Στοιχηματίζοντας το πρόγραμμα αγώνων play off Superleague

Το ποδόσφαιρο αποτελεί το πιο αγαπητό σπορ σε όλο τον κόσμο, με εκατομμύρια οπαδούς να το παρακολουθούν υποστηρίζοντας τις αγαπημένες τους ομάδες. Και στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο αποτελεί το δημοφιλέστερο άθλημα και η μεγαλύτερη έμφαση δίνεται από τους φιλάθλους στο πρωτάθλημα της ελληνικής Super League, που αποτελεί το κορυφαίο πρωτάθλημα στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα η Super League στην Ελλάδα αποτελείται από 14 ομάδες και κάθε μία από αυτές δίνει συνολικά 26 αγώνες στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Στη συνέχεια, οι κορυφαίες 6 ομάδες από αυτές αγωνίζονται μεταξύ τους στη φάση των play-off προκειμένου να ανακηρυχθεί η πρωταθλήτρια ομάδα και να γίνει η κατάταξη των υπόλοιπων ομάδων.

1.

Προσφορά στοιχήματος χωρίς κατάθεση*

ΕπίσκεψηΕπίσκεψη
ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα
2.
stoiximan

Προσφορά καλωσορίσματος*

ΕπίσκεψηΕπίσκεψη
ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα
3.
betsson καζίνο

Προσφορά καλωσορίσματος*

ΕπίσκεψηΕπίσκεψη
ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα
4.

Καθημερινές Προσφορές*

ΕπίσκεψηΕπίσκεψη
ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Συναρπαστικές αναμετρήσεις στα play-off

Οι ομάδες εκείνες οι οποίες συνεχίζουν την αγωνιστική τους δράση στα play-off δίνουν μεταξύ τους άλλους 10 αγώνες η καθεμία, συνεχίζοντας βαθμολογικά την πορεία τους έως το τέλος του πρωταθλήματος. Η ομάδα εκείνη η οποία θα έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς όταν ολοκληρωθεί τελικά και αυτή τη φάση ανακηρύσσεται η πρωταθλήτρια, ενώ στη συνέχεια οι υπόλοιπες θέσεις κατά σειρά οδηγούν στην Ευρώπη και σε κάποια θέση στο UEFA Champions League, στο UEFA Europa League ή στο UEFA Conference League.
Αυτή η διαδικασία προσθέτει στο ενδιαφέρον και κάνει ακόμα πιο απρόβλεπτο το πρωτάθλημα, δίνοντας φυσικά και εμπορικά μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη διοργάνωση. Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις είναι περισσότερες και τα εισιτήρια στα γήπεδα γίνονται ανάρπαστα λόγω των πολλών ντέρμπι, σε κάθε αγωνιστική των play-off.
Στη συνέχεια θα ασχοληθούμε πιο αναλυτικά με τα play-off από πλευράς στοιχηματικής και θα συζητήσουμε κάποιες διαφορές που υπάρχουν σε σχέση με την κανονική περίοδο. Θα φροντίσουμε να αναλύσουμε επίσης κάποια στοιχεία που είναι σημαντικά, καθώς επίσης και στρατηγικές τις οποίες μπορείτε να ακολουθήσετε για να αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας στο ποδοσφαιρικό στοίχημα.

Κατανοώντας την ελληνική Super League

Η ελληνική Super League δημιουργήθηκε ουσιαστικά το 2006 ως μετεξέλιξη της Α Εθνικής κατηγορίας. Στη διάρκεια των ετών που ακολούθησαν είδαμε αρκετές αλλαγές που έχουν κατά κύριο λόγο να κάνουν με τον αριθμό των ομάδων που συμμετέχουν, με τα εισιτήρια που δίνονται για την Ευρώπη, με τον αριθμό των ομάδων που ανεβαίνουν και πέφτουν στη μικρότερη κατηγορία, αλλά και με την ίδια την λειτουργία της φάσης των play-off.
Με βάση τα πιο πρόσφατα δεδομένα, το πρωτάθλημα αποτελείται από 14 ομάδες που δίνουν 26 αγώνες στην κανονική διάρκεια, ενώ άλλοι 10 αγώνες δίνονται αντίστοιχα στα play-off από τις κορυφαίες 6 ομάδες που συνεχίζουν μετά την κανονική διάρκεια. Αντίστοιχα, υπάρχει και μία διαδικασία για τα λεγόμενα play-out, με τις ομάδες που καλούνται να αγωνιστούν μεταξύ τους προκειμένου να αποφύγουν τελικά τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία, τη Super League 2.

