Ποδοσφαιρο σημερα: που θα δείτε τα παιχνίδια και πως θα στοιχηματίσετε live

Πριν από κάποιες δεκαετίες, το να παρακολουθήσει κανείς ποδόσφαιρο ζωντανά ήταν ένας άθλος. Ουσιαστικά θα έπρεπε να πάει στο γήπεδο για να δει την αγαπημένη του ομάδα, πχ. την ΑΕΚ ή τον Ολυμπιακό ή πίσω στη γειτονιά του για να δει κάποιο τοπικό παιχνίδι με την Καλλιθέα ή τον Εθνικό Αστέρα. Κυριολεκτικά, έως και 30 χρόνια νωρίτερα, τα μοναδικά ματς στο ποδόσφαιρο που βλέπαμε ήταν μέσω της ΕΡΤ. Μιλάμε για επιλεγμένα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος και κάποιους ξένους αγώνες ενδεχομένως, κυρίως από Αγγλία και Ιταλία.

1.

Προσφορά στοιχήματος χωρίς κατάθεση*

ΕπίσκεψηΕπίσκεψη
ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα
2.
stoiximan

Προσφορά καλωσορίσματος*

ΕπίσκεψηΕπίσκεψη
ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Η έλευση των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών: Από το Mega στο Open TV

Aπό το 1990 και μετά τα πράγματα άλλαξαν δραματικά στο τηλεοπτικό σκηνικό στην Ελλαδα. Ήταν πρώτο το Mega Channel που έκανε την αρχή και τη μεγάλη διαφορά. Δεν υπήρξε μόνο το πρώτο ιδιωτικό κανάλι γενικότερα με δικό του πρόγραμμα, αλλά και το πρώτο ιδιωτικό κανάλι το οποίο ενδιαφέρθηκε ουσιαστικά για τα αθλητικά δρώμενα στη χώρα μας και στο εσωτερικό. Το αποτέλεσμα ήταν να έχει μεταδόσεις του ελληνικού πρωταθλήματος (δεν ονομαζόταν Super League τότε αλλά Α’ Εθνική). Πέρα από επιλεγμένους αγώνες των μεγάλων κυρίως, με ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ κλπ., υπήρχε και η ιστορική εκπομπή «Λεπτό προς λεπτό», που πραγματοποιούσε παράλληλες συνδέσεις και μεταδόσεις live σε όλα τα γήπεδα στην Ελλαδα. 

Στις μέρες μας υπάρχουν ακόμα περισσότερα ιδιωτικά κανάλια, όπως για παράδειγμα το Open TV, το οποίο παρουσιάζει αθλητικές εκπομπές και αθλητικό περιεχόμενο σε πολλά σπορ. Για παράδειγμα το Open TV έχει πάρει τα δικαιώματα και τη μετάδοση των παιχνιδιών της εθνικής ομάδας στο ποδόσφαιρο. Είδαμε, επίσης, τον ΑΝΤ1 να παίρνει τα δικαιώματα του 2021 για τη μετάδοση του Euro 2020 απευθείας και δωρεάν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αλλά και στο διαδίκτυο. Εκτός του Open TV και του ANT1 που δεν είναι βέβαια τα μοναδικά κανάλια που ασχολούνται με τα αθλητικά και το ποδόσφαιρο, υπάρχουν και άλλα σήμερα, το 2021.

Η συνδρομητική τηλεόραση και η έμφαση σε ποδόσφαιρο και σε άλλα σπορ

Νωρίτερα είχαν εμφανιστεί κι άλλα πολλά σπορ και αθλητικά τουρνουά και σε άλλα ιδιωτικά κανάλια. Μία ακόμη εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη και φάση για την ελληνική τηλεόραση και το ποδόσφαιρο σήμερα ήταν η δημιουργία του Filmnet που μετεξελίχθηκε σε Nova. Στα κανάλια Novasports όπως ήταν και παραμένουν μέχρι και το 2021, για παράδειγμα το Novasports 1, το Novasports 2 κλπ. μεταδίδονται μέχρι και το 2021 αγώνες της Super League στο ποδόσφαιρο. Παράλληλα υπάρχουν και μεταδίδονται και άλλα πρωταθλήματα στο ποδόσφαιρο, αλλά και διαφορετικά σπορ, όπως είναι για παράδειγμα το τένις, το μπάσκετ (μετάδοση των αναμετρήσεων της Euro League) κλπ.

Ακολούθησε στη συνέχεια και νέα συνδρομητική πλατφόρμα, αυτή της Cosmote TV (στο μεταξύ έκανε για λίγο την εμφάνισή του και ο Alpha Digital που οδηγήθηκε οικονομικά στο κλείσιμο), αντίστοιχα με καινούργια αθλητικά κανάλια, όπως είναι το Cosmote Sport 1, το Cosmote Sport 4 κλπ. Ο ανταγωνισμός με τον τρόπο αυτόν εντάθηκε, αλλά παράλληλα υπήρχαν περισσότερα παιχνίδια διαθέσιμα και μεταδόσεις πιο πολλές σε αριθμό για τους φιλάθλους και τους λάτρεις του στοιχήματος και του ποδοσφαίρου.

