Βαθμολογία Super League, έξοδος στην Ευρώπη και στοιχηματικές επιλογές

Σε «ελεύθερη πτώση» βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια, όσον αφορά τη βαθμολογία των ομάδων του στην κατάταξη της UEFA, πού αντίστοιχα δίνει εισιτήρια εξόδου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Ενώ, λοιπόν, πριν από λίγα χρόνια μόλις η χώρα μας βρισκόταν πολύ ψηλά στη βαθμολογία, έχοντας φτάσει ακόμα και να βρίσκεται μέσα στην κορυφαία οκτάδα πρωταθλημάτων, η ελεύθερη πτώση συνεχίζεται με αποτέλεσμα στο τέλος της περιόδου 2020-21 η Ελλάδα να βρίσκεται πλέον στην καθόλου τιμητική 20η θέση της κατάταξης ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων της UEFA.

1.

Προσφορά στοιχήματος χωρίς κατάθεση*

ΕπίσκεψηΕπίσκεψη
ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα
2.
stoiximan

Προσφορά καλωσορίσματος*

ΕπίσκεψηΕπίσκεψη
ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Τι σημαίνει κατάταξη της Ελλάδας και η βαθμολογία της Super League

Η 20η θέση της Ελλάδας στην κατάταξη της UEFA σημαίνει ουσιαστικά πώς η χώρα μας θα μπορεί να στέλνει τον πρωταθλητή της στον 1ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης του Champions League. Η δεύτερη ομάδα στη βαθμολογία της Super League, καθώς επίσης και η τρίτη ομάδα κατά σειρά, αλλά και ο κυπελλούχος στην Ελλάδα θα μετέχουν στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Κόνφερενς Λιγκ. Αυτό σημαίνει πως η Ελλάδα χάνει όλες τις συμμετοχές της στο Europa League και μένει ουσιαστικά μόνο με συμμετοχές στην νέα, χαμηλότερης δυναμικότητας διοργάνωση του Conference League. Με βάση τα τωρινά δεδομένα, η Ελλάδα δεν μπορεί να βγάλει ούτε τη σεζόν 2022-23 κάποια ομάδα της στο Europa League. Αυτό θα γίνει στην καλύτερη περίπτωση την επόμενη χρονιά, εάν και εφόσον βέβαια τα πράγματα πάνε καλά και η Ελλάδα μέσω των αποτελεσμάτων των ομάδων της καταφέρει να ανέβει πάνω από την 18η θέση, κερδίζοντας τουλάχιστον τρεις θέσεις από το σημείο στο οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

Θέσεις που δίνουν υψηλότερες θέσεις στην κατάταξη της UEFA και το Champions League

Εάν η Ελλάδα καταφέρει κάποια στιγμή να φτάσει στη 16η ή την 17η θέση, τότε αυτό θα σημαίνει πως ο πρωταθλητής της Super League θα μετέχει στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Αντίστοιχα, η δεύτερη, η τρίτη ομάδα, αλλά και ο κυπελλούχος θα παίζουν στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Κόνφερενς Λιγκ.

Εάν η Ελλάδα καταφέρει να φτάσει τη 15η θέση κάποια στιγμή, τότε ο πρωταθλητής θα συμμετέχει στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η δεύτερη ομάδα της Super League θα μετέχει επίσης στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League. Αντίστοιχα, ο κυπελλούχος Ελλάδος θα μετέχει στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League αυτή τη φορά. Ο τρίτος και ο τέταρτος της βαθμολογίας της Super League θα μετέχουν στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Κόνφερενς Λιγκ.

Εφόσον η χώρα μας καταφέρει να ανέλθει στην 13η ή στην 14η θέση, τότε ο πρωταθλητής της Super League θα μετέχει στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Η δεύτερη ομάδα της Super League θα αγωνιστεί στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League αντίστοιχα. Ο κυπελλούχος από την άλλη πλευρά θα παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, ενώ η τρίτη και τέταρτη ομάδα της βαθμολογίας της Super League θα λάβουν μέρος στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Κόνφερενς Λιγκ.

Aν φτάσουμε ποτέ στην 11η τη 12η θέση, τότε o πρωταθλητής της Super League παίζει αυτόματα στα πλέι οφ του Champions League, με τη δεύτερη ομάδα της Super League να αγωνίζεται στον 2o προκριματικό γύρο του Champions League. O κυπελλούχος Ελλάδος αντίστοιχα θα λάβει μέρος στα play off του Europa League. H τρίτη ομάδα της Super League θα πάρει το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Κόνφερενς Λιγκ. Τέλος η τέταρτη ομάδα της Super League θα λάβει μέρος στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Το να συζητήσουμε για κάτι παραπάνω όσον αφορά τη βαθμολογία της UEFA είναι μάλλον ουτοπικό για τις ελληνικές ομάδες αυτή τη στιγμή.

Νέες στοιχηματικές επιλογές δημιουργεί συμμετοχή στο Europa Conference League

Η διοργάνωση του Europa Κόνφερενς Λιγκ δεν πρόκειται να έχει κάποιον ουσιαστικό αντίκτυπο στη διοργάνωση του UEFA Τσάμπιονς Λιγκ. Θα έχει, ωστόσο, επιπτώσεις στο Europa League, καθώς οι σύλλογοι θα περιοριστούν από 48 σε 32, οι οποίες θα τοποθετηθούν σε 8 ομίλους των 4 ομάδων. Αυτό το γεγονός προσφέρει σίγουρα νέα δυνατότητα πονταρισμάτων όσον αφορά τους ομίλους του Europa League, αλλά φυσικά και περισσότερους αγώνες σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς το Europa Κόνφερενς Λιγκ θα προσφέρει περισσότερα εισιτήρια σε περισσότερες ομάδες.

Ουσιαστικά του Europa Κόνφερενς Λιγκ δημιουργήθηκε ώστε ομάδες από χαμηλότερης δυναμικότητας πρωταθλήματα και χώρες με χαμηλότερη κατάταξη στην λίστα της UEFA να αγωνίζονται τακτικά μεταξύ τους. Η νέα διοργάνωση θα περιλαμβάνει τουλάχιστον 184 συλλόγους συνολικά στις προκριματικές φάσεις, από τις οποίες 32 θα φτάνουν στη φάση των ομίλων. Ο νικητής της συγκεκριμένης διοργάνωσης θα παίρνει την πρόκριση για το UEFA Europa League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Για την Ελλάδα αυτό στην ουσία σημαίνει πως τα επόμενα χρόνια θα πρέπει να συνηθίσουμε τη συμμετοχή των ελληνικών ομάδων στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Μάλλον θα κάνουμε αρκετά χρόνια να δούμε το Europa League και πάλι, στο οποίο θα έχει ουσιαστικά πρόσβαση μόνο ο πρωταθλητής της Super League εφόσον δεν συνεχίσει στο Champions League, Αλλά και πάλι, αυτό θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια και κόπο.

Στοιχηματικά στο Europa Κόνφερενς Λιγκ δημιουργούνται όμως περισσότεροι αγώνες. Η συγκεκριμένη διοργάνωση θα έχει αρκετές εκπλήξεις, καθώς μιλάμε για ομάδες στις οποίες δεν γνωρίζει πάρα πολύς κόσμος και οι οποίες ίσως να μην ξανά έχουν συμμετάσχει καν σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Το γεγονός αυτό δημιουργεί σίγουρα πολύ καλές προοπτικές για το στοίχημα και πιθανότατα υψηλές αποδόσεις και ευκαιρίες σε πολλούς αγώνες. Όσο δύσκολο όμως είναι για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες να ορίσουν τις στοιχηματικές αποδόσεις των σημείων των αγώνων του Europa Κόνφερενς Λιγκ, άλλο τόσο θα είναι δύσκολο και για τους παίκτες του στοιχήματος να βρουν καλές επιλογές στο πλήθος των νέων αγώνων της τρίτης κατά σειρά διοργάνωσης της UEFA στην Ευρώπη.

Ο ανταγωνισμός στην Ελλάδα και την ελληνική Super League

Το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει υποχωρήσει στην 20η θέση της κατάταξης της UEFA Δεν σημαίνει μόνο πως οι ομάδες μας θα αγωνίζονται πλέον στο Europa Κόνφερενς Λιγκ και πως αντίστοιχα αποχαιρετούν για καιρό το Europa League. Ένα ακόμα μειονέκτημα της καθόδου αυτή στη βαθμολογία είναι το γεγονός πως η Ελλάδα έχασε το 5ο της εισιτήριο εξόδου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πλέον μπορεί να βγάλει μόνο 4 εισιτήρια, τα οποία τη φετινή σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν αυτό που πήρε ο Ολυμπιακός ως πρωταθλητής Ελλάδος με έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, και τα 3 εισιτήρια του Europa Κόνφερενς Λιγκ τα οποία πήραν κατά σειρά ΠΑΟΚ, Άρης και ΑΕΚ από τις μάχες που δόθηκαν μεταξύ του.

Μάλιστα όλοι γίναμε μάρτυρες της μεγάλης αγωνιστικής μάχης που δόθηκε μεταξύ τουςστα play off του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό να διεκδικεί επίσης το ένα από αυτά τα εισιτήρια, το οποίο όμως τελικά έχασε. Υπό κανονικές συνθήκες, στο παρελθόν ο Παναθηναϊκός θα έβγαινε και αυτός με ένα έξτρα εισιτήριο σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Αυτό όμως δεν συνέβη με τα νέα δεδομένα και τις 4 αντί για 5 ομάδες.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και τα προσεχή χρόνια βέβαια, καθώς οι ίδιες ομάδες φαίνεται πως θα πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα με σκληρές μάχες μεταξύ τους, με το ενδεχόμενο επίσης να υπάρχει και κάποια άλλη έκπληξη. Αυτό δίνει ένα νέο ενδιαφέρον στη Super League, κάνοντας την πιο ανταγωνιστική, γεγονός που ίσως βοηθήσει και στην άνοδο της Ελλάδας στη σχετική κατάταξη πρωταθλημάτων της UEFA.

Η αγωνιστική μορφή της ελληνικής Super League

Τουλάχιστον την περίοδο 2021-2022 δεν περιμένουμε κάποια μεγάλη αλλαγή στη διοργάνωση της Ελληνικής Super League. Για άλλη μία φορά 14 ομάδες θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση, με τις κορυφαίες 6 από αυτές να δίνουν στο τέλος της κανονικής διάρκειας των αγώνων τη μάχη των Play Off για την ανάδειξη του πρωταθλητή και των εισιτηρίων της Ευρώπης. Από εκεί και πέρα, έχουμε τις επόμενες οκτώ ομάδες να μετέχουν στα play out για την ανάδειξη των ομάδων που θα υποβιβαστούν. Συγκεκριμένα, μία ομάδα υποβιβάζεται αυτόματα (η τελευταία της βαθμολογίας), ενώ η προτελευταία ομάδα δίνει αγώνα μπαράζ με τον δεύτερο της Super League 2.

Στη νέα διοργάνωση θα λάβουν μέρος Ολυμπιακός, ο Άρης Θεσσαλονίκης, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Βόλος, ο ΠΑΣ Γιάννενα, ο Απόλλων Σμύρνης, ο Ατρόμητος Αθηνών, η Λαμία, ο Παναιτωλικός, ο ΟΦΗ και ο Ιωνικός.

Ο πρώτος στην κατάταξη της Super League μετά την πραγματοποίηση των play off θα είναι αυτός που θα αναδειχτεί πρωταθλητής, ενώ άλλες δύο θέσεις θα δώσουν εισιτήρια για το UEFA Κόνφερενς Λιγκ της περιόδου 2022-2023. Άλλο ένα εισιτήριο θα δοθεί στον Κυπελλούχο Ελλάδος. Σε περίπτωση που ο Κυπελλούχος έχει ήδη εξασφαλίσει θέση στο UEFA Κόνφερενς Λιγκ ήδη μέσω της Super League, τότε μία ακόμη ομάδα, η επόμενη στην κατάταξη της γενικής βαθμολογίας, θα είναι εκείνη που θα πάρει το εισιτήριο της εξόδου στην Ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Το φαβορί της Super League τη νέα περίοδο και συνολο εντος πρωταθλήματος

