Ιταλια βαθμολογια και στοίχημα στην Serie A

Ανάμεσα στα 5 κορυφαία ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα στην Ευρώπη, συγκαταλέγεται το ιταλικό πρωτάθλημα, το οποίο ονομάζεται Serie A ή Campionato όπως παραμένει γνωστό. Η αλήθεια είναι ότι η Serie A αποτελεί μία πολύ ιδιαίτερη περίπτωση ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, που γενικά ξεχωρίζει στον υπόλοιπο κόσμο. Από τη μία πλευρά αντιπροσωπεύεται από πάρα πολύ διάσημους συλλόγους ποδοσφαίρου, με επίσης πολλούς διάσημους παίκτες κατά καιρούς με έχουν περάσει από κάποια ιταλική ομάδα. Από την άλλη πλευρά η ιταλική Serie A υπήρξε πάντα γεμάτη από σκάνδαλα, στησίματα αγώνων, ομοφοβική βία και πολλές περιπτώσεις ντοπαρισμάτων ποδοσφαιριστών.

1.

Προσφορά στοιχήματος χωρίς κατάθεση*

ΕπίσκεψηΕπίσκεψη
ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα
2.
betsson καζίνο

Προσφορά καλωσορίσματος*

ΕπίσκεψηΕπίσκεψη
ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα
3.
stoiximan

Προσφορά καλωσορίσματος*

ΕπίσκεψηΕπίσκεψη
ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα
4.

Καθημερινές Προσφορές*

ΕπίσκεψηΕπίσκεψη
ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Η Α Ιταλίας σήμερα

Μπορούμε να πούμε ότι σε σχέση με το παρελθόν η Serie A aέχει χάσει αρκετή από την αίγλη της και τη δυναμικότητα που είχε αποκτήσει. Ωστόσο, εξακολουθεί να παραμένει ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ευρώπης, αλλά και του κόσμου. Πρόκειται για ένα πολύ δημοφιλές πρωτάθλημα, που μπορεί να μην έχει τις μεγάλες επιτυχίες στο Champions League ή του Europa League τόσο συχνά πλέον όπως συνέβαινε πιο παλιά, όμως έχει διαχρονικά την αγάπη των φιλάθλων, αλλά και των παικτών που ασχολούνται με το αθλητικό στοίχημα σε όλο τον πλανήτη και όχι μόνο στην Ιταλια.

Βασικές πληροφορίες για την Α Ιταλίας

Το πρωτάθλημα της Ιταλίας ακολουθεί την καθιερωμένη μορφή των περισσότερων πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου στον κόσμο. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα πρωτάθλημα με δύο γύρους όπου η κάθε ομάδα αντιμετωπίζει την άλλη σε ένα εντός έδρας και έναν εκτός έδρας αγώνα. Συνολικά υπάρχουν 20 ομάδες στη Serie A, πράγμα το οποίο σημαίνει πως η κάθε σεζόν διαρκεί 38 αγωνιστικές. Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος ακολουθεί ακριβώς την ίδια πορεία αναμετρήσεων με εκείνο του πρώτου γύρου. Με άλλα λόγια, εάν για παράδειγμα η Τορίνο αντιμετωπίσει την Έμπολι την 3η αγωνιστική του πρώτου γύρου, τότε αντίστοιχα την 3η αγωνιστική του δεύτερου γύρου (21h αγωνιστική) θα έχουμε την αντίστροφη αναμέτρηση, δηλαδή Έμπολι – Τορίνο.

Στη Serie A της Ιταλίας δεν υπάρχουν play off ή play out όπως συμβαίνει για παράδειγμα στην Ελλάδα. Με τα σημερινά δεδομένα της UEFA και του ιταλικού πρωταθλήματος, οι τέσσερις πρώτες ομάδες κάθε χρόνο στη βαθμολογία παίζουν την επόμενη σεζόν στο Champions League. Η 5η ομάδα βαθμολογικά αγωνίζεται στο Europa League και η 6η ομάδα κατά σειρά αγωνίζεται στο UEFA Conference League. Από την άλλη πλευρά η 18η, η 19η και η 20η ομάδα του πρωταθλήματος της Serie A υποβιβάζονται αυτόματα στη Serie B, με τις τρεις κορυφαίες ομάδες της δεύτερης κατηγορίας αντίστοιχα να καλύπτουν αυτές τις θέσεις την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Η ανάδειξη του πρωταθλητή με τη βαθμολογία Ιταλία

Η ανάδειξη του πρωταθλητή γίνεται κάθε χρόνο φυσικά με βάση τη συγκομιδή των πόντων από τις 38 αγωνιστικές ημέρες του πρωταθλήματος. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως το 2004 σημειώθηκε μία αλλαγή και έτσι από 18 ομάδες το πρωτάθλημα πήγε στις 20 ομάδες, αυξάνοντας τις αγωνιστικές από 34 σε 38.

Επειδή το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα στο οποίο πολλά απρόοπτα προκύπτουν κατά καιρούς, η περίπτωση της ισοβαθμίας αντιμετωπίζεται με συγκεκριμένους κανόνες. Είναι σπάνιο βέβαια να έχουν δύο ομάδες τους ίδιους πόντους στην κορυφή της βαθμολογίας, όμως υπάρχει τρόπος ανάδειξης της πρωταθλήτριας ομάδας. Αρχικά το πρώτο κριτήριο κατάταξης σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι οι μεταξύ τους πόντιοι. Εάν και εκεί έχουμε ισοβαθμία, τότε οδηγούμαστε στη διαφορά των γκολ που έχουν επιτύχει οι ομάδες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Εάν και πάλι έχουμε ισοβαθμία, τότε μετράει η γενική διαφορά των γκολ σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Το τέταρτο και τελευταίο κριτήριο είναι η καλύτερη επίθεση, δηλαδή ποια ομάδα έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ.

Οι ομάδες που κυριαρχούν στην κατηγορία

Υπάρχουν ομάδες που έχουν γράψει μεγάλη ιστορία στο ιταλικό πρωτάθλημα με τα κατορθώματά και τις επιτυχίες τους. Δίχως αμφιβολία η Γιουβέντους ονομάζεται και μεγάλη κυρία στα ποδοσφαιρικά σαλόνια και είναι αυτή με τις μεγαλύτερες επιτυχίες συνολικά και διαχρονικά. Άλλες ομάδες που ακολουθούν την επιτυχία της Γιουβέντους είναι η Μίλαν και η Ίντερ που μάλιστα αποτελούν και ομάδες της ίδιας πόλης (Μιλάνο) και επίσης αγωνίζονται και στο ίδιο γήπεδο.

Θα πρέπει να σημειώσουμε, επίσης, πως λόγω της συμμετοχής σε σκάνδαλα, κάποια πρωταθλήματα της Γιουβέντους έχουν ακυρωθεί και αφαιρεθεί. Παρόλα αυτά και με αυτή την κατάσταση η μεγάλη κυρία εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή των επιτυχιών του ιταλικού πρωταθλήματος της Serie A.

Όσον αφορά τη στατιστική, η Ίντερ έχει πολύ σημαντικό ρόλο. Πρόκειται για την ιταλική ομάδα η οποία έχει παίξει τις περισσότερες σεζόν στο ιταλικό πρωτάθλημα. Επιπλέον η Ίντερ έχει καταφέρει να διατηρεί το ρεκόρ με τις περισσότερες νίκες στο ιταλικό πρωτάθλημα. Αυτό συνέβη την περίοδο 2006 – 2007 όταν είχε συνολικά 17 συνεχόμενες νίκες. Είναι αυτονόητο το ποια ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Ιταλία τη συγκεκριμένη αγωνιστική περίοδο… Συνολικά πρόκειται για μία πολύ καλή περίοδο για την Ίντερ καθώς από το 2005 – 2006 έως και την περίοδο 2009 – 2010 η ομάδα από το Μιλάνο κατέκτησε το πρωτάθλημα 5 συνεχόμενες φορές.

Οι ομάδες που πρωτοστάτησαν στη βαθμολογία της Serie A

Οι διοργανώσεις ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων στην Ιταλία ξεκίνησαν το 1898. Η πρώτη κατηγορία συστάθηκε το 1904, και η εθνική κατηγορία θεσπίστηκε το 1926. Ουσιαστικά μιλάμε για τις Serie A από την περίοδο 1929 – 1930 και μετά.

