Νέα λειτουργία streaming στη Bet365

Μία νέα τεχνολογία στον χώρο του live streaming των αγώνων που μεταδίδει ζωντανά μέσω της πλατφόρμας της λανσάρει αυτή την περίοδο η ιστοσελίδα Βet365. Όπως αναφέρει σε ανακοινώσεις της η δημοφιλής εταιρεία στοιχήματος και τυχερώβν παιχνιδιών, πρόκειται με τη νέα τεχνολογία που πρόκειται να αλλάξει η εμπειρία των παικτών που παίζουν αθλητικό στοίχημα στην πλατφόρμα. Η νέα τεχνολογία αυτή θα είναι πολύ σύντομα διαθέσιμη και στην Ελλάδα, μεταξύ όλων των υπόλοιπων χωρών στις οποίες δραστηριοποιείται νόμιμα η Bet365.

Με τη βοήθεια της νέας αυτής τεχνολογικής λύσης οι πελάτες της Bet365 μπορούν να απολαμβάνουν πολύ καλύτερα την θέαση των αγώνων που μεταδίδονται στην πλατφόρμα του live στοιχήματος, η οποία είναι συνδεδεμένη με τη λειτουργία του live streaming. Η νέα τεχνολογία αναπτύχθηκε από την εταιρεία THEO Technologies σε συνεργασία με την iGamingMedia που ένωσαν τις δυνάμεις και τις γνώσεις τους στον συγκεκριμένο τομέα. Οι δύο εταιρείες είναι κορυφαίες στον χώρο των υπηρεσιών βίντεο και streaming στο διαδίκτυο. Τι όμως ακριβώς σημαίνει αυτή η συμφωνία των δύο πλευρών στην πράξη;

ΕπίσκεψηΕπίσκεψη ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Η συνεργασία ΤΗΕΟ Technologies και iGameMedia

Η συνεργασία των δύο αυτών κορυφαίων εταιριών στο χώρο της τεχνολογίας του διαδικτύου φέρνει μία πολύ σημαντική εξέλιξη στον τομέα των μεταδόσεων αθλητικών γεγονότων με τη λειτουργία του live streaming. Η iGameMedia παρέχει την τεχνολογία που έχουν ξεχωριστά αναπτύξει σε πολύ σημαντικές ιστοσελίδες αθλητικού στοιχήματος, παρέχοντας υψηλής ανάλυσης βίντεο με πολύ χαμηλές καθυστερήσεις. Η εταιρία διαθέτει εξαιρετικά θετική παράδοση στις μεταδόσεις αθλητικών γεγονότων και αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές των παικτών του στοιχήματος σε παγκόσμιο επίπεδο.

Από την άλλη πλευρά η THEO Technologies είναι άλλη μια κορυφαία και αναγνωρισμένη τεχνολογία. Προσφέρει επιλεγμένες υπηρεσίες και λύσεις, παρέχοντας υψηλής ποιότητας περιεχόμενο βίντεο σε χρήστες διαφόρων πλατφορμών και συσκευών. Συγκεκριμένα, η τεχνολογία η οποία χρησιμοποιείται για την αναπαραγωγή βίντεο στο διαδίκτυο και την οποία έχει δημιουργήσει, έχει κερδίσει πάρα πολλά βραβεία, δείχνοντας στην ουσία το ποσό καινοτόμα και λειτουργική είναι. Η συνεργασία των δύο αυτών εταιρειών που ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να παρέχουν το προϊόν του στη Bet365, αναμένεται από τους ειδικούς του χώρου και της τεχνολογίας να φέρει κάτι ακόμα πιο ποιοτικό στις οθόνες των παικτών του στοιχήματος. Το βασικό χαρακτηριστικό έχει να κάνει με την ταχύτητα των αθλητικών μεταδόσεων μέσω του live streaming.