Πώς λειτουργούν τα play-off

Αφού ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια των αγώνων, οι 6 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας συνεχίζουν την αγωνιστική δραστηριότητα τους στη φάση των play off. Ουσιαστικά δίνουν 2 αγώνες με κάθε άλλη από τις 5 ομάδες ώστε κάθε ομάδα συνολικά να δώσει άλλους 10 αγώνες έως το τέλος του πρωταθλήματος.

Ουσιαστικά λοιπόν κάθε ομάδα μπορεί να συγκεντρώσει έως και 30 βαθμούς επιπλέον από αυτούς που έχει συγκεντρώσει στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Βέβαια, επειδή μιλάμε για τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος, η δυναμικότητα είναι πολύ μεγάλη και συνήθως σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει κάποια ομάδα που να επικρατεί και να ξεχωρίζει τόσο πολύ συγκριτικά με τις υπόλοιπες.

Όλες οι ομάδες συνήθως χάνουν μεταξύ τους βαθμούς λόγω της ισχυρής ανταγωνιστικότητας. Το θετικό γεγονός είναι πως σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν κίνητρο να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στη φάση αυτή. Υπάρχει η πρώτη θέση που φυσικά δίνει το πρωτάθλημα, αλλά και κάποιες από τις υπόλοιπες θέσεις οι οποίες προσφέρουν εισιτήρια για τα προσεχή Europa League και Europa Conference League.

Ανάλογα μάλιστα με τη βαθμολογία της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή κατάταξη της UEFA από χρόνο σε χρόνο ορίζεται ο ακριβής αριθμός και το είδος των εισιτηρίων αυτών. Όσο πιο καλά τα πάνε οι ελληνικές ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα ακριβώς προηγούμενα χρόνια, τόσο περισσότερα εισιτήρια κερδίζουν για την επόμενη σεζόν και φυσικά μπορούν να αναβαθμίσουν αυτά τα εισιτήρια σε πιο υψηλές διοργανώσεις, από το UEFA Champions League έως το UEFA Conference League.

Στοιχηματίζοντας στους αγώνες play-off της ελληνικής Super League

Το ποδοσφαιρικό στοίχημα στους αγώνες των play-off του ελληνικού πρωταθλήματος της Super :eague είναι σίγουρα συναρπαστικό και μπορεί να αποτελέσει υπό προϋποθέσεις και μια ιδιαίτερα κερδοφόρα εμπειρία. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειώσουμε πως το να στοιχηματίζει κάνεις τους αγώνες των play-off είναι κάτι πολύ διαφορετικό από το να στοιχηματίζει στους αγώνες της κανονικής διάρκειας του ελληνικού πρωταθλήματος της Super League.

Συγκεκριμένα, στα play-off οι ομάδες είναι λιγότερες σε αριθμό, ενώ η αγωνιστικότητα είναι μεγαλύτερη και σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν ισχυρό κίνητρο για τη νίκη. Αυτό αντίστοιχα δεν συμβαίνει στους αγώνες της κανονικής περιόδου. Συνεπώς, είναι σημαντικό ο παίκτης του στοιχήματος να προσεγγίσει τους αγώνες αυτούς με διαφορετική νοοτροπία και στρατηγική από ότι όταν στοιχηματίζει στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Η ομοιότητα σε σχέση με την κανονική περίοδο εγγυάται στο γεγονός πως ο καλά μελετημένος παίκτης θα πρέπει να συνυπολογίσει τους παράγοντες που επηρεάζουν τις προβλέψεις του, όπως για παράδειγμα τους τραυματισμούς παικτών, τις απουσίες ποδοσφαιριστών λόγω καρτών σε προηγούμενους αγώνες, την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων, το μεταξύ τους ιστορικό προηγούμενων αναμετρήσεων κλπ. Μιλάμε δηλαδή εδώ για παράγοντες που ισχύουν σε όλους τους αγώνες, ακόμη και της Super League 2, και μπορούμε ίσως να τους χαρακτηρίσουμε ως πιο γενικούς.