Μέσα σε αυτά τα χρόνια 16 σύλλογοι είναι αυτοί που έχουν κατακτήσει τουλάχιστον έναν τίτλο πρωταθλήτριας ομάδας. Η Γιουβέντους είναι εκείνος ο σύλλογος που έχει στην τροπαιοθήκη του τους περισσότερους τίτλους, 36 συνολικά, ενώ έχει βρεθεί αντίστοιχα 20 φορές στη δεύτερη θέση. Δεύτερη ιστορικά σε τίτλους είναι η Ίντερ μαζί με τη συμπολίτισσα Μίλαν με 19 πρωταθλήματα και 16 δεύτερες θέσεις στην Serie A. Και οι δύο ομάδες έως και την έναρξη της περιόδου 2022 – 2023 είχαν ακριβώς τα ίδια πρωταθλήματα και τις ίδιες δεύτερες θέσεις.

Με αρκετή απόσταση ακολουθεί η Τζένοα, έχοντας κατακτήσει 9 πρωταθλήματα και 4 δεύτερες θέσεις αν και το τελευταίο πρωτάθλημα που πήρε ο συγκεκριμένος σύλλογος ήταν το 1924, πριν σχεδόν 100 χρόνια. Η Τορίνο είναι η ομάδα που έχει κατακτήσει 7 πρωταθλήματα και 7 δεύτερες θέσεις και ακολουθεί η Μπολόνια με 7 πρωταθλήματα και 4 δεύτερες θέσεις. Η Προ Βερτσέλλι η οποία αγωνίζεται πλέον στην τρίτη κατηγορία της Ιταλίας έχει κατακτήσει 7 τίτλους και μία 2η θέση. Ακολουθεί η Ρόμα με 3 τίτλους και 14 δεύτερες θέσεις, η Λάτσιο με 2 τίτλους και οχτώ δεύτερες θέσεις, η Νάπολι με 2 τίτλους και 6 δεύτερες θέσεις και η Φιορεντίνα με 2 τίτλους και 5 δεύτερες θέσεις.

Άλλες 5 ομάδες έχουν κατακτήσει τον τίτλο στην Ιταλία χωρίς όμως να έχουν βρεθεί ποτέ δεύτερες. Μιλάμε συγκεκριμένα για την Καζάλε, τη Νοβέζε, την Κάλιαρι, την Ελλάς Βερόνα και τη Σαμπτόρια.

Όσον αφορά τώρα τις πόλεις από τις οποίες προέρχονται οι πρωταθλητές, το Τορίνο βρίσκεται μπροστά με 43 πρωταθλήματα, ακολουθεί το Μιλάνο με 38 και η Γένοβα με 10. Η Μπολόνια έχει 7 τίτλους, το Βερτσέλλι Άλλους 7, η Ρώμη 5, η Φλωρεντία 2, ή Νάπολη 2 και από ένα τίτλο έχουν Κάλιαρι, Καζάλε Μονφεράτο, Νόβι Λίγκουρε και Βερόνα.

Στοιχηματίζοντας στη Serie A

Ας δούμε λίγα πράγματα τώρα σε ότι αφορά το στοίχημα στην ιταλική πρώτη εθνική κατηγορία της Serie A. Κάθε πρωτάθλημα έχει κάποιες ιδιαιτερότητες που αντικατοπτρίζονται και στο στοίχημα και η Ιταλία και το πρωτάθλημα της δεν αποτελούν καμία εξαίρεση.

Εάν θέλετε να ασχοληθείτε με το στοίχημα στην Serie A, καλό είναι να δείξετε λίγη προσοχή σε κάποια πράγματα. Αρχικά, δημοφιλές στοίχημα στην αρχή της σεζόν είναι το ποντάρισμα στον πρωταθλητή, που προκύπτει στις αρχές του επόμενου καλοκαιριού, αφού ολοκληρωθούν οι 38 αγωνιστικές. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως η Γιουβέντους εξακολουθεί να έχει ισχυρή παρουσία, αν και τις τελευταίες σεζόν φαίνεται να υπάρχει μία πτώση στη δυναμικότητα της ομάδας και αντίστοιχη άνοδος της Ίντερ, της Μίλαν, ακόμα και της Νάπολι.