Μπορούμε να ρίξουμε ήδη μία ματιά στα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του νέου πρωταθλήματος της Super League την προσεχή περίοδο. Η μεταγραφική περίοδος δεν έχει φυσικά ολοκληρωθεί, όμως οι στοιχηματικές ιστοσελίδες προσφέρουν από τώρα αποδόσεις αναφορικά με το φαβορί της κορυφαίας διοργανώσεις στην Ελλάδα στο ποδόσφαιρο. Οι αποδόσεις είναι ενδεικτικές βέβαια.

Όπως διαμορφώνονται, λοιπόν, οι αποδόσεις στα τέλη του Ιουνίου, ο Ολυμπιακός αποτελεί το φαβορί για την κατάκτηση του νέου πρωταθλήματος με απόδοση γύρω στο 1,40. Ακολουθεί ο ΠΑΟΚ με απόδοση 3,50 και η ΑΕΚ με απόδοση 12,00. Τέταρτο φαβορί είναι ο Άρης με απόδοση 30 και ακολουθεί ο Παναθηναϊκός με απόδοση 75,00. Φυσικά αυτές οι αποδόσεις είναι ενδεικτικές και θα αλλάξουν το προσεχές διάστημα ανάλογα με τις μεταγραφές και τις κινήσεις των ομάδων. Ωστόσο είναι δύσκολο να αλλάξει η σειρά των φαβορί καθώς υπάρχει αρκετή διαφορά ανάμεσα τους.

Όσον αφορά τις ομάδες που είναι το απόλυτο αουτσάιντερ για το πρωτάθλημα, αυτές είναι ο Παναιτωλικός, ο Απόλλων Σμύρνης, η Λαμία και ο Ιωνικός με απόδοση που φτάνει το 3.000. Μιλάμε για μία εξαιρετική απόδοση αν και η Ελλάδα γενικά δεν είναι Αγγλία για έχουμε τόσο μεγάλες εκπλήξεις όπως πχ η Λέστερ.

Οι ίδιες ομάδες, ωστόσο, αποτελούν και τους πιο βασικούς υποψηφίους για τον υποβιβασμό τη νέα αγωνιστική περίοδο. ΟΦΗ, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης και Βόλος φαίνονται να είναι φαβορί για κάποια ενδιάμεση θέση στη βαθμολογία της Super League, με λιγότερες πιθανότητες να κινδυνεύσουν αντίστοιχα και με λιγότερες πιθανότητες να κάνουν την υπέρταση για κάτι καλύτερο, δηλαδή για μία έξοδο ενδεχομένως στην Ευρώπη ή ακόμα και για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Τα στατιστικά της προηγούμενη και η βαθμολογια σουπερ λιγκ

Το πρωτάθλημα της Super League ολοκληρώθηκε και είχαμε κάποια ενδιαφέροντα στατιστικά να καταγράφονται, τα οποία οφείλουμε να αναφέρουμε στο σημείο αυτό. Κορυφαίος σκόρερ ήταν ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί του Ολυμπιακού με 19 τέρματα και ακολούθησαν με 10 ο Τάσος Δουβίκας του Βόλου, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ της ΑΕΚ και ο Χερόνιμο Μπαρτόλιο του Αστέρα Τρίπολης επίσης με 10 γκολ.

Κορυφαίος σε τελικές προσπάθειες σε συνολο εντος έδρας και εκτός έδρας αγώνων ήταν ο Χρήστος Τζόλης του ΠΑΟΚ με 52 συνολικά και ακολούθησε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με 47, ο Χερόνιμο Μπαρτολίο με 43 και ο Τάσος Δουβίκας με 42.

Στις ασίστ κορυφαίος αναδείχτηκε ο Κώστας Φορτούνης του Ολυμπιακού με 11, ακολουθούμενος από το Λιβάι Γκαρσία με 6, τον Ματιέ Βαλμπουενά του Ολυμπιακού επίσης με 6, αλλά και τον Πέτρο Μάνταλο με τον ίδιο αριθμό ασίστ.