Υψηλότερη ταχύτητα και ελάχιστες καθυστερήσεις στο streaming

Σύμφωνα με τα νέα πλέον δεδομένα της τεχνολογίας που υιοθετείται με τη συνεργασία των δύο εταιριών, οι όποιες καθυστερήσεις υπάρχουν μέχρι σήμερα στη μετάδοση και αναπαραγωγή του βίντεο μέσω streaming στο διαδίκτυο θα ελαχιστοποιηθούν στις μεταδόσεις live streaming της Bet365. Αυτό στην πράξη σημαίνει πως δεν θα υπάρχουν πλέον κολλήματα στο βίντεο των αγώνων ενώ η μετάδοση θα επιταχυνθεί κατά 8 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα σε σχέση με ότι ίσχυε μέχρι πρόσφατα.

Οι μεταδόσεις live streaming χρειάζονται αρκετό χρόνο προκειμένου να κωδικοποιηθούν και να μεταδοθούν στο διαδίκτυο. Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά δευτερόλεπτά. Η νέα αυτή τεχνολογία ελαχιστοποιεί αυτή τη διαδικασία προκειμένου η μετάδοση που θεωρούμε πως γίνεται σε πραγματικό χρόνο, να είναι ακόμα πιο κοντά στον πραγματικό χρόνο τέλεσης των αγώνων. Η μετάδοση χωρίς καμία καθυστέρηση δεν είναι εφικτή, αλλά ο χρόνος μπορεί να περιοριστεί σημαντικά.

Αυτό το γεγονός για τους παίκτες του live στοιχήματος σημαίνει ως έχουν ενδεχομένως περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας στις εκτιμήσεις τους, καθώς αυτά που βλέπουν στην οθόνη τους είναι πολύ πιο κοντά χρονικά στην πραγματική εξέλιξη του αγώνα που παρακολουθούν και στον οποίο στοιχηματίζουν.

Οι δηλώσεις ικανοποίησης των πρωταγωνιστών

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εξέλιξη και τη συνεργασία με τη Bet365 δηλώνουν οι εκπρόσωποι και των δύο εταιρειών τεχνολογίας. Πιο συγκεκριμένα, ο γενικός διευθυντής της iGameMedia κος Mike Cobain δήλωσε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ενθουσιασμένος για τη συνεργασία με την ΤΗΕΟ Technologies, δηλώνοντας πώς η νέα αυτή τεχνολογία που θα χρησιμοποιηθεί, αποτελεί μία από τις κορυφαίες λύσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο. Ο κος Cobain θέλησε επίσης να αναφερθεί και στη μελλοντική συνεργασία των εταιρειών που θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο το τελικό αποτέλεσμα, τονίζοντας πως πρόκειται για την πιο εντυπωσιακή και βιώσιμη εξέλιξη της αγοράς στο συγκεκριμένο τομέα.

Από την πλευρά του ο γενικός διευθυντής της THEO Technologies κος Steven Tielemans δήλωσε πραγματικά αισιόδοξος για την εξέλιξη και τη συνεργασία, τονίζοντας πως πρόκειται πραγματικά για κάτι το οποίο θα αλλάξει τη ροή της αγοράς στο αθλητικό στοίχημα στο διαδίκτυο. Το υψηλόβαθμό στέλεχος της εταιρείας πρόσθεσε πως είναι και ο ίδιος ενθουσιασμένος με την προοπτική της συνεργασίας αυτής, καθώς οι δύο εταιρείες με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία δημιουργούν μία καινοτόμα λύση. Αυτή ακριβώς η λύση είναι ικανή να φέρει τα πάνω κάτω σε ολόκληρο τον τομέα και σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο κος Tielemans ανέφερε παράλληλα πως η Bet365 αποτελεί τον καλύτερο συνεργάτη προκειμένου να εφαρμοστεί αυτή η τεχνολογία που πρώτη φορά χρησιμοποιείται στον τομέα του αθλητικού στοιχήματος στο διαδίκτυο μέχρι σήμερα.

Η νέα τεχνολογία στην πράξη

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι εταιρίες που δημιούργησαν τη νέα τεχνολογία, οι μεταδόσεις των αγώνων θα μπορούν να παραδοθούν στις συσκευές των παικτών του στοιχήματος σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο. Αυτό πρόκειται να ενισχύσει κατακόρυφα την εμπειρία των παικτών που παίζουν live στοίχημα στον ιστότοπο της Bet365.

Η νέα αυτή τεχνολογία στον τομέα του live streaming θα κάνει το ντεμπούