την επιτυχημένη πρόβλεψη 5 αριθμών από το πρώτο πλαίσιο και κανενός αριθμού από τα Joker. Τα κέρδη των τυχερών διαιρούνται με το συνολικό ποσό του επάθλου της κατηγορίας αυτής, για να προκύψει το ποσό της επιτυχίας.

Η τρίτη κατηγορία είναι το λεγόμενο 4 +1, δηλαδή η επιτυχημένη πρόβλεψη τεσσάρων αριθμών από το πρώτο πλαίσιο και του αριθμού Joker από το δεύτερο. Το κέρδος στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι σταθερό και συγκεκριμένα 2.500 ευρώ.

Η τέταρτη κατηγορία είναι αυτή με την επιτυχημένη πρόβλεψη Joker αριθμών από το πρώτο πλαίσιο, χωρίς επιτυχημένη πρόβλεψη του αριθμού Joker. Το κέρδος στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι σταθερό και συγκεκριμένα 50 ευρώ.

Η πέμπτη κατηγορία είναι το λεγόμενο 3 +1 με τις επιτυχημένες προβλέψεις το πρώτο πλαίσιο να είναι 3 συν 1 ακόμη επιτυχημένη πρόβλεψη του αριθμού Joker. Το κέρδος στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι σταθερό και συγκεκριμένα 50 ευρώ.

Η έκτη κατηγορία αφορά την επιτυχημένη πρόβλεψη τριών αριθμών από το πρώτο Πλαίσιο αριθμών και όχι τον αριθμό Joker. Το κέρδος στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι σταθερό και συγκεκριμένα 2 ευρώ.

Η έβδομη κατηγορία είναι το λεγόμενο 2 + 1 με 2 επιτυχημένες προβλέψεις το πρώτο πλαίσιο και την επιτυχή πρόβλεψη του αριθμού Joker. Το κέρδος στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι σταθερό και συγκεκριμένα 2 ευρώ.

Τέλος στην όγδοη κατηγορία έχουμε την επιτυχημένη πρόβλεψη ενός αριθμού από το πρώτο πλαίσιο και τον αριθμό του Joker από το δεύτερο με κέρδος συγκεκριμένο που διαμορφώνεται στα 1,50 ευρώ.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως εφόσον σε μία κληρωση δεν βρεθούν νικητές στην πρώτη κατηγορία κερδών σε κάποια κλήρωση, το αδιανέμητων ποσό των κερδών μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση μέσω του τζακ ποτ. Εφόσον υπάρξουν πολλαπλές κληρώσεις χωρίς νικητές, το πόσο του τζακ ποτ μπορεί να αυξηθεί εντυπωσιακά, κάτι που προσελκύει αντίστοιχα και περισσότερες συμμετοχές παικτών που επιθυμούν να κερδίσουν μεγαλύτερα χρηματικά ποσά. Τα τζακ ποτ τελικά μπορούν να μοιραστούν σε περισσότερους τυχερούς, αλλά και πάλι πληρώνουν πλουσιοπάροχα συγκριτικά με ημέρες χωρίς τζακ ποτ.

Συνοψίζοντας για το Τζόκερ του ΟΠΑΠ

Το Joker αποτελεί το πιο σημαντικό παιχνίδι λοταρίας που διαθέτει ο οργανισμός από το 1997 μέχρι σήμερα. Το παιχνίδι έχει κάνει περισσότερους από 600 εκατομμυριούχους στις κληρώσεις που πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα. Πρόκειται για ένα εύκολο παιχνίδι, το οποίο όμως προσφέρει τη δυνατότητα για τεράστια κέρδη στους τυχερούς. Βέβαια, οι πιθανότητες επιτυχίας είναι αντιστοιχία πολύ υψηλές απ’ ότι σε άλλα παιχνίδια που διαμένουν μικρότερα χρηματικά ποσά ως κέρδη.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Δημοσιεύτηκε την ημερομηνία 23-06-2021 από Κωνσταντίνος Παγωμενάκης

Σχετικά με τον συγγραφέα

Κωνσταντίνος Παγωμενάκης

Απόφοιτος της Σχολής Επικοινωνίας και ΜΜΕ στο πανεπιστήμιο Αθηνών με μεταπτυχιακό στην πολιτική επικοινωνία και τις νέες τεχνολογίες. Διαθέτω περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρία στον χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο και μεγάλη γνώση του τομέα αξιολόγησης ιστότοπων καζίνο και αθλητικού στοιχήματος στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο. Η τεχνολογία με συναρπάζει γι' αυτό και την ακολουθώ σε κάθε της βήμα στο διαδίκτυο!

Εμφάνιση περισσότεων δημοσιεύσεων από Κωνσταντίνος Παγωμενάκης
×
P