Κορυφαίος στις πάσες αναδείχθηκε ο Στέφαν Σβαμπ του ΠΑΟΚ με 269, ακολουθούμενος από τον Ροντρίγκο Γκάλο του Ατρόμητου Αθηνών με 245 και του Μαντί Καμαρά και Κώστα Φορτούνη από τον Ολυμπιακό με 231 έκαστος.

Κορυφαίος τερματοφύλακας σε αποκρούσεις ήταν ο Νταβίνο Βέρχουλστ του Απόλλωνα Σμύρνης με 72 συνολικά και ακολουθήσαμε με 59 ο Σωκράτης Διούδης του Παναθηναϊκού και ο Ντεβις Ρότζερς Επασί Μποκά της Λαμίας.

Πρώτος σε κλεψίματα ήταν ο Λούκας Σάσα του Άρη με 44, ενώ δεύτερος ήταν ο Σωκράτης Διούδης και τρίτος ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης του ΠΑΟΚ με 33. Ακολούθησαν δύο παίκτες του Παναθηναϊκού με 31 και 30 κλεψίματα αντίστοιχα, ο Γιαν Μολό και ο Σεχ Νιάς.

Τα συνολικά στατιστικά των ομάδων της Super League

Ας δούμε τώρα λίγο τα συνολικά στατιστικά των ομάδων που έλαβαν μέρος φέτος στη Super League. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός δεσπόζει στην κορυφή των περισσότερων κατηγοριών. Πιο συγκεκριμένο ήταν η ομάδα με τα περισσότερα γκολ – 64, με τον ΠΑΟΚ να έχει 49, την ΑΕΚ 41 και τον Άρη 34.

Κορυφαίος στις τελικές προσπάθειες, ωστόσο, ήταν ο ΠΑΟΚ με 358, με τον Ολυμπιακό να ακολουθεί με 318 προσπάθειες, την ΑΕΚ με 261 προσπάθειες και τον Άρη με 251.

Στις ασίστ πρώτος ήταν και πάλι ο Ολυμπιακός με 48 και με δεύτερο τον ΠΑΟΚ με 30. Ακολούθησε η ΑΕΚ με 27 ασίστ και ο Βόλος με 18.

Στα γεμίσματα πρώτος ήταν ο Ολυμπιακός με 250/ 674, και στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ με 243/733 και η ΑΕΚ με 205/539, ακολουθούμενη από τον Αστέρα Τρίπολης με 202/614.

Ο Ολυμπιακός είχε τις περισσότερες πάσες με σύνολο 2220, με τον ΠΑΟΚ να είναι δεύτερος με 2117, τον Άρη τρίτος με 1676 και τον Αστέρα Τρίπολης να ακολουθεί με 1527.

Παράλληλα, όμως, ο Ολυμπιακός ήταν και η ομάδα με τα περισσότερα λάθη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, με 1290 συνολικά. Τη δεύτερη θέση ήταν ο ΠΑΟΚ με 1284, στην τρίτη θέση ο Άρης με 1214 και στην τετάρτη ο Παναθηναϊκός με 1191.

Στα συνολικά κλεψίματα ο Άρης πήρε την πρώτη θέση με 679, ενώ ακολούθησε ο συμπολίτης του ΠΑΟΚ με 677, ο Παναθηναϊκός με 595 και ο Βόλος με 590.

Στις αποκρούσεις, τέλος, η Λαμία ήταν πρώτη με 123, ακολουθούμενη από το Βόλο με 121, τον Παναιτωλικό με 120 και τον Ατρόμητο Αθηνών με 117 αποκρούσεις.

Μήπως το Europa Conference League αποτελεί μία ευκαιρία;

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως το Europa Κόνφερενς Λιγκ ενδεχομένως να αποτελέσει μία ευκαιρία διάκρισης για τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη. Σίγουρα τα πράγματα θα είναι πολύ πιο εύκολα αγωνιστικά σε σχέση με το Europa League και φυσικά το Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν θα πρέπει όμως να πιστεύουμε πως τα πάντα θα είναι εύκολα, καθώς θα υπάρχουν και σύλλογοι από μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις και πρωταθλήματα.