Όσον αφορά συγκεκριμένα την περίοδο 2022 – 2023 οι στοιχηματικές ιστοσελίδες δίνουν ως πρώτο φαβορί την Ίντερ με απόδοση γύρω στο 2,80 πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Λίγο πιο μακριά, στο 2,90 είναι η απόδοση της Γιουβέντους, ενώ η απόδοση της Μίλαν διαμορφώνεται κοντά στο 3,90. Από ‘κει και πέρα οι αποδόσεις ανεβαίνουν σημαντικά είναι διαμορφώνονται γύρω στα 14,00 για τη Νάπολη και γύρω στο 14,50 για τη Ρόμα. Στο τρίτο και στα επόμενα επίπεδα οι αποδόσεις γίνονται πολύ πιο υψηλές, αν και οι πιθανότητες να συμβεί μία τόσο μεγάλη έκπληξη στο ιταλικό πρωτάθλημα είναι απειροελάχιστες.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως με κάποιες εξαιρέσεις κυρίως πολύ παλιότερα, το ιταλικό πρωτάθλημα της Serie A, αποτελεί έναν ανταγωνισμό των τριών πρώτων ομάδων που αναφέραμε (Γιουβέντους, Ίντερ και Μίλαν). Αυτό μπορούμε να το δούμε πολύ ξεκάθαρα αν παρατηρήσουμε τους πρωταθλητές της τελευταίας εικοσαετίας για παράδειγμα. Σημειώστε πως οι παραπάνω αποδόσεις που αφορούν την κατάκτηση του πρωταθλήματος αντικατοπτρίζουν τα δεδομένα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Εφόσον το πρωτάθλημα ξεκινήσει και η μία αγωνιστική αρχίζει να δίνει τη σκυτάλη στην επόμενη, οι αποδόσεις θα αλλάξουν προς τα πάνω ή προς τα κάτω, ανάλογα με την πορεία των ομάδων αλλά και την αγωνιστική τους εικόνα που βγάζουν στο γήπεδο. Πάντως όσο πλησιάζουμε προς το τέλος, οι στοιχηματικές αποδόσεις των φαβορί υποχωρούν και οι στοιχηματικές αποδόσεις των αουτσάιντερ αντίστοιχα αυξάνονται.

Σημειώστε, επίσης, πως σε κάποιες στοιχηματικές ιστοσελίδες υπάρχει και η περίπτωση να στοιχηματίσετε στον πρωταθλητή χωρίς την παρουσία της Γιουβέντους. Στην περίπτωση αυτή οι αποδόσεις είναι αρκετά καλές και γλιτώνετε από την περίπτωση να κατακτήσει για άλλη μία φορά το πρωτάθλημα η Μεγάλη Κυρία, κάτι το οποίο συμβαίνει συχνά. Στην περίπτωση του συγκεκριμένου στοιχήματος επιλέγετε π.χ. τη Μίλαν με την τρέχουσα απόδοση κι αν κερδίσει το πρωτάθλημα τότε πληρώνεστε για την επιτυχία σας. Στην περίπτωση που το πρωτάθλημα πάρει η Γιουβέντους, τότε τα χρήματα που δώσατε για το ποντάρισμα σας επιστρέφονται. Εάν φυσικά πάρει το πρωτάθλημα οποιαδήποτε άλλη ομάδα χάνετε. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον η συγκεκριμένη στοιχηματική αγορά.

Ποντάρισμα στις τρεις πρώτες ομάδες

Το ποντάρισμα στις τρεις πρώτες ομάδες που θα κατακτήσουν την αντίστοιχη θέση τους στο βαθμολογικό πίνακα της Serie A είναι και αυτό ένα ποντάρισμα που έχει ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα, μπορούμε να πούμε πως έχει αρκετές ομοιότητες με την πρόβλεψη του πρωταθλητή, αλλά αυτή τη φορά θα πρέπει να βρείτε και να προβλέψετε τρεις ομάδες. Βέβαια, όπως είπαμε, σε ένα πρωτάθλημα που πρωταγωνιστούν τρεις με τέσσερις, το να βρεις τους τρεις πρώτους είναι αρκετά πιθανό. Παίζει ρόλο βέβαια και η σειρά. Βέβαια, σημειώστε πως μπορεί να είναι μεν δύσκολο κάποια ομάδα πλην των μεγάλων να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά κατά καιρούς πολλές ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας έχουν καταφέρει να μπουν στην τριάδα.

Το συγκεκριμένο στοίχημα είναι σίγουρα πολύ πιο ελπιδοφόρο και κερδοφόρο εφόσον έχετε δει κάποια ομάδα η οποία πιστεύετε πώς θα πρωταγωνιστήσει την επόμενη περίοδο αγωνιστικά. Εάν καταφέρετε δηλαδή να βάλετε μία ομάδα πλην των μεγάλων μέσα σε αυτή την τριάδα και επιβεβαιωθεί η πρόβλεψή σας, τότε σίγουρα θα πληρωθείτε καλά.

Πάντως καλό είναι να μη βιαστείτε ιδιαίτερα στο συγκεκριμένο στοίχημα. Οι προπονητές και οι νέοι παίκτες μπορούν να επηρεάσουν διαφορετικά την κάθε ομάδα. Είναι μάλλον πιο λογικό να παρακολουθήσετε λίγο τις πρώτες αγωνιστικές για να καταφέρετε να δείτε πού περίπου κινείται η κάθε ομάδα. Σίγουρα θα αντιληφθείτε ποιοι από τους μεγάλους έχουν τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσουν και ποιοι από τους μικρούς μπορούν τελικά να τα πάνε πολύ καλύτερα απ’ ότι θα περίμενε ίσως κανείς. Βέβαια, μία ήττα την πρώτη αγωνιστική της σεζόν δεν αποτελεί ένδειξη ότι ομάδα θα τα πάει άσχημα, αλλά είναι καλό κανείς να έχει μία γενική εικόνα για το τι συμβαίνει στο πρωτάθλημα.

Στοιχηματίζοντας στη ζώνη του υποβιβασμού

Συνήθως ασχολούμαστε με τις ομάδες οι οποίες πρωταγωνιστούν σε ένα πρωτάθλημα. Σίγουρα όσο κατεβαίνουμε προς τα κάτω τα πράγματα αρχίζουν να χάνουν το ενδιαφέρον τους, εκτός και αν μιλάμε για τη ζώνη του υποβιβασμού. Όπως είπαμε προηγουμένως, οι τρεις ομάδες που θα κατακτήσουν τις τελευταίες τρεις θέσεις στη Serie Α είναι αυτές που υποβιβάζονται στην Serie B.

Αυτό που έχει να προβλέψει ο παίκτης και να εκτιμήσει είναι τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος, καθώς κατά κοινή ομολογία και με ελάχιστες εκπλήξεις είναι αυτές που συνήθως πέφτουν από τη Serie A στη μικρότερη κατηγορία. Θα πρέπει να έχετε κατά νου πως υπάρχει ένας γενικός κανόνας που συνήθως επιβεβαιώνεται τις περισσότερες φορές. Αυτός είναι πως οι ομάδες που έχουν μόλις ανέβει την αγωνιστική περίοδο που ξεκινά είναι και οι πρώτες υποψήφιες για υποβιβασμό. Είναι δύσκολο κάνεις να ανέβει ένα μεγαλύτερο επίπεδο και η διαφορά ανάμεσα στη Serie Α και τη Serie B είναι πραγματικά μεγάλη. Συνεπώς, πρέπει μία ομάδα να κάνει πολλές μεταγραφές και να έχει μία συνέπεια στο παιχνίδι της, το οποίο είναι δύσκολο να επιτευχθεί τις περισσότερες φορές.

Στοίχημα στον κορυφαίο σκόρερ της Serie A

Το συγκεκριμένο στοίχημα δεν αφορά ομάδες, αλλά παίκτες. Ο παίκτης του στοιχήματος καλείται να επιλέξει τον παίκτη εκείνο τον οποίο πιστεύει πως θα βάλει τα περισσότερα γκολ στο τέλος της σεζόν. Συνήθως αυτοί οι παίκτες είναι σέντερ-φορ ή κεντροεπιθετικοί. Είναι σίγουρα πιο σπάνιο να δούμε κάποιον παίκτη ο οποίος να αγωνίζεται με αμυντικό ρόλο να παίρνει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα, όχι μόνο το ιταλικό.

Επίσης, είναι συνήθως παίκτες από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος αυτοί που παίρνουν τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στη Serie A. Συνήθως οι μεγάλες ομάδες του ιταλικού πρωταθλήματος έχουν ξοδέψει πολλά λεφτά για τους επιθετικούς τους παίκτες. Επιπλέον, λόγω της διαφοράς δυναμικότητας σκοράρουν και περισσότερα γκολ, καθώς έχουν εύκολο έργο πολλές φορές με ομάδες χαμηλής δυναμικότητας. Έτσι γενικά οι πιθανότητες είναι υπέρ κάποιου καλού επιθετικού από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος.

Μην το πάρετε όμως αυτό τοις μετρητοίς καθώς εδώ οι εκπλήξεις είναι πολύ περισσότερες από ότι σε άλλες κατηγορίες. Για παράδειγμα, ο Τσίρο Ιμόμπιλε έχει κατακτήσει αρκετές φορές τον τίτλο του πρώτου σκόρερ τόσο με την Τορίνο όσο και με τη Λάτσιο. Η Ουντινέζε είχε τον Ντι Νατάλε στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας, ενώ υπήρχαν και άλλοι παίκτες στην ίδια κατηγορία, όπως για παράδειγμα ο Καβάνι και ο Ιγκουαΐν με τη Νάπολι ή ο Λούκα Τόνι με την Ελλάς Βερόνα και ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα της Σαμπτόρια που αναδείχτηκαν τα τελευταία χρόνια πρώτοι σκόρερ της Serie A. Συνήθως ο πρώτος σκόρερ αναδεικνύεται με 25-30 γκολ ανά σεζόν.

Στοιχηματίζοντας σε επιλογές του κάθε αγώνα

Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το Καμπιονάτο, η ανάδειξη του νικητή σε κάθε αγώνα, αλλά και τα άλλα βασικά και ειδικά στοιχήματα έχουν την τιμητική τους. Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι ένα δυνατό γενικά πρωτάθλημα όπου η άμυνα έχει την τιμητική της. Μην ξεχνάμε ότι οι Ιταλοί είναι οι μαέστροι της άμυνας,

Έτσι αρκετές φορές έχουμε εκπλήξεις με ισοπαλίες ακόμα και νίκησα των αουτσάιντερ, αν και τις περισσότερες φορές οι μεγάλοι επικρατούν. Η συχνότητα πάντως επικράτησης και το γεγονός πως δεν υπάρχει ένα τεράστιο φαβορί όπως π.χ. σε πρωταθλήματα όπως το γερμανικό ή το γαλλικό πού είναι πρωταθλήματα για έναν ρολό, δίνει αρκετές ευκαιρίες για μη αναμενόμενα αποτελέσματα σε υψηλές αποδόσεις.

Η πρότασή μας για το στοίχημα στη Serie A

Αυτό που σας προτείνουμε γενικά είναι να αναζητάτε καλές ευκαιρίες και στοιχήματα που έχουν αξία. Φροντίστε πάντα να αναζητάτε τις καλύτερες στοιχηματικές αποδόσεις πού υπάρχουν διαθέσιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες που είναι νόμιμες στην Ελλάδα. Εκμεταλλευτείτε, επίσης, τις προσφορές* που δίνει κάθε εταιρεία. Για παράδειγμα κάποιες ιστοσελίδες δίνουν επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ισοπαλίας με 0-0. Αυτή η προσφορά είναι αρκετά καλή για το ιταλικό πρωτάθλημα της Serie A όπου το να μην μπει κάποιο γκολ είναι αρκετά πιο πιθανό σε σχέση με άλλα, πιο επιθετικά και αποδοτικά σε γκολ πρωταθλήματα ποδοσφαίρου στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο.

Δημοσιεύτηκε την ημερομηνία 30-08-2022 από Κωνσταντίνος Παγωμενάκης

Σχετικά με τον συγγραφέα

Κωνσταντίνος Παγωμενάκης

Απόφοιτος της Σχολής Επικοινωνίας και ΜΜΕ στο πανεπιστήμιο Αθηνών με μεταπτυχιακό στην πολιτική επικοινωνία και τις νέες τεχνολογίες. Διαθέτω περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρία στον χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο και μεγάλη γνώση του τομέα αξιολόγησης ιστότοπων καζίνο και αθλητικού στοιχήματος στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο. Η τεχνολογία με συναρπάζει γι' αυτό και την ακολουθώ σε κάθε της βήμα στο διαδίκτυο!

Εμφάνιση περισσότεων δημοσιεύσεων από Κωνσταντίνος Παγωμενάκης
×
P