Πως θα κάνετε κατάθεση στην Stoiximan

Πως θα κάνετε κατάθεση στην Stoiximan

Οι τρόποι αντιμετώπισης των νόμιμων εταιρειών τυχερών παιχνιδιών είναι ένα από τα ισχυρότερα κριτήρια των παικτών για την επιλογή που θα κάνουν, ως προς το πού θα εμπιστευτούν τα χρήματά τους και σε ποιο site θα στοιχηματίσουν τελικά στο διαδίκτυο.

Το stoiximan.gr ανταποκρίνεται και σε αυτόν τον τομέα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γιατί η κατάθεση χρημάτων γίνεται ➜ εύκολα, απλά, γρήγορα με ασφάλεια και αμεσότητα, μέσα από πολλούς τρόπους που σας προσφέρουν* ευελιξία και διάφορες δυνατότητες.

Stoiximan κατάθεση

Όχι λίγο – όχι πολύ Το www.stoiximan σας προσφέρει* εννέα διαφορετικούς τρόπους για να κάνετε κατάθεση στη stoiximan και να φορτώσετε χρήματα στον λογαριασμό σας. 👉 Όλοι οι τρόποι θα αναλυθούν παρακάτω, με όλες τις παραμέτρους που πρέπει να γνωρίζετε πριν καταθέσετε τα χρήματα στο Stoichiman. Αρχικά, θα πρέπει να κάνετε κλικ στην επιλογή “ΚΑΤΑΘΕΣΗ” δίπλα στο υπόλοιπο του λογαριασμού σας.

Κατάθεση στην Stoiximan με Paysafe

Paysafe

Για κατάθεση στον Stoiximan με Paysafe, επιλέξτε το εικονίδιο και πατήστε “Κατάθεση”. Στην οθόνη που ανοίγει, πληκτρολογήστε το επιθυμητό ποσό που μπορεί να είναι από 5 έως 1.000 ευρώ. Υπάρχουν τρία προεπιλεγμένα ποσά, αν ένα από αυτά σας κάνει και θέλετε να αποφύγετε την πληκτρολόγηση. Τα χρήματα πιστώνονται αμέσως στον λογαριασμό σας στο stiximan. Αφού συμπληρώσετε το ποσό, πατήστε ξανά «Κατάθεση» για να μεταβείτε στο επόμενο πεδίο και κάντε κλικ στο «Μετάβαση στο Paysafe».

Έχετε σχεδόν τελειώσει με τη διαδικασία πίστωσης του λογαριασμού σας στο Stichiman με χρήματα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισαγάγετε το έγκυρο 16ψήφιο PIN που έχετε στην κατοχή σας αφού αλλάξετε το κουπόνι paysafe στο πρώτο πεδίο και να σημειώσετε το πλαίσιο δίπλα στο “Αποδέχομαι τους όρους και τις προϋποθέσεις της paysafecard”. Υπάρχουν φυσικά δύο επιλογές εδώ, είτε να πληρώσετε μέσω του λογαριασμού σας “my paysafecard” εάν έχετε ανοίξει αυτόν τον λογαριασμό, είτε απλά να σαρώσετε το κουπόνι που έχετε στην κατοχή σας κάνοντας κλικ στο “Πληρωμή με scan2pay”.

Stoiximan κατάθεση με Skrill & Skrill 1-tap

Δύο τρόποι που είναι ουσιαστικά ένας, αλλά έχουν μια σημαντική διαφορά μεταξύ τους. Λέγοντας ότι είναι «ουσιαστικά ένα», αναφερόμαστε στο γεγονός ότι η διαδικασία είναι ουσιαστικά ίδια και στις δύο περιπτώσεις, όπου η κατάθεση και στις δύο περιπτώσεις γίνεται και μέσω Skrill.

Η Skrill (πρώην moneybookers) βρίσκεται επίσης στο «οπλοστάσιο» του stehiman ως τρόπος πληρωμής. Κάντε κλικ στην «Κατάθεση» στο εικονίδιο Skrill για να συνεχίσετε με τη διαδικασία κατάθεσης με ελάχιστο ποσό 5 € και μέγιστο 5.000 €.

Εισαγάγετε το 📩 email σας με το οποίο έχετε ανοίξει λογαριασμό Skrill, στη συνέχεια το ποσό που θέλετε να καταθέσετε στον λογαριασμό σας στο stoiximan και πατήστε “Κατάθεση” άλλη μια φορά. Μια άλλη οθόνη θα ανοίξει αυτόματα, όπου κάνετε κλικ στο “Μετάβαση στο Skrill”. Έχετε φτάσει στο τελευταίο βήμα. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Skrill συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας και κάνοντας κλικ στο “LOG IN” εάν έχετε ήδη λογαριασμό στο ευρέως χρησιμοποιούμενο ηλεκτρονικό πορτοφόλι.

Στο Skrill 1-tap, η μόνη αλλά πιο σημαντική διαφορά είναι ότι από τη στιγμή που θα επιλέξετε να κάνετε κατάθεση στο Stoiximan μέσω του δικού του εικονιδίου, θα εισάγετε τους κωδικούς σας μία φορά. Αυτά θα καταχωρηθούν αυτόματα και για τις επόμενες καταθέσεις χρειάζεται μόνο να ορίσετε το ποσό. Αυτό έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα, αλλά και ένα, ίσως, μεγαλύτερο μειονέκτημα. Και τα δύο είναι προφανή, γιατί στην πρώτη περίπτωση ➜ εξοικονομείτε χρόνο, αλλά στη δεύτερη υπάρχει ένα ➜ κενό ασφαλείας, γιατί αν κάποιος έχει πρόσβαση στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας, μπορεί να κάνει συναλλαγές με skrill ακόμα κι αν δεν γνωρίζει τους κωδικούς σας.

Stoiximan κατάθεση με Neteller

Το άλλο δημοφιλές ηλεκτρονικό πορτοφόλι είναι επίσης διαθέσιμο για συναλλαγές στο www.stiximan. Επιλέξτε το εικονίδιο Neteller και κάντε κλικ στο “Κατάθεση”.

Συμπληρώνετε τον αριθμό λογαριασμού Neteller, ο οποίος είναι ο 12ψήφιος αριθμός που βλέπετε στην επάνω αριστερή γωνία όταν συνδέεστε στον λογαριασμό σας Neteller.

Παρακάτω βάζετε είτε το Neteller Security ID, που είναι το 6-ψήφιο αναγνωριστικό ασφαλείας Neteller, είτε τον κωδικό ελέγχου ταυτότητας 2 βημάτων. Ολοκληρώστε τη διαδικασία πληκτρολογώντας το ποσό, το οποίο μπορεί να είναι από 10€ έως 5.000€ και κάντε ξανά κλικ στο “Κατάθεση”.

Ελληνική Πιστωτική-Χρεωστική Κάρτα

Κάντε κλικ στο “Κατάθεση”. Το ελάχιστο ποσό κατάθεσης είναι 5 € και το μέγιστο ποσό 5.000 € Τα χρήματα εμφανίζονται απευθείας στον λογαριασμό σας στο www.stoiximan. Υπάρχουν τρία προεπιλεγμένα ποσά, 30 €, 100 € και 200 ​​€ για ταχύτητα, αν δεν θέλετε να εισαγάγετε το ποσό. Διαφορετικά, βάλτε το επιθυμητό ποσό κατάθεσης στο κατάλληλο πεδίο και πατήστε ξανά «Κατάθεση».

Τώρα μεταφέρεστε στο συγκεκριμένο εικονίδιο και κάνετε κλικ στο «Πληρωμή με».

Αυτή είναι η τελευταία εικόνα που εμφανίζεται. Επιλέγετε αν θέλετε να πληρώσετε μέσω Viva Wallet ή απευθείας με κάρτα χωρίς να συνδεθείτε στο Viva Wallet, συμπληρώστε τον αριθμό της κάρτας σας, την ημερομηνία λήξης της, τον κωδικό CVV στο πίσω μέρος και το ονοματεπώνυμό σας. Στη συνέχεια, πατάτε πληρωμή και έχετε καταθέσει τα χρήματα που θέλετε στον gaming λογαριασμό σας.

Ξένη Πιστωτική-Χρεωστική Κάρτα

Κάντε κλικ στο “Κατάθεση”. Το ελάχιστο ποσό με το οποίο μπορείτε να ανανεώσετε τον λογαριασμό σας είναι 5€ και το μέγιστο ποσό 5.000€, όπως ακριβώς συμβαίνει και με την ελληνική πιστωτική-χρεωστική κάρτα.

Θα έρθετε σε αυτόν τον πίνακα όπου πρέπει να επιλέξετε την κάρτα που μπορεί να έχετε ήδη εγγραφεί στο www.stiximan ή να προσθέσετε μια νέα κάρτα. Και σε αυτή την περίπτωση ο αριθμός κάρτας και ο αριθμός CVV είναι απαραίτητοι. Ακολουθώντας την ίδια διαδικασία που διαβάσατε παραπάνω για την ελληνική κάρτα, προχωρήστε σε πληρωμή και απευθείας πίστωση στον λογαριασμό σας.

Stoiximan Paypal κατάθεση

Η κατάθεση στο Paypal προστέθηκε πρόσφατα στις επιλογές που προσφέρει η Stoiximan. Μπορείτε να το επιλέξετε κάνοντας κλικ στην επιλογή «κατάθεση» και στην αντίστοιχη επιλογή εικονιδίου. Το ελάχιστο ποσό που μπορείτε να επιλέξετε να καταθέσετε είναι 10 € και το μέγιστο 10.000 € Τα χρήματα κατατίθενται αμέσως στον λογαριασμό σας. Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχει αντίστοιχη διαδικασία ανάκλησης.

Τραπεζική πληρωμή (άμεση πίστωση)

Επιλέγετε το εικονίδιο για τραπεζική πληρωμή με άμεση πίστωση και φυσικά κάνετε κλικ στο κουμπί «Κατάθεση».

Μπορείτε να καταθέσετε σε οποιαδήποτε από τις πέντε συνεργαζόμενες τράπεζες απευθείας από τον υπολογιστή σας μέσω e-banking ή την έκτη επιλογή που αναφέρεται σε πληρωμή σε γκισέ τράπεζας.

Ας δούμε αυτές τις επιλογές μία προς μία ξεκινώντας από το 🏦 e-banking επιλέγοντας τυχαία την Eurobank, που είναι το πρώτο πλαίσιο, αφού η διαδικασία είναι ίδια και για τα πέντε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, με πρώτο βήμα να κάνετε κλικ στο «Επιλογή».
Το ελάχιστο ποσό κατάθεσης είναι 30€ και το μέγιστο ποσό 5.000€, με τα χρήματά σας άμεσα ορατά στο www.stiximan.gr και αποτελείται από 5 βήματα.

Στο πρώτο βήμα, συνδέεστε στο ebanking της eurobank σας. Στο δεύτερο βήμα, κάντε κλικ στο «Ταμείο» και μετά στο «Πληρωμές». Πηγαίνετε στο τρίτο βήμα και κάνοντας κλικ στο «Επιλογή Κατηγορίας», επιλέξτε «Άλλο» και στον τύπο επιλογής επιλέξτε «ΣΤΟΙΧΗΜΑ». Στο τέταρτο βήμα εισάγετε τον προσωπικό σας κωδικό, ο οποίος είναι ο ίδιος και δεν αλλάζει ποτέ και γράφεται δύο φορές αριστερά στις επιλογές κατάθεσης. Στο πέμπτο και τελευταίο βήμα, έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία και μέσα σε δευτερόλεπτα τα χρήματα βρίσκονται στον λογαριασμό σας στο chiman. Αν δεν έχετε ή δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το e-banking, η πλατφόρμα σας δίνει τη λύση για την κατάθεσή σας στο stoiximan. Επιλέγετε το έκτο και τελευταίο πλαίσιο που αφορά την πληρωμή με μετρητά. Κάντε κλικ στο “Επιλογή”.

Σε αυτήν την περίπτωση, τα βήματα που ακολουθείτε είναι 4. Αρχικά, πηγαίνετε σε ένα υποκατάστημα που ανήκει στις συνεργαζόμενες τράπεζες. Στη συνέχεια ενημερώνετε το ταμείο ότι θέλετε να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονική πληρωμή στη STEICHIMAN. Αναφέρετε το ποσό και τον προσωπικό κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής και στη συνέχεια τα χρήματα βρίσκονται στον λογαριασμό σας στο www.stiximan μέσα σε λίγα λεπτά. Το ελάχιστο και μέγιστο ποσό δεν αλλάζει, ισχύει όπως και μέσω e-banking

🆘 *Σημαντική σημείωση: Να σημειωθεί ότι σε σπάνιες περιπτώσεις και για τεχνικούς λόγους που ισχύουν μόνο για την τράπεζα, η συναλλαγή μπορεί να ολοκληρωθεί εντός 2 έως 3 εργάσιμων ημερών.

Ο Stoiximan κάνει κατάθεση μέσω Viva Spots

Ένας πολύ απλός τρόπος, που δίνει λύσεις όπου κι αν βρίσκεστε σε πολλές περιοχές της χώρας. Κάντε κλικ στην κατάθεση στο συγκεκριμένο εικονίδιο και θα πλησιάσετε την κατάθεσή σας στο stoiximan χρησιμοποιώντας τη συγκεκριμένη μέθοδο. Το ελάχιστο ποσό με το οποίο μπορείτε να φορτώσετε τον λογαριασμό σας στο stiximan.gr είναι 5€ και το μέγιστο ποσό 600€.

Εκτός από το γεγονός ότι μπορείτε να κάνετε κατάθεση σε οποιοδήποτε δημόσιο κατάστημα και στο ATHENS MALL, έχετε τη δυνατότητα να πάτε σε ένα από τα περισσότερα από 1000 σημεία VIVA, με τον ➜ Προσωπικό κωδικό Viva που βλέπετε στην παραπάνω εικόνα, να κάνετε μια κατάθεση και μέσα σε 5 λεπτά τα χρήματα βρίσκονται στον λογαριασμό σας στο stoiximan.

Κατάθεση στον Stoiximan με Viva Wallet

Απαραίτητη προϋπόθεση για κατάθεση μέσω Viva Wallet είναι να έχετε ανοίξει λογαριασμό στη Viva. Εάν αυτό ισχύει για εσάς, κάντε κλικ στο “Κατάθεση” για να συνεχίσετε. Το ελάχιστο ποσό κατάθεσης είναι 5 € και το μέγιστο 5.000 € Επιλέξτε ένα από τα τυπικά ποσά (30, 50, 200 €) ή γράψτε στο πεδίο κάτω από αυτά το ποσό που θέλετε και κάντε κλικ στο «Κατάθεση» για έξοδο στο νέο πεδίο βλέπετε: «Πληρωμή με Viva Wallet» και κάντε κλικ σε αυτό, ώστε να προχωρήσετε στο επόμενο και τελευταίο βήμα.

Συμπληρώνετε τα πεδία που βλέπετε παραπάνω και ανατρέχετε στο κινητό τηλέφωνο, τον κωδικό Viva που αναγράφεται στα αριστερά της οθόνης και πατάτε πληρωμή. Απλό, γρήγορο, απλό και με μέγιστη ασφάλεια.

Χρεώσεις Stoiximan

Είναι πολύ σημαντικό πλεονέκτημα ότι το stiximan.gr δεν χρεώνει καμία προμήθεια στις καταθέσεις σας. Ανεξάρτητα από τον τρόπο που θα επιλέξετε να κάνετε κατάθεση στη συγκεκριμένη νόμιμη πλατφόρμα στοιχηματισμού, το ποσό που πληρώνετε θα πιστωθεί απευθείας στον λογαριασμό σας στο stoiximan.

Τι πρέπει να σκεφτείτε πριν καταθέσετε

Με βάση τους κανόνες της πλατφόρμας και στα πλαίσια της απόλυτης νομιμότητας εντός της οποίας λειτουργεί, είναι σημαντικό να σκεφτείτε πριν καταθέσετε 💰 τα χρήματά σας, πόσο επηρεάζει ο τρόπος κατάθεσης αυτόν με τον οποίο θα δικαιούστε ανάληψη.

Αν λοιπόν φορτώσετε τον λογαριασμό σας με ελληνική Mastercard ή κάρτα visa, μέσω Viva Wallet ή με ξένη κάρτα visa, θα κάνετε ανάληψη στην ίδια κάρτα. Εάν καταθέτετε χρήματα με online banking, τραπεζικό έμβασμα, ξένη mastercard, viva spots ή paysafe, κάνετε ανάληψη μέσω τραπεζικού εμβάσματος, σε τραπεζικό λογαριασμό του οποίου είστε ο παραλήπτης ή ακόμα και ο συν-παραλήπτης. Τέλος, εάν κάνετε κατάθεση χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικό πορτοφόλι, skrill, neteller ή πορτοφόλι viva, θα μπορείτε να κάνετε ανάληψη με τον ίδιο τρόπο.

Καταθέσεις με ευελιξία και αμεσότητα

Όπως φαίνεται από όλα τα παραπάνω, η stiximan κάνει τη διαφορά και στις συναλλαγές. Μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στον λογαριασμό σας στο στοίχημα στο στοίχημα με 👉 εννέα διαφορετικούς τρόπους, ανάμεσά τους με τους πιο δημοφιλείς στην ευρωπαϊκή -και όχι μόνο- αγορά.

Με ασφαλείς, απλές, γρήγορες και ευέλικτες διαδικασίες, μπορείτε να βρείτε τον τρόπο που σας ταιριάζει καλύτερα και σας ταιριάζει περισσότερο για να απολαμβάνετε τον online stoiximan και τις διαδικτυακές υπηρεσίες στοιχηματισμού που προσφέρει* στους παίκτες που το εμπιστεύονται.

×
P