Ανάμεσα στους συλλόγους που θα λάβουν μέρος στη Νέα διοργάνωση το 2021-22 θα είναι η Φέγενορντ, η Κοπεγχάγη, η Αούστρια Βιέννης, η Βασιλεία, η Σερβέτ, η Παρτίζαν, η Χάιντοκ Σπλίτ, η Ριέκα, η Μόλντε, η Βαλερένγκα, η Ρόζενμποργκ, η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και πολλές ακόμη καλές και αξιόλογες ομάδες. Εάν, λοιπόν, κάποιος θεωρεί πως είναι ευκαιρία κάποια στιγμή κάποια ελληνική ομάδα να διεκδικήσει το κύπελλο, μάλλον είναι αρκετά αισιόδοξος, δεδομένης της κατρακύλας του ελληνικού ποδοσφαίρου και τελευταία χρόνια. Είναι σίγουρα πιο εφικτό να κάνει κανείς μία καλή διάκριση το Europa Κόνφερενς Λιγκ σε σχέση στίχοι με το Europa League βέβαια.

Το σίγουρο είναι πως οι ελληνικές ομάδες μπορούν να πάρουν αρκετούς βαθμούς που θα τις ανεβάσουν στην κατάταξη των ομάδων της UEFA, όσο και την Ελλάδα στην κατάταξη των χωρών της UEFA. Αυτό θα μας δώσει καλύτερες προοπτικές για μελλοντικές κληρώσεις και φυσικά ίσως αποκαταστήσει την πέμπτη ομάδα που χάσαμε και να δώσει συμμετοχή στο μέλλον ίσως στο Europa League.

Οι αλλαγές που έρχονται στο Europa League αναλυτικότερα

Στη διοργάνωση του Europa League θα υπάρχουν μόνο δύο προκριματικοί γύροι. 9 ομάδες μπαίνουν στη μάχη των προκριματικών από ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες μέσης δυναμικότητας, με τις 16 υπόλοιπες θέσεις να προέρχονται από όσους χάσουν στη διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ. 12 σύλλογοι ξεκινούν αυτόματα στη φάση των ομίλων από τα κορυφαία 6 πρωταθλήματα της Ευρώπης, συν τον κάτοχο του Europa Conference League από τη σεζόν 2022-2023, αφού δηλαδή ολοκληρωθεί η πρώτη διοργάνωση.

Όπως συμβαίνει και με το Europa onference League, οι νικητές των ομίλων του Europa League θα αφήσουν έναν γύρο σε σχέση με τους υπόλοιπους συλλόγους, πηγαίνοντας κατευθείαν στη φάση των 16 της διοργάνωσης. Δυστυχώς όλα αυτά όπως είπαμε χωρίς καμία ομάδα ελληνική προς το παρόν, καθώς η ελληνική Super League δεν προσφέρει εισιτήριο για το Europa League, τουλάχιστον μέχρι τη σεζόν του 2023- 2024.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε Bookmaker predictions

Δημοσιεύτηκε την ημερομηνία 23-06-2021 από Κωνσταντίνος Παγωμενάκης

Σχετικά με τον συγγραφέα

Κωνσταντίνος Παγωμενάκης

Απόφοιτος της Σχολής Επικοινωνίας και ΜΜΕ στο πανεπιστήμιο Αθηνών με μεταπτυχιακό στην πολιτική επικοινωνία και τις νέες τεχνολογίες. Διαθέτω περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρία στον χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο και μεγάλη γνώση του τομέα αξιολόγησης ιστότοπων καζίνο και αθλητικού στοιχήματος στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο. Η τεχνολογία με συναρπάζει γι' αυτό και την ακολουθώ σε κάθε της βήμα στο διαδίκτυο!

Εμφάνιση περισσότεων δημοσιεύσεων από Κωνσταντίνος Παγωμενάκης
×
P