Οι νέες τεχνολογίες και το ποδόσφαιρο (Super League και άλλες διοργανώσεις)

Το 2021 τα πράγματα σε αυτή τη νέα φάση έχουν εξελιχτεί πολύ περισσότερο, τόσο όσον αφορά τις μεταδόσεις παιχνιδιών στο ποδόσφαιρο, όσο και στο αθλητικό και στο ποδοσφαιρικό στοίχημα. Το διαδίκτυο είναι διαθέσιμο παντού και μας βοηθά σε πλήθος από εφαρμογές, από το να βρούμε στο πρόγραμμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων της ημέρας, έως τα αποτελέσματα των ομάδων στο ποδόσφαιρο και στο πρωτάθλημα στη Βραζιλία, στη Ρωσία, σε ΗΠΑ και γενικότερα παντού.

Στο στοίχημα μπορεί κανείς να τα χρησιμοποιήσει το διαδίκτυο για να παίξει αγώνες live στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στο τένις και σε δεκάδες άλλα αγωνίσματα. Υπάρχει ειδικό menu σε στοιχηματικές ιστοσελίδες συνήθως, όπου μπορεί κανείς να βρει τα sport που τον ενδιαφέρουν. Υπάρχει, επίσης, ειδικό menu για κάθε διοργάνωση, όπως είναι για παράδειγμα η Super League στο ποδόσφαιρο, το NBA στο μπάσκετ και οποιαδήποτε άλλη διοργάνωση σε όλα σχεδόν τα sport.

Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες χρησιμοποιούν το live στοίχημα, που έχει γίνει πολύ δημοφιλές. Μέσα από το live στοίχημα εξελίχθηκαν και οι πλατφόρμες μετάδοσης αγώνων σε live streaming. Αποτελούν άλλη μία πηγή παρακολούθησης αγώνων και γκολ το 2021. Παρακολουθήστε τους αγαπημένους σας αγώνες μέσω του live streaming, στα σπορ που σας ενδιαφέρουν. Μάλιστα αυτό μπορείτε να το κάνετε δωρεάν.

Παίζοντας στοίχημα με live κάλυψη αναμετρήσεων

Είτε σας αρέσει να παρακολουθείτε και να στοιχηματίζετε στην ελληνική Super League στην Ελλάδα, είτε στο Euro 2020, είτε σε οποιοδήποτε άλλο άθλημα, το 2021 οι δυνατότητες που έχετε είναι πολύ αυξημένες σε σχέση με το παρελθόν. Μέσω της τηλεόρασης και του διαδικτύου μπορείτε να παρακολουθήσετε αγώνες live στα κανάλια Novasports, Cosmote Sport, Οpen TV, άλλα και στο live streaming των στοιχηματικών εταιρειών κλπ.

Από το NBA στις ΗΠΑ μέχρι το πρωτάθλημα της Basket League και την ΑΕΚ ή το Παγκράτι αντίστοιχα στην Α2, το πρόγραμμα των αναμετρήσεων είναι ανεξάντλητο. Δείτε ότι σας αρέσει, με το πλήθος των παιχνιδιών από την Ελλαδα και το εξωτερικό. Στοιχηματίστε στους αγώνες αυτούς live μέσα από τις πλατφόρμες του live στοιχήματος, παρακολουθώντας τους αγώνες με live streaming. Όλα αυτά δεν θα μπορούσε κανείς ούτε καν να τα φανταστεί τέλος μέχρι πριν από λίγα μόλις χρόνια. Η τεχνολογία και το ποδόσφαιρο εξελίσσονται παράλληλα.

Δημοσιεύτηκε την ημερομηνία 30-07-2021 από Κωνσταντίνος Παγωμενάκης

Σχετικά με τον συγγραφέα

Κωνσταντίνος Παγωμενάκης

Απόφοιτος της Σχολής Επικοινωνίας και ΜΜΕ στο πανεπιστήμιο Αθηνών με μεταπτυχιακό στην πολιτική επικοινωνία και τις νέες τεχνολογίες. Διαθέτω περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρία στον χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο και μεγάλη γνώση του τομέα αξιολόγησης ιστότοπων καζίνο και αθλητικού στοιχήματος στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο. Η τεχνολογία με συναρπάζει γι' αυτό και την ακολουθώ σε κάθε της βήμα στο διαδίκτυο!

Εμφάνιση περισσότεων δημοσιεύσεων από Κωνσταντίνος Παγωμενάκης
×
P