Αποτελεσματικές στρατηγικές στοιχήματος στα play-off

Μία προσέγγιση την οποία ακολουθούν πολλοί παίκτες έχει να κάνει με την εστίαση σε συγκεκριμένες στοιχηματικές αγορές, όπως για παράδειγμα το σύνολο των γκολ με αγορές Over/Under ή το ασιατικό χάντικαπ. Στα play-off υπάρχει συνήθως μεγάλη πίεση και ένταση κάτι το οποίο οδηγεί σε πιο αμφίρροπες αναμετρήσεις και σε ματς στα οποία έχουν λιγότερα γκολ και καλύτερες άμυνες. Συνεπώς, τα πονταρίσματα σε επιλογές Over και Under, αλλά και στα ασιατικά χάντικαπ αντίστοιχα αποτελούν ενδεχομένως καλύτερες επιλογές εφόσον βέβαια συνδυάζονται και με καλές στοιχηματικές αποδόσεις στα σημεία.

Επιπλέον, είναι σίγουρα χρήσιμο να ακολουθεί κάνεις τις αναλύσεις των ειδικών που γνωρίζουν καλύτερα την ελληνική Super League και τις αγορές του στοιχήματος στο ελληνικό και το διεθνές ποδόσφαιρο. Ωστόσο, και οι ίδιοι οι παίκτες θα πρέπει να έχουν μία καλή εικόνα του τι ακριβώς συμβαίνει στο πρωτάθλημα, κάτι το οποίο μπορεί να γίνει εύκολα εφόσον έχουν παρακολουθήσει την εξέλιξη της κανονικής περιόδου της Super League όταν μιλάμε για την Ελλάδα.

Το δείγμα των αγώνων είναι μεγάλο προκειμένου να έχει κανείς διαμορφώσει μία ολοκληρωμένη εικόνα για το τι περιμένει από την κάθε ομάδα. Βέβαια, θα πρέπει να συνυπολογίσει τη φόρμα της ομάδας και την κόπωση, η οποία βγαίνει περισσότερο σε κάποιες ομάδες συγκριτικά με κάποιες άλλες αυτή τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

 

Ρίχνοντας μία ματιά σε πρόσθετες στρατηγικές στοιχήματος Super League

Στη συνέχεια θα φροντίσουμε να σας δώσουμε κάποιες πρακτικές συμβουλές που μπορούν ενδεχομένως να σας βοηθήσουν προκειμένου να σχηματίσετε τις δικές σας στρατηγικές στοιχήματος στα play-off. Όλα αυτά φυσικά είναι παρατηρήσεις και προτάσεις και δεν σημαίνει πως έχουν απόλυτη επιτυχία ή οι οποίοι είναι καθαρά και μόνο προσεγγίσεις που μπορείτε να ακολουθήσετε.

Δώστε μεγάλη έμφαση στις αποδόσεις της Super League

Κάθε φορά που ασχολείστε με οποιοδήποτε αθλητικό στοίχημα είναι πολύ σημαντικό να δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στις αποδόσεις των σημείων στα οποία θέλετε να στοιχηματίσετε. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στους αγώνες των play-off της Super League.
Με άλλα λόγια θα πρέπει να βρείτε τις καλύτερες αποδόσεις προκειμένου να έχετε μεγαλύτερα κέρδη όταν επιβεβαιωθούν οι στοιχηματικές προβλέψεις. Αρχικά θα πρέπει να υπολογίσετε μόνοι σας περίπου που θεωρείται πως πρέπει να κινηθούν οι στοιχηματικές αποδόσεις.
Για παράδειγμα, σε περίπτωση που πιστεύετε πως μία ομάδα έχει 60% πιθανότητα να νικήσει έναν αγώνα, αλλά οι αποδόσεις που βλέπουμε να προσφέρονται από τις ελληνικές στοιχηματικές αποδόσεις είναι υψηλότερες από αυτή την πιθανότητα που μεταφράζεται σε απόδοση 1,67, τότε αυτό σημαίνει πως έχετε βρει ένα καλό σημείο.
Ως δεύτερο βήμα θα πρέπει να ψάξετε όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα και στις οποίες θα πρέπει να έχετε εγγραφεί για να βρείτε Ποια από αυτές προσφέρει την υψηλότερη απόδοση πάμε βέβαια από το 1,67. Εκεί πραγματικά αξίζει να δώσετε το ποντάρισμά σας σε ένα λεγόμενο “value bet” στο αθλητικό στοίχημα και στους αγώνες της Super league.

Στοίχημα στις ισοπαλίες της Super League

Στη φάση των play-off του ελληνικού πρωταθλήματος της Super League συνήθως δεν υπάρχουν τόσο πολλά γκολ στους αγώνες. Τα ματς είναι ντέρμπι και συνεπώς πολύ πιο αμφίρροπα. Αυτό το γεγονός αυξάνει τις πιθανότητες μιας ισοπαλίας ανάμεσα στις ομάδες που αναμετρώνται μεταξύ τους στα play-off. Το ποντάρισμα στις ισοπαλίες είναι μία βιώσιμη στρατηγική στοιχήματος, αλλά και πάλι θα πρέπει κανείς να βρει τις αντίστοιχες αποδόσεις σε καλά επίπεδα προκειμένου να στηρίξουν τις επιλογές του αυτές.
Πιο ευνοϊκά είναι τα πράγματα στοιχηματικά για τους παίκτες κατά τις πρώτες αγωνιστικές της φάσης των play-off όπου οι ομάδες ακόμα προσπαθούν να βρουν τη φόρμα και τα «πατήματά» τους και ενδεχομένως να είναι πιο επιφυλακτικές, προτιμώντας την ισοπαλία από μία ενδεχόμενη ήττα.
Όσο πάντως τα πράγματα ζορίζουν στη συνέχεια, τόσο αντίστοιχα και το ρίσκο ενδεχομένως να μεγαλώσει. Έτσι ακριβώς και μία ισοπαλία ενδεχομένως να μην αποτελεί τόσο καλό αποτέλεσμα σε κάποια ομάδα η οποία επιδιώκει να εξασφαλίσει περισσότερους βαθμούς προκειμένου να φτάσει τους στόχους της.

Ρίξτε μία ματιά στην προϊστορία των αναμετρήσεων της Super League

Πριν στοιχηματίσετε σε οποιαδήποτε αγώνα δύο ομάδων των play-off του ελληνικού πρωταθλήματος ρίξτε μία ματιά στην προϊστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων. Δεν χρειάζεται να πάτε πολλά χρόνια πίσω. Ενδεχομένως οι αναμετρήσεις της ίδιας σεζόν ή έστω και τις προηγούμενες μπορούν να σας δώσουν ένα στίγμα για το τι συμβαίνει. Δείτε τα τελικά αποτελέσματα και πόσο ανταγωνιστικές υπήρξαν στο παρελθόν σε αυτές τις αναμετρήσεις οι δύο ομάδες.
Τα προηγούμενα αποτελέσματα μπορούν να αποτελέσουν μία καλή ένδειξη για τα ισχυρά σημεία και τις αδυναμίες των συγκεκριμένων ομάδων, ιδίως αν οι ίδιες ομάδες έχουν παίξει πολλές φορές το προηγούμενο διάστημα μεταξύ τους. Εάν για παράδειγμα μία ομάδα από τις δύο έχει πολύ καλό σερί έναντι της αντιπάλου ομάδας αυτό μπορεί να αποτελεί μία ένδειξη πως έχουν παράλληλα και πλεονέκτημα ψυχολογικά όσον αφορά τη νίκη του αγώνα, κάτι που κάνουν ουσιαστικά πιο πιθανή τη νίκη για άλλη μία φορά.

Παρακολουθήστε τα νέα των ομάδων και τις συνθέσεις τους

Οι τραυματισμοί και οι απουσίες ποδοσφαιριστών λόγω καρτών μπορούν να επηρεάσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την εξέλιξη των αγώνων στα play-off. Οι απουσίες αυτές είναι πολύ πιο πολύτιμες σε σχέση με την κανονική διάρκεια που ενδεχομένως κάποιοι λιγότερο καλοί παίκτες ενδέχεται να μπορούν να καλύψουν καλύτερα τις ελλείψεις.
Στη Φάση των play-off οι ομάδες χρειάζονται σίγουρα το καλύτερο δυνατό υλικό ποδοσφαιριστών για να εκμεταλλευτούν την κάθε πιθανότητα που θα προκύψει. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την κατάλληλη πληροφόρηση και να καθυστερήσετε ενδεχομένως το ποντάρισμα σας μέχρι να δείτε τις συνθέσεις του σκοπεύουν να κατεβάσουν οι δύο ομάδες και με τις οποίες θα ξεκινήσουν την ενδεκάδα τους.

Στοιχηματίστε στο live στοίχημα στη Super League

Το ποντάρισμα live στους αγώνες αποτελεί για πολλούς παίκτες πολύ κερδοφόρα στρατηγική στα play-off. Προϋποθέτει πως κάνεις παρακολουθεί ζωντανά τους αγώνες στην τηλεόραση ή μέσω του live streaming των στοιχηματικών ιστοσελίδων για να έχει πολύ καλύτερη εικόνα του τι συμβαίνει. Στο live στοίχημα ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να αντιδράσει σε πραγματικό χρόνο σε ότι συμβαίνει σε κάθε αγώνα και να εκμεταλλευτεί την οποιαδήποτε ευκαιρία προκύψει.
Για παράδειγμα, εάν μία ομάδα παίζει πραγματικά καλά, αλλά δεν έχει καταφέρει να σκοράρει ακόμα, αυτό είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να βρει κανείς ανταγωνιστικές αποδόσεις στην αγορά του ποια ομάδα θα σκοράρει το επόμενο γκολ. Η εξέλιξη του αγώνα μπορεί επίσης να δείξει εάν θα υπάρξουν πολλές κάρτες ή πολλά φάουλ, πολλά κόρνερ κλπ. και να στοιχηματίσει στις αντίστοιχες αγορές.

Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές* των στοιχηματικών εταιρειών

Εάν ψάχνετε ακόμα καλύτερες ευκαιρίες και πιθανότητες επιτυχίας, τότε μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε τις προσφορές* τις οποίες σας δίνουν οι στοιχηματικές ιστοσελίδες. Ιδίως την περίοδο των play-off οι προσφορές* είναι πολλές και αν έχετε εγγραφεί σε περισσότερες από μία στοιχηματικές ιστοσελίδες, αυτό σημαίνει πως θα έχετε καθημερινά προσφορές* στις οποίες μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.
Υπάρχουν πάρα πολλές προσφορές* διαφόρων ειδών που μπορούν να σας δώσουν επιπλέον αξία στα πονταρίσματα σας. Μία τυπική προσφορά* είναι κάποια free bets* τα οποία σας δίνονται αφού στοιχηματίσετε κάποιο συγκεκριμένο ποσό σε έναν αγώνα. Για παράδειγμα, μπορεί να σας πει η στοιχηματική ιστοσελίδα πως αν στοιχηματίσετε 20 ευρώ στο συγκεκριμένο αγώνα των play-off, τότε μπορείτε να πάρετε 10 ευρώ για κάποιο επόμενο αγώνα.
Άλλου είδους προσφορές* τις οποίες μπορείτε να αξιοποιήσετε σε αυτές τις περιπτώσεις είναι οι προσφορές* κατάθεσης. Οι συγκεκριμένες προσφορές* σας δίνουν πρόσθετα χρήματα τα οποία μπορείτε να αξιοποιήσετε κάθε φορά που πραγματοποιείται την κατάθεση σας. Για παράδειγμα μπορεί να καταθέσετε 50 ευρώ και η στοιχηματική ιστοσελίδα να σας προσφέρει άλλα 50 ευρώ στο λογαριασμό σας ώστε να παίξετε συνολικά με 100 ευρώ στα δελτία που θα δημιουργήσετε στη συνέχεια.
Μία άλλη περίπτωση προσφοράς* είναι οι λεγόμενες προσφορές cashback* οι οποίες σας δίνουν ένα ποσοστό των χρημάτων που χάνετε πίσω. Έτσι λοιπόν, ακόμα κι αν έχετε απώλειες στο στοίχημα, ουσιαστικά χάνετε λιγότερα χρήματα απ’ ότι θα έπρεπε. Για παράδειγμα, μπορεί η στοιχηματική ιστοσελίδα στην Ελλάδα να σας προσφέρει cashback 10% το οποίο σημαίνει πως αν χάσετε 100 ευρώ συνολικά, τότε θα πάρετε πίσω τα 10 ευρώ από αυτά και έτσι οι απώλειές σας θα περιοριστούν στα 90 ευρώ. Όλες αυτές οι προσφορές* συνδυαστικά αυξάνουν πολύ τις πιθανότητες επιτυχίας σας και αντίστοιχα μειώνουν τις απώλειές σας εφόσον όλα πάνε στραβά.
Θα πρέπει να σημειώσετε, ωστόσο, όπως όλες οι προσφορές αυτές έχουν όρους και προϋποθέσεις που πρέπει να γνωρίζετε καλά πριν τις αξιοποιήσετε. Φροντίστε λοιπόν να αφιερώσετε λίγο χρόνο διαβάζοντας τις πληροφορίες αυτές που δίνουν κάποιους περιορισμούς όσον αφορά τις προσφορές τις οποίες θα πρέπει να καλύπτετε ως βασική προϋπόθεση για να προχωρήσετε στη συνέχεια σε κάποια ανάληψη χρημάτων.
Φροντίστε επίσης να συγκρίνετε τις διαφορετικές προσφορές* τις οποίες μπορείτε να βρείτε στις στοιχηματικές ιστοσελίδες. Μπορείτε επιπλέον να χρησιμοποιήσετε προσφορές* για τον ίδιο αγώνα εφόσον σας επιτρέπουν να το κάνετε περισσότερες από μία στοιχηματικές ιστοσελίδες. Σκεφτείτε πως έχετε τη δυνατότητα ακόμα να παίξετε και τα αντίθετα στοιχήματα προκειμένου να είσαστε περίπου στα ίδια σας λεφτά, ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η έκβαση του αγώνα, αλλά να πάρετε έτσι τα free bets* και από τις δύο στοιχηματικές ιστοσελίδες, για να τα χρησιμοποιήσετε σε μελλοντικά στοιχήματα. Μην παραγνωρίζετε λοιπόν τη δυνατότητα που σας δίνουν οι προσφορές και σκεφτείτε και πράξτε υπεύθυνα κι έξυπνα σε αυτές τις περιπτώσεις.

Συνοψίζοντας για το στοίχημα στα play off της ελληνικής Super League

Το να στοιχηματίζει κάνει στην ελληνική Super League και στα play-off αποτελεί μία συναρπαστική και ενδεχομένως επιτυχημένη διαδικασία. Θα πρέπει ο παίκτης να κατανοεί και να γνωρίζει το πώς λειτουργούν οι ομάδες και το ίδιο το πρωτάθλημα, ιδίως σε αυτή τη φάση που είναι διαφορετική από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Με μόνο 6 ομάδες να συμμετέχουν στα play-off της Super League και δεδομένο πως πρόκειται για τις πιο ισχυρές ομάδες, τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά.
Θα πρέπει να δίνετε μεγάλη έμφαση και προσοχή στις στοιχηματικές αποδόσεις και στην κίνησή τους, ακολουθώντας ενδεχομένως και αναλύσεις που μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπό μας. Αυτό που είναι σημαντικό σε κάθε περίπτωση είναι να ακολουθείτε μία διαφορετική προσέγγιση στα play-off, αλλά να μην ξεχνάτε ποτέ τους αντικειμενικούς παράγοντες που είναι οι τραυματισμοί, οι τιμωρίες, η αγωνιστική κατάσταση των ομάδων, οι αναμετρήσεις συγκεκριμένων ομάδων μεταξύ τους κλπ. Με τη σωστή προσέγγιση και στρατηγική μπορείτε να αυξήσετε κατακόρυφα τις πιθανότητες επιτυχίας σας για σημαντικά κέρδη στο αθλητικό στοίχημα.

Δημοσιεύτηκε την ημερομηνία 17-03-2023 από Κωνσταντίνος Παγωμενάκης

Σχετικά με τον συγγραφέα

Κωνσταντίνος Παγωμενάκης

Απόφοιτος της Σχολής Επικοινωνίας και ΜΜΕ στο πανεπιστήμιο Αθηνών με μεταπτυχιακό στην πολιτική επικοινωνία και τις νέες τεχνολογίες. Διαθέτω περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρία στον χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο και μεγάλη γνώση του τομέα αξιολόγησης ιστότοπων καζίνο και αθλητικού στοιχήματος στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο. Η τεχνολογία με συναρπάζει γι' αυτό και την ακολουθώ σε κάθε της βήμα στο διαδίκτυο!

Εμφάνιση περισσότεων δημοσιεύσεων από Κωνσταντίνος Παγωμενάκης
×
P