Προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν

Το διαδίκτυο είναι ένας χώρος αναζητήσεων και ανακάλυψης πολύτιμων πληροφοριών για οτιδήποτε επιθυμεί κανείς να μάθει. Είναι επίσης ένας χώρος όπου οι δωρεάν υπηρεσίες υπάρχουν παντού, χωρίς βέβαια να είναι πάντα αξιόπιστες και χρήσιμες. Τι γίνεται όμως στο χώρο του αθλητικού στοιχήματος; Υπάρχουν δωρεάν υπηρεσίες με προγνωστικά στοιχήματος για την Ελλάδα; Μπορεί κανείς να τις εμπιστευτεί; Είναι αποτελεσματικές ή μήπως πρόκειται για απάτες; Όλα αυτά τα ερωτήματα για το στοίχημα και τις δωρεάν υπηρεσίες θα τα απαντήσουμε στη συνέχεια.

1.

Προσφορά στοιχήματος χωρίς κατάθεση*

ΕπίσκεψηΕπίσκεψη
ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα
2.
betsson καζίνο

Προσφορά καλωσορίσματος*

ΕπίσκεψηΕπίσκεψη
ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα
3.
stoiximan

Προσφορά καλωσορίσματος*

ΕπίσκεψηΕπίσκεψη
ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα
4.

Καθημερινές Προσφορές*

ΕπίσκεψηΕπίσκεψη
ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Το δωρεάν δεν είναι πάντα και ποιοτικό

Ότι πληρώνεις παίρνεις λέει ο σοφός λαός μας στην Ελλάδα, και αυτό ισχύει σε μεγάλο βαθμό και στην περίπτωση του αθλητικού στοιχήματος στις στοιχηματικες. Στο διαδίκτυο θα βρείτε πάρα πολλά προγνωστικά στοιχήματος που προσφέρονται δωρεάν. Υπάρχουν ιστοσελίδες που  ασχολούνται συγκεκριμένα με το αθλητικό στοίχημα, ή και ιστοσελίδες που ασχολούνται με αθλήματα ή αθλητικά νέα κλπ. Όλα αυτά τα μέρη αποτελούν ένα κοινό σημείο για δωρεάν αθλητικές εκτιμήσεις και προγνωστικα στοιχηματος με άμεσες πληρωμές.

Δυστυχώς, τις περισσότερες φορές αυτά τα προγνωστικά στοιχήματος στις στοιχηματικες δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη αξία. Απεναντίας, θα σας κάνουν ενδεχομένως να χάσετε το χρόνο και τα χρήματά σας αν ακολουθήσετε τα προγνωστικά τα οποία δίνουν. Σε πολύ μεγάλο βαθμό τα προγνωστικά αυτά δίνονται προκειμένου κάνεις να γεμίσει με περιεχόμενο μία ιστοσελίδα. Δεν σημαίνει, επίσης, πως αυτός που γράφει και δίνει τα προγνωστικά τα έχει μελετήσει καλά και ότι είναι ειδικός. Στις μέρες μας υπάρχουν και ιστότοποι όπου τέτοια προγνωστικά γίνονται αυτόματα από κάποιο είδος τεχνητής νοημοσύνης. Η αποτελεσματικότητα τις περισσότερες φορές είναι πολύ περιορισμένη. Ακολουθώντας τυφλά τέτοια προγνωστικά θα χάσετε τα χρήματά σας και θα έχετε ξοδέψει πολύτιμο χρόνο.

Ωστόσο υπάρχουν και καλές ιστοσελίδες με αξιόλογα προγνωστικά για το στοίχημα, που προσφέρονται δωρεάν. Σε αυτές τις περιπτώσεις και γενικά σε κάθε περίπτωση αυτής της κατηγορίας οφείλετε να κάνετε την έρευνά σας πριν προχωρήσετε σε «τυφλά» πονταρίσματα με βάση τα προγνωστικά που δίνει ο οποιοσδήποτε. Φροντίστε η ιστοσελίδα που θα επιλέξετε να περιέχει κάποιο ιστορικό με προηγούμενα παιχνίδια και προτάσεις. Δείτε κατά πόσο αυτά τελικά επαληθεύτηκαν και εάν άξιζαν οι αποδόσεις των παιχνιδιών αυτών.

Όσο περισσότερα στοιχεία έχετε στη διάθεση σας, τόσο πιο αξιόπιστη μπορεί να είναι η έρευνά σας και το τελικό αποτέλεσμα. Εφόσον δείτε πως όντως σε βάθος χρόνου υπάρχει κέρδος από συγκεκριμένα προγνωστικά, τότε έχετε πέσει σε μία πολύ καλή περίπτωση. Μην ξεγελαστείτε και δείτε μόνο τα τελευταία αποτελέσματα. Η σωστή ανάλυση περιλαμβάνει μεγάλο εύρος αγώνων και όχι μερικούς μόνο. Προσπαθήστε να δείτε αν οι αποδόσεις που δόθηκαν και δίνονται στα σημεία στο στοίχημα είναι οι υψηλότερες που μπορείτε να βρείτε στις στοιχηματικες ιστοσελίδες. Ίσως τα πράγματα να είναι πολύ καλύτερα εάν βρείτε πιο υψηλές αποδόσεις, είτε πάλι να μην αξίζει τον κόπο, αν οι αποδόσεις που βρίσκετε εσείς είναι χαμηλότερες από τις προτεινόμενες.

Εξειδικευμένοι ιστότοποι με tipsters για προγνωστικα στο στοίχημα

Tipsters ονομάζουμε τα άτομα τα οποία δίνουν προγνωστικά στοιχήματος. Στο διαδίκτυο υπάρχουν εξειδικευμένες ιστοσελίδες που ασχολούνται με αυτό ακριβώς το πράγμα, με προγνωστικα. Οι tipsters μπορεί να είναι και απλοί χρήστες οι οποίοι εγγράφονται σε έναν ιστότοπο. Δουλειά τους είναι να προτείνουν συγκεκριμένα σημεία στο αθλητικό στοίχημα, σε ένα είδος μάλιστα παιχνιδιού ή διαγωνισμού συνήθως.

Τέτοιο ιστότοποι ενδέχεται να έχουν εκατοντάδες χρήστες που προτείνουν προγνωστικά και χιλιάδες αντίστοιχα προτάσεις καθημερινά. Συνήθως, υπάρχει κάποιο σύστημα κατάταξης σε όλους τους ιστότοπους, ενώ η έρευνά σας θα πρέπει να αρχίζει από τους κορυφαίους προς τα κάτω. Σε αυτούς τους τόπους είναι πιο πιθανό να βρείτε καλά προγνωστικά. Μπορεί να βρείτε προγνωστικά ακόμα και στα αθλήματα με τα οποία δεν έχετε ασχολείται καθόλου. Εφόσον κάνετε και πάλι την έρευνά σας και δείτε πως το ιστορικό είναι καλό και πως υπάρχει μακροχρόνια επιτυχία, γιατί να μην ακούσετε τις συμβουλές στα σημεία στα παιχνίδια ενός ή περισσοτέρων tipsters;

Προσοχή στις συνδρομητικές υπηρεσίες με στοιχήματα

Πάντα στο συγκεκριμένο άρθρο μιλάμε για δωρεάν υπηρεσίες προγνωστικών. Θα πρέπει να ξέρετε πως υπάρχουν βέβαια και πολλές υπηρεσίες με κάποια συνδρομή που υπόσχονται μεγάλα κέρδη. Παρότι όντως υπάρχουν κάποιες ιστοσελίδες αυτού του τύπου που έχουν εξασφαλισμένο κέρδος μακροπρόθεσμα και οι οποίες προσφέρουν προγνωστικά που είναι αξιόπιστα, είναι δύσκολο να τις βρείτε. Στο 99% των περιπτώσεων μιλάμε για κάποια απάτη ή χάσιμο χρόνου και Χρημάτων.  Απλά κάποιος έχει ως σκοπό να κλέψει τα χρήματα που θα δώσετε με τη συνδρομή, είτε σας δίνει τυχαίες προβλέψεις που θα σας στείλουν απευθείας στον «κουβά». Αποφεύγετε αυτές τις υπηρεσίες για στοιχήματα πάση θυσία.

Αθλητικές εφημερίδες και στοιχηματικες εφημερίδες στην Ελλάδα

Γιατί θα περιορίσουμε όμως τις αναζητήσεις και την έρευνά μας μόνο στο διαδίκτυο; Υπάρχουν εβδομαδιαίες συνήθως εφημερίδες οι οποίες ασχολούνται με αναλύσεις σε παιχνίδια στο αθλητικό πάμε στοίχημα. Μπορείτε να τις βρείτε σε κάποιο περίπτερο ή όπου τέλος πάντων αγοράζετε εφημερίδες και περιοδικά. Εδώ η αξιοπιστία είναι μεγαλύτερη, καθώς και οι επιδιώξεις των χρηστών που πληρώνουν, έστω και ένα ευρώ, είναι πολύ αυξημένες. Οι εφημερίδες, επίσης, αποτελούν μία επένδυση για την οποία έχουν συσσωρευτεί πάρα πολλά χρήματα. Κανείς δεν θέλει να πουλήσει μερικά μόνο φύλλα και μετά να χρεοκοπήσει λόγω της έλλειψης αναγνωστών, που θα απογοητευτούν από την πρώτη κιόλας αγορά της εφημερίδας.

Στις εφημερίδες στοιχήματος υπάρχουν αξιόλογες επιλογές κι αναλύσεις σε παιχνίδια, αν κι εδώ πάλι τα αποτελέσματα εξαρτώνται από τον ίδιο τον tipster, εκτός και αν είναι ο ίδιος σε όλες τις επιλογές.

Φίλοι και γνωστοί

Ακόμα και οι φίλοι μας οι άλλοι γνωστοί μπορούν να αποτελέσουν μία πηγή για προγνωστικά στοιχήματος χωρίς χρήματα. Το ζήτημα είναι που έχουν βρει τις συγκεκριμένες προτάσεις και αν έχουν κάνει την έρευνά τους σωστά. Μην παίρνετε το λόγο τους και πολύ τοις μετρητοίς γιατί παίζετε με μετρητά… Μάλλον οι περιπτώσεις ασυνεννοησίας θα είναι πολύ περισσότερες συγκριτικά με τις υπόλοιπες μεθόδους, οι οποίες αναφερθήκαμε ήδη. Η συγκεκριμένη μέθοδος αποτελεί μάλλον την πιο αναξιόπιστη για την εύρεση προγνωστικών αθλητικού στοιχήματος χωρίς χρήματα.

Ιστοσελίδες με προγνωστικά τεχνητής νοημοσύνης

Μία από τις νέες τάσεις στο διαδίκτυο είναι οι εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης. Είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια η τεχνητή νοημοσύνη παρουσιάζει πολλές πρακτικές εφαρμογές. Η τεχνητή νοημοσύνη λειτουργεί με μία απλή διαδικασία. Ένας υπολογιστής προγραμματίζεται ώστε να του δίνονται στοιχεία και να τα αναλάβει, προσπαθώντας να βγάλει συγκεκριμένα συμπέρασμα. Για παράδειγμα, ένα πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να αναγνωρίσει σε μία φωτογραφία τι ζώο απεικονίζεται σε αυτή. Αυτό το κάνει αφού έχει εκπαιδευτεί μαθαίνοντας με χιλιάδες ή και εκατομμύρια φωτογραφίες, προσπαθώντας να ξεχωρίσει τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του κάθε ζώου και να κάνει αναλήσεις.

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στο αθλητικό στοίχημα. Το λογισμικό του υπολογιστή προγραμματίζεται να αναλύει αποτελέσματα αγώνων και στοιχηματικών αποδόσεων. Τα στοιχεία αυτά υπάρχουν ευτυχώς διαθέσιμα εύκολα και σε μεγάλο όγκο για να χρησιμοποιηθούν στο στοιχημα. Ο σκοπός είναι μέσα από όλα αυτά τα στατιστικά στοιχεία και αποτελέσματα να προκύψουν προγνωστικά για μελλοντικούς αγώνες με βάση τα μοτίβα που μπορεί να εντοπίσει ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, με το πρόγραμμα της τεχνητής νοημοσύνης. Αυτό που κάνουν ουσιαστικά το πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης είναι να βρει value bets. Τα value bets αποτελούν προγνωστικά τα οποία προσφέρονται σε στοιχηματικες αποδόσεις που θεωρούνται υψηλότερες από τις πραγματικές.

Αυτό συμβαίνει συνέχεια στο αθλητικό στοίχημα γιατί oi στοιχηματικες ιστοσελίδες ακολουθούν μία συγκεκριμένη τακτική όσον αφορά τη διαμόρφωση και την κίνηση των στοιχηματικών αποδόσεων. Όταν ένα σημείο στο στοιχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον από τους παίκτες και στοιχηματίζουν σε αυτό, τότε οι στοιχηματικες ιστοσελίδες ρίχνουν την απόδοσή του, αυξάνοντας αντίστοιχα τις αποδόσεις των αντίθετων σημείων. Σκοπός είναι να μετακινηθούν οι επόμενοι χρήστες προς τις άλλες επιλογές, ώστε να υπάρχει μία ισορροπία όσον αφορά τα πονταρίσματα σε όλα τα σημεία. Αυτό δημιουργεί πολλές ευκαιρίες σε κάποιες περιπτώσεις. Είναι πιο εύκολο, λοιπόν, για το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης να μπορεί να καταλαβαίνει πότε δημιουργούνται αυτές οι ευκαιρίες και να τις προτείνει.

Η τεχνητή νοημοσύνη στο στοίχημα μπορεί να λειτουργήσει με αναλύσεις πάρα πολύ αποδοτικά. Το θέμα βέβαια είναι κατά πόσο ο αλγόριθμος που χρησιμοποιεί ο καθένας είναι σωστός και αν έχει καλά αποτελέσματα. Συνεπώς υπάρχουν κάποιες εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης που είναι πολύ καλύτερες από κάποιες άλλες. Και πάλι είναι δουλειά του παίκτη του στοιχήματος να πραγματοποιήσεις σωστά την έρευνα του και να βρει τις πλέον κατάλληλες επιλογές.

Το ότι ένα ιστότοπος χρησιμοποιεί ένα πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης για αναλύσεις στο στοιχημα, από μόνο του δεν λέει τίποτα. Τα αποτελέσματα μπορεί να είναι πολύ χειρότερα από ότι περιμένει κανείς. Για άλλη μία φορά χρειάζεται υπομονή και μελέτη, όχι βεβιασμένες κινήσεις και αποφάσεις με κλειστά τα μάτια. Η πρακτική πάντως της χρήσης τεχνητής νοημοσύνης στο πάμε στοίχημα έχει βάση και εξαιρετικά αποτελέσματα σε κάποιες περιπτώσεις.

Ιστοσελίδες με δωρεάν live προγνωστικά

Μια λίγο πιο δύσκολη περίπτωση αποτελούν τα δωρεάν προγνωστικά σε live αγώνες σε κάποια στοιχηματικη. Είναι δυσεύρετα γιατί αυτός που δημοσιεύει τα προγνωστικά θα πρέπει να το κάνει κατά την εξέλιξη των ίδιων των αγώνων, γεγονός που δεν συμβαίνει συχνά. Θα πρέπει να γνωρίζετε πως υπάρχουν, όμως, κι αυτές οι περιπτώσεις, δηλαδή με δωρεάν προγνωστικά στο live πάμε στοίχημα.

Εφόσον βρίσκεστε κάποιες συγκεκριμένες ώρες τον υπολογιστή ή στο κινητό σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις προτάσεις με τα δωρεάν προγνωστικά. Βέβαια, αυτό γίνεται μόνο τη συγκεκριμένη στιγμή σε μία δυναμική αγορά με αποδόσεις που αλλάζουν συνεχώς.

Δώστε έμφαση στις αποδόσεις που προτείνονται

Δεν έχει σημασία μόνο όταν βρείτε δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος να ελέγξετε την προϊστορία του χρήστη με τις στοιχηματικες προτάσεις, με τις καθημερινές του προβλέψεις. Σημασία έχει, επίσης, και μία έρευνα πάνω στις στοιχηματικες αποδόσεις που προτείνονται στα προγνωστικα. Δείτε τις τρέχουσες κυρίως επιλογές γιατί εδώ τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Ανατρέξτε στις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα που έχετε πρόσβαση και δείτε αν για παράδειγμα μπορείτε να βρείτε την ίδια, καλύτερη ή χειρότερη απόδοση. Κάντε το ίδιο για περισσότερες από μία προτάσεις για να έχετε μία εκτίμηση έστω και γενική για το αν οι αποδόσεις που σας προτείνονται διαμορφώνονται σε καλά επίπεδα.

Γιατί το λέμε αυτό. Εάν οι στοιχηματικές αποδόσεις που βρίσκετε μαζί με τις προτάσεις είναι τελικά πιο υψηλές από αυτές που μπορείτε να βρείτε, τότε υπάρχει πρόβλημα. Ένας tipster από το εξωτερικό είναι σε θέση να έχεις πρόσβαση σε περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες. Εφόσον λοιπόν κι αυτός έχει κάνει καλά την έρευνα του, μπορεί να βρει πολύ καλύτερες και συμφέρουσες αποδόσεις από εσάς. Σε αυτή την περίπτωση ίσως να μην αξίζει να ακολουθήσετε τις υποδείξεις του, ακόμα και αν είστε σίγουροι πως το ιστορικό των προηγούμενων προβλέψεων του είναι θετικό. Εάν για παράδειγμα το κέρδος είναι μικρό ή πολύ οριακό, αυτό σημαίνει πως εσείς παίζοντας αντίστοιχα τα ίδια σημεία στις δικές σας στοιχηματικές ιστοσελίδες, τελικά ενδεχομένως να είχατε χάσει χρήματα αντί να κερδίζετε.

Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει όταν οι καθημερινές στοιχηματικές αποδόσεις που βρίσκετε είναι υψηλότερες από αυτές που έχει υποδείξει ο tipster. Αυτή η περίπτωση είναι συχνή γιατί προκειμένου να βγάλουν και αυτοί κάποια χρήματα από μία ιστοσελίδα που προσφέρει δωρεάν υλικό. Ίσως να συνεργάζονται προωθώντας κάποιες συγκεκριμένες στοιχηματικές ιστοσελίδες, έχοντας όμως τον περιορισμό της μιας ή των δύο στοιχηματικών ιστοσελίδων. Αυτό σημαίνει πως χάνουν τη δυνατότητα να βρούνε ακόμα πιο συμφέρουσες στοιχηματικές αποδόσεις σε άλλους. Εσείς αντίστοιχα έχετε αυτή τη δυνατότητα. Επομένως τα κέρδη στην περίπτωση αυτή που θα μπορούσατε να έχετε είναι ακόμα υψηλότερα κι αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε, εφόσον το ιστορικό των προηγούμενων προτάσεων είναι αποδεδειγμένα επιτυχίες και αποτελεσματικό.

Mήπως τελικά αξίζει καλύτερα να κάνετε τη δική σας έρευνα;

Είναι λογικό αρκετός κόσμος να αναζητά έτοιμες λύσεις για δύσκολα προβλήματα. Αυτή είναι ακριβώς και η περίπτωση του αθλητικού στοιχήματος. Κάνοντας την έρευνά σας στο διαδίκτυο θα διαπιστώσετε πως στις περισσότερες των περιπτώσεων τα προγνωστικα δωρεάν στοιχήματος που θα ανακαλύψετε δεν αξίζει να τα ακολουθήσετε. Είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις εκείνες όπου θα βρείτε ουσιαστικά κάποια ευκαιρία και κάποιον καλό tipster. Ακόμα κι έτσι, ίσως να μην μπορείτε να έχετε περισσότερες από 1-2 συμβουλές προγνωστικών την ημέρα.

Ίσως να ήταν πιο συμφέρον για εσάς τους ίδιους να αφιερώσετε το χρόνο που ψάχνετε για να βρείτε δωρεάν προγνωστικα, στο να κάνετε την έρευνά σας για να βρείτε εσείς τις αγορές εκείνες τις οποίες αξίζει να στοιχηματίσετε. Εντάξει, είναι σίγουρα μία δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία, όμως για πολλούς θα έχει καλύτερα αποτελέσματα από ότι το να παρακολουθούν κάποιον tipster του διαδικτύου και κάποια σελίδα που δίνει καθημερινά προγνωστικα του αθλητικού στοιχήματος.

Δωρεάν προγνωστικά ως πηγή έμπνευσης

Το ότι κανείς βρίσκει κάπου δωρεάν προγνωστικά δεν συνεπάγεται αυτόματα πως αξίζει να τα ακολουθήσει. Δεν σημαίνει, επίσης, πως ότι βλέπουμε απλά το στοιχηματίζουμε. Οι ιστότοποι με δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως πηγή έμπνευσης από τους παίκτες του στοιχήματος που κάνουν τη δική τους έρευνα. Πολλές φορές δίνουν κάποιες καλές επιλογές ή μία βάση για να αναζητήσει κάνεις κάτι σε κάποιο συγκεκριμένο αγώνα, ίσως όμως σε κάποια άλλη αγορά ή με κάποιες παραλλαγές.

Ένα κλασικό παράδειγμα αποτελούν τα πονταρίσματα στα αουτσάιντερ. Είναι αρκετοί εκείνοι οι παίκτες του στοιχήματος που δεν ασχολούνται με αυτά γιατί θεωρούν πως είναι μάλλον απίθανο να συμβούν. Τα πάντα, ωστόσο, αποτελούν θέμα στοιχηματικής απόδοσης. Υπάρχουν περιπτώσεις με πολύ υψηλές αποδόσεις που θα βρείτε σε δωρεάν προγνωστικα στοιχήματος, στα οποία αξίζει τον κόπο κάνεις να επενδύσει. Σίγουρα τις πιο πολλές περιπτώσεις το να βρει κανείς μία απόδοση αρκετά μεγάλη είναι καλύτερο από το να βρει «άχρηστες» δωρεάν προβλέψεις στα επίπεδα στοιχηματικών αποδόσεων του 1,15 και του 1,25. Εκμεταλλευτείτε, λοιπόν, τις δωρεάν προβλέψεις ως πηγή έμπνευσης, αλλά πάντα φροντίστε να κάνετε τη δική σας έρευνα.

Δημοσιεύτηκε την ημερομηνία 15-04-2022 από Κωνσταντίνος Παγωμενάκης

Σχετικά με τον συγγραφέα

Κωνσταντίνος Παγωμενάκης

Απόφοιτος της Σχολής Επικοινωνίας και ΜΜΕ στο πανεπιστήμιο Αθηνών με μεταπτυχιακό στην πολιτική επικοινωνία και τις νέες τεχνολογίες. Διαθέτω περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρία στον χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο και μεγάλη γνώση του τομέα αξιολόγησης ιστότοπων καζίνο και αθλητικού στοιχήματος στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο. Η τεχνολογία με συναρπάζει γι' αυτό και την ακολουθώ σε κάθε της βήμα στο διαδίκτυο!

Εμφάνιση περισσότεων δημοσιεύσεων από Κωνσταντίνος Παγωμενάκης
×
P