Πάμε στοίχημα μπάσκετ

Δίχως αμφιβολία το μπάσκετ είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά αθλήματα στον πλανήτη. Για εμάς τους Έλληνες έχει ακόμα πιο ξεχωριστή σημασία, καθώς θεωρείται το εθνικό μας άθλημα. Δεν είναι λίγος, συνεπώς, ο κόσμος εκείνος που ασχολείται με το στοίχημα στο μπάσκετ, είτε με το πάμε στοίχημα μπάσκετ, είτε με το κλασικό διαδικτυακό στοίχημα στο συγκεκριμένο άθλημα. Χρησιμοποιούν τα προγνωστικά τους αναμένοντας θετικά αποτελέσματα.

1.

Προσφορά στοιχήματος χωρίς κατάθεση*

ΕπίσκεψηΕπίσκεψη
ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα
2.
stoiximan

Προσφορά καλωσορίσματος*

ΕπίσκεψηΕπίσκεψη
ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Σε όλο τον κόσμο παίζουν μπάσκετ με μεγάλη συμμετοχή, αλλά σίγουρα το πρωτάθλημα NBA στις ΗΠΑ και η Ευρωλίγκα στην Ευρώπη αποτελούν στις καλύτερες διοργανώσεις του αθλήματος. Υπάρχουν, βέβαια, και αντίστοιχες διοργανώσεις και σε άλλα μέρη του κόσμου, όπως πχ στην Ασία κλπ, με ενδιαφέροντες  αγώνες και αναμετρήσεις. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεχωρίζουν στις διεθνείς διοργανώσεις, καθώς επίσης και το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και το Ευρωμπάσκετ. Αυτά σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

Οι κανόνες του μπάσκετ

Γενικά το μπάσκετ είναι ένα εύκολο άθλημα, χωρίς ιδιαίτερα πολύπλοκους κανόνες και με αρκετά προβλέψιμα αποτελέσματα. Δύο ομάδες των πέντε παικτών αντιμετωπίζουν η μία την άλλη σε ένα κλειστό γήπεδο και σκοπός είναι η ομάδα που θα κερδίσει να σκοράρει περισσότερους πόντους από την άλλη ομάδα. Τα καλάθια προσφέρουν δύο πόντους στην ομάδα, εκτός και αν πραγματοποιούνται έξω από τη ζώνη των τριών πόντων, καθώς στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, επιτυγχάνονται τρεις πόντοι. Υπάρχουν, επίσης, και ελεύθερες βολές μετά από φάουλ που προσφέρουν 1 πόντο στην ομάδα. Είναι σημαντικό οι παίκτες να χτυπούν την μπάλα στο παρκέ κάθε δύο βήματα, ενώ υπάρχει και συγκεκριμένος χρόνος επίθεσης που είναι 24 δευτερόλεπτα. Εναλλάξ η μία ομάδα επιτίθεται, με την άλλη να αμύνεται και το αντίθετο. Όλα τα παιχνίδια στο NBA διαρκούν τέσσερις περιόδους των 12 λεπτών, ενώ στον υπόλοιπο κόσμο έχουμε τέσσερις περιόδους των 10 λεπτών.
Πάμε στοίχημα μπάσκετ

Οι πιο δημοφιλείς αγορές στοιχήματος στο κουπόνι πάμε στοίχημα μπάσκετ

Το μπάσκετ συγκαταλέγεται στα 10 πιο δημοφιλή και ταχύτερα αναπτυσσόμενα αθλήματα στον κόσμο και στον τομέα του στοιχήματος. Μόνο στο πρωτάθλημα NBA πραγματοποιούνται περισσότεροι από 1.000 αγώνες μέσα σε μία αγωνιστική περίοδο. Yπάρχουν αναρίθμητες ευκαιρίες για να σκοράρει κάνεις πόντους, πολλοί περισσότεροι από ότι για παράδειγμα στο ποδόσφαιρο. Το γεγονός πως σκοράρονται περισσότεροι πόντοι, περιορίζει τον παράγοντα τύχη σε σχέση με άλλα αθλήματα, όπως είναι το ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό τον λόγο, συνήθως οι καλύτερες ομάδες στο κουπόνι πάμε στοίχημα της ημέρας και στα live, επικρατούν στο μπάσκετ στα περισσότερα ματς, πιο συχνά σε σχέση με άλλα αθλήματα. Αυτό το μαρτυρούν όλα τα αποτελέσματα μπάσκετ.

Το πιο συχνό ποντάρισμα στο στοίχημα στο μπάσκετ είναι η επιλογή του νικητή του αγώνα. Λόγω του γεγονότος πως δεν υπάρχουν ισοπαλίες στο μπάσκετ, τα πράγματα είναι αρκετά εύκολα και το μόνο που κάνεις είναι να επιλέξεις τη νίκη της γηπεδούχου ομάδας (σημείο 1), είτε τη νίκη της φιλοξενούμενης ομάδας (σημείο 2). Εάν ένα παιχνίδι ολοκληρωθεί με ισοπαλία μετά το τέλος της τέταρτης περιόδου, τότε ακολουθεί μία επιπλέον περίοδος 5 λεπτών ως παράταση. Εάν και πάλι έχουμε ισοπαλία στο σκορ, ακολουθεί και νέα παράταση μέχρι να αναδειχτεί κάποιος νικητής. Συνήθως στα πονταρίσματα επιλογής νικητή ο παίκτης επιλέγει το τελικό αποτέλεσμα, συμπεριλαμβανομένων και όλων των παρατάσεων στα αποτελέσματα.

Στο μπάσκετ, επίσης, πολύ σημαντική είναι η αγορά των χάντικαπ στο κουπόνι πάμε στοίχημα. Στο μπάσκετ τα  χάντικαπ είναι πολύ πιο διαδεδομένα σε σχέση π.χ. με το ποδόσφαιρο. Το χάντικαπ λειτουργεί με δύο τρόπους, είτε προσφέροντας στα αουτσάιντερ υποθετικά έξτρα πόντοι κατά την έναρξη του παιχνιδιού, είτε αντίστοιχα το φαβορί ξεκίνα με μειωμένους πόντους. Με τον τρόπο αυτό εξισορροπούνται οι αποδόσεις και το στοίχημα είναι πιο ανταγωνιστικό σε αγώνες μπάσκετ, στους οποίους συνήθως έχουμε κάποιο ισχυρό φαβορί στο κουπόνι πάμε στοίχημα. Όλα βασίζονται στις αποδόσεις.

Συχνές, επίσης, είναι οι αγορές των συνόλων που αφορούν τους πόντους. Είναι το over/under που υπάρχει και χρησιμοποιούμε αντίστοιχα στα σκορ στο μπάσκετ, αλλά αυτή τη φόρα αφορά πόντους. Επειδή, μάλιστα, οι πόντοι είναι πολλοί, υπάρχει διαθέσιμο μεγάλο εύρος πονταρισμάτων στη συγκεκριμένη κατηγορία. Τα αποτελέσματα μπάσκετ διαφέρουν πολύ σε διακύμανση πόντων. Σημασία έχουν εδώ επίσης τα στατιστικά. Όσο περισσότερα, τόσα καλύτερα.

Μακροχρόνια στοιχήματα στο παμε στοιχημα μπασκετ

Υπάρχουν, επίσης, μακροχρόνια προγνωστικά και πονταρίσματα που αφορούν τον τελικό νικητή σε κάποιο πρωτάθλημα ή διοργάνωση, πχ. του NBA ή της Ευρωλίγκας. Μπορεί κανείς να στοιχηματίσει στον MVP της χρονιάς ή στον νικητή/πρωταθλητή της διοργάνωσης. Το ίδιο ισχύει και στο διεθνές μπάσκετ και σε κάθε διοργάνωση, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες ή τα παγκόσμια πρωταθλήματα και τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στον χώρο του στοιχήματος.

Σημειώστε πως αρμόδιος ρυθμιστής στην Ελλάδα στα τυχερά παιχνίδια είναι η ΕΕΕΠ. Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια περιλαμβάνει τον κίνδυνο απώλειας περιουσίας – γραμμή ΚΕΘΕΑ 1114. Παίξτε υπεύθυνα τυχερά παιχνίδια.

×
P