Προγνωστικά Αγγλία σε Πρέμιερ Λιγκ και σε μικρότερες κατηγορίες

Με τη δημιουργία της Το 1992 η αγγλική Πρέμιερ Λιγκ άλλαξε το τοπίο του αγγλικού ποδοσφαίρου. Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι το πιο επιτυχημένο ανταγωνιστικά και οικονομικά, με εκατοντάδες εκατομμύρια τζίρου, κυρίως από τις τηλεοπτικές συμφωνίες με τα βρετανικά τηλεοπτικά κανάλια, αλλά και με σταθμούς από όλο τον πλανήτη.

Άλλωστε το αγγλικό πρωτάθλημα μεταδίδεται από εκατοντάδες κανάλια παντού στον κόσμο και αποτελεί το πιο δημοφιλές προϊόν εισαγωγής στον χώρο του ποδοσφαίρου. Κάπως έτσι η Πρέμιερ Λιγκ εξελίχθηκε σε ένα πρωτάθλημα με μεγάλο πρεστίζ, στο οποίο αγωνίζονται κορυφαία ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ενώ εκατομμύρια φίλαθλοι παρακολουθούν τις συναρπαστικές αναμετρήσεις σε κάθε άκρη της γης.

Παράλληλα ανταγωνιστικά και ιδιαίτερα δημοφιλή όσον αφορά το θέαμα, αλλά και το αθλητικό στοίχημα, είναι και οι μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας με την Championship να ακολουθεί και πλήθος από επαγγελματικές, αλλά ακόμα και ερασιτεχνικές κατηγορίες. Το ίδιο ενδιαφέρον φαίνονται να παρουσιάζουν και πρόσθετες διοργανώσεις, όπως είναι το FA Cup (κύπελλο Αγγλίας) και το League Cup,

1.

Προσφορά στοιχήματος χωρίς κατάθεση*

ΕπίσκεψηΕπίσκεψη
ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα
2.
betsson καζίνο

Προσφορά καλωσορίσματος*

ΕπίσκεψηΕπίσκεψη
ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα
3.
stoiximan

Προσφορά καλωσορίσματος*

ΕπίσκεψηΕπίσκεψη
ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα
4.

Καθημερινές Προσφορές*

ΕπίσκεψηΕπίσκεψη
ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματίζοντας στο αγγλικό ποδόσφαιρο

Όπως αναφέραμε ήδη, το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι πολύ δημοφιλές και στοιχηματικά. Όλες οι στοιχηματικές ιστοσελίδες δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στους αγώνες της Αγγλίας, είτε μιλάμε για την Πρέμιερ Λιγκ, είτε για τις υπόλοιπες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις στην Αγγλία. Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν πάντα διαθέσιμοι αγώνες, με μεγάλο πλήθος από διαθέσιμες αγορές και συνήθως με πολύ καλές και ανταγωνιστικές στοιχηματικές αποδόσεις. Όταν ένα πρωτάθλημα είναι τόσο ανταγωνιστικό, όπως αυτό της Premier League, δημιουργείται ανταγωνισμός στις αποδόσεις και στις στοιχηματικές σελίδες. Αυτό μπορεί ενδεχομένως να σημαίνει και πρόσθετες προσφορές* προς τους παίκτες, πράγμα που είναι πολύ ευνοϊκό για τους ίδιους.

Με άλλα λόγια δημιουργείται ένα εξαιρετικό περιβάλλον στοιχήματος για όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στην Αγγλία. Αυτό που χρειάζεται βέβαια είναι μελέτη του πρωταθλήματος και των ομάδων και φυσικά στοιχειώδεις γνώσεις του στοιχήματος για να μπορέσει κανείς να βρει και να επιλέξει τις πιο καλές επιλογές, πού στόχος φυσικά είναι να είναι και κερδοφόρες μακροπρόθεσμα.

Στη συνέχεια θα αναφερθούμε στο στοίχημα στην Αγγλία δίνοντας έμφαση στην Premier League. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως όσα γράφονται για την Πρέμιερ Λιγκ ισχύουν αντίστοιχα και για τις υπόλοιπες κατηγορίες της Αγγλίας, καθώς και για τα κύπελλα. Ας δούμε στη συνέχεια κάποιους από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για να βρει κανείς προγνωστικά στο στοίχημα που να αφορούν την Αγγλία.

Προγνωστικά στοιχήματος για την Αγγλία

Το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι πολύ δημοφιλές παγκοσμίως. Αυτό συνεπάγεται πως υπάρχουν πάρα πολλές πηγές όπου μπορεί κανείς να βρει έτοιμες εκτιμήσεις και προγνωστικά στοιχήματος για την Αγγλία. Συγκεκριμένα, υπάρχουν ιστοσελίδες εξειδικευμένες με το αγγλικό ποδόσφαιρο και άλλες ιστοσελίδες που ασχολούνται με τα προγνωστικά γενικότερα, στις οποίες βέβαια η Αγγλία έχει εξέχουσα θέση.

Πριν αρχίσετε να αντιγράφετε τα προγνωστικά στοιχήματος για την Αγγλία που θα βρείτε, έχετε κατά νου κάποια πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι πως θα πρέπει να κάνετε μία έρευνα για το άτομο ή την ιστοσελίδα που σας δίνει τα προγνωστικά. Ελέγξτε πόσο επιτυχημένες είναι οι εκτιμήσεις που γίνονται σε βάθος χρόνου και πόσο είναι περίπου το κέρδος ανά μήνα ή ανά έτος. Μην παίζετε φυσικά αλόγιστα ότι σας σερβίρει κάνει στο διαδίκτυο. Όταν ακολουθούμε κάποιον που μας δίνει προγνωστικά πρέπει να είμαστε σίγουροι πως το ποσοστό επιτυχίας του είναι μεγάλο και τουλάχιστον θετικό.

Έχει μεγάλη σημασία εδώ να παίζετε τα σημεία των προγνωστικών μόνο εφόσον η στοιχηματική απόδοση στην οποία μπορείτε να τα βρείτε είναι ίδια η μεγαλύτερη από αυτή που αναφέρει το άτομο που κάνει τη δημοσίευση. Εάν βρείτε σε χαμηλότερη απόδοση τα σημεία, απλά φροντίστε να μην ασχοληθείτε μαζί τους.

Προγνωστικά Αγγλία για το 2022-23

Όσον αφορά το νέο πρωτάθλημα και την αγωνιστική σεζόν του 2022-23 μπορεί κανείς εκ των προτέρων να δει τα φαβορί τα οποία δίνουν οι στοιχηματικές ιστοσελίδες. Αν μιλάμε για την κατάκτηση του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ, τότε Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ θα πρέπει να βρίσκονται στην κορυφή με τις πιο χαμηλές αποδόσεις κατάληψης του τίτλου. Οι δύο ομάδες ήταν περίπου στα ίδια αγωνιστικά επίπεδα με την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν και φυσικά αξίζει κανείς να δει το μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού και τις κινήσεις ενίσχυσης που θα πραγματοποιηθούν, Όμως δίχως αμφιβολία είναι τα δύο μεγάλα φαβορί για να κερδίσουν και το νέο πρωτάθλημα σύμφωνα με τα προγνωστικά Αγγλίας στην Πρέμιερ Λιγκ.

Από κει και πέρα είναι ακόμα πιο σημαντικό να δει κανείς το σχεδιασμό των υπόλοιπων ομάδων. Εκεί ακριβώς βρίσκονται οι ευκαιρίες από άποψη στοιχηματική με υψηλότερες αποδόσεις σε σχέση με τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι. Ομάδες όπως η Μάντσεστερ Σίτι, η Τότεναμ, η Τσέλσι, ακόμα και η Νιούκαστλ, στην οποία θα επενδυθούν πάρα πολλά εκατομμύρια, θα μπορούσαν να αποτελέσουν μνηστήρες του τίτλου. Εξετάστε τις στοιχηματικές αποδόσεις και αν έχετε την εκτίμηση πως τα πράγματα θα πάνε καλά, επενδύστε στο προγνωστικό αυτό που πιστεύετε πως θα επαληθευτεί.

Όσον αφορά το Λιγκ Καπ και το Κύπελλο, τα πράγματα κι εδώ δεν έχουν μεγάλη διαφορά σε σχέση με την Premier League στην Αγγλία. Πάνω- κάτω οι ίδιες ομάδες θα διεκδικήσουν τα κύπελλα αυτά και συνεπώς δεν χωρά κάποια διαφορετική εκτίμηση ως προς τις συγκεκριμένες δύο διοργανώσεις της Αγγλίας. Η δυναμικότητα των ομάδων παραμένει ίδια και αντίστοιχα ίδιες και ανάλογες παραμένουν και οι πιθανότητες κατάκτησης των τίτλων από τις ομάδες του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Σημειώστε πως επειδή οι εκπλήξεις στα κύπελλα στην Αγγλία είναι μεγαλύτερες ίσως να μην αξίζει τόσο η επένδυση σε ένα τόσο μεγάλο φαβορί όπως είναι η Λίβερπουλ ή η Μάντσεστερ Σίτι. Αναζητήστε κι εδώ κάποια λιγότερο ισχυρή ομάδα και ενδεχομένως κάποια μεγάλη έκπληξη που να πληρώνει καλά στην Αγγλία.

Στοιχηματικές αγορές για τα προγνωστικα Αγγλια

Αναφερθήκαμε ήδη στην επιλογή του νικητή του πρωταθλήματος και των κυπέλλων, δηλαδή σε μακροπρόθεσμες αγορές του στοιχήματος. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που οφείλει να εξετάσει ο παίκτης του στοιχήματος πριν την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν στην Αγγλία. Σημειώστε πως αντίστοιχα με το στοίχημα του πρωταθλητή ή της ανόδου από κάποια μικρότερη κατηγορία σε κάποια μεγαλύτερη αντίστοιχα, υπάρχει και το στοίχημα του υποβιβασμού από κάποια κατηγορία σε κάποια μικρότερη. Σε αυτό το μακροπρόθεσμο στοίχημα ο παίκτης επιλέγει ποιες ομάδες δεν θα τα πάμε καλά στη συγκεκριμένη κατηγορία και ενδεχομένως να φτάσουν στο σημείο να υποβιβαστούν στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν αφού ολοκληρωθεί το πρόγραμμα των αγώνων. Είτε μιλάμε για την Κρίσταλ Πάλας ή για τη Γουέστ Χαμ στη Αγγλία οι διαφορές από σεζόν σε σεζόν έχουν σημασία και μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Από κει και πέρα υπάρχουν κι άλλες στοιχηματικές αγορές που ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει ο παίκτης κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ο νικητής του κάθε αγώνα αποτελεί μία κλασική επιλογή. Αν εξαιρέσουμε τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League, οι οποίες τα τελευταία χρόνια που πραγματικά δύσκολα χάνουν βαθμούς, το αγγλικό ποδόσφαιρο παραδοσιακά φημίζεται για τις εκπλήξεις του. Συνεπώς μπορεί κανείς να βρει πολύ καλές ευκαιρίες και στοιχηματικές αποδόσεις στους «άσσους» πιο αδύναμων ομάδων και καλές αποδόσεις στα «διπλά» των ισχυρών. Το κάθε παιχνίδι θέλει τη δική του έρευνα και αξιολόγηση αν και φυσικά υπάρχουν και τα έτοιμα προγνωστικά του στοιχήματος στην Αγγλία.

Τα πονταρίσματα σε over / under στα γκολ αποτελούν άλλη μία χαρακτηριστική αγορά. Εδώ μπορείτε να βρείτε σημαντικές στοιχηματικές ευκαιρίες που έχουν σημασία σε κάθε ματς. Εξετάστε προσεκτικά τα στατιστικά του προηγούμενου πρωταθλήματος και των αγώνων στο νέο πρωτάθλημα στα γκολ μέχρι το σημείο στο οποίο έχετε δεδομένα. Πιο λεπτομερείς αναλύσεις στατιστικά μπορούν να γίνουν και ανά ομάδα, λαμβάνοντας υπόψη την επιθετική και αμυντική συμπεριφορά των ομάδων. Κι εδώ είναι δυνατό να βρείτε πολύ καλές στοιχηματικές ευκαιρίες, εφόσον οι στατιστικές αναλύσεις σας είναι επαρκείς για τα προγνωστικά σας στην Αγγλία και στην Πρέμιερ Λιγκ.

Παίζοντας παρολί δελτία στην Αγγλία

Στα δελτία παρολί ο παίκτης του στοιχήματος τοποθετεί περισσότερες της μίας επιλογές, ενώ για να επαληθευτεί πλήρως το δελτίο και να θεωρηθεί κερδοφόρο θα πρέπει όλες οι επιλογές να είναι νικηφόρες. Αυτό δυσκολεύει τα πράγματα από πλευράς πιθανοτήτων επιτυχία, αλλά δημιουργεί πολύ αυξημένες αποδόσεις οι οποίες μπορούν να φτάσουν σε τεράστια επίπεδα. Τα παρολί μπορούν να συνδυαστούν με ειδικά στοιχήματα και στοιχήματα σε κάποια άλλη κατηγορία.

Γενικά η Πρέμιερ Λιγκ και το αγγλικό ποδόσφαιρο δεν είναι και τόσο ιδανικό για τα παρολί στοιχήματα. Αυτό συμβαίνει για άλλη μία φορά λόγω του απρόβλεπτου χαρακτήρα του και των αποτελεσμάτων που οφείλονται πολλές φορές σε κάποια έκπληξη.

Εάν αρχίσετε να ασχολείστε με τα παρολί στο πρωτάθλημα της Αγγλίας ή στις υπόλοιπες διοργανώσεις της, τότε ρίξε μία ματιά στις στοιχηματικής ιστοσελίδες και στις προσφορές* τους. Ειδικά όσον αφορά τα παρολί δελτία, υπάρχουν πάρα πολλές προσφορές* που είτε σας προσφέρουν αυξημένα κέρδη, είτε ελαχιστοποιούν σημαντικά την πιθανότητα να χάσει το δελτίο σας. Η συγκεκριμένη αγορά είναι πολύ δημοφιλής στις στοιχηματικές ιστοσελίδες γι’ αυτό θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε και εσείς όλες τις ευκαιρίες που σας δίνουν να έχετε καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας.

Δημοσιεύτηκε την ημερομηνία 26-05-2022 από Κωνσταντίνος Παγωμενάκης

Σχετικά με τον συγγραφέα

Κωνσταντίνος Παγωμενάκης

Απόφοιτος της Σχολής Επικοινωνίας και ΜΜΕ στο πανεπιστήμιο Αθηνών με μεταπτυχιακό στην πολιτική επικοινωνία και τις νέες τεχνολογίες. Διαθέτω περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρία στον χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο και μεγάλη γνώση του τομέα αξιολόγησης ιστότοπων καζίνο και αθλητικού στοιχήματος στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο. Η τεχνολογία με συναρπάζει γι' αυτό και την ακολουθώ σε κάθε της βήμα στο διαδίκτυο!

Εμφάνιση περισσότεων δημοσιεύσεων από Κωνσταντίνος Παγωμενάκης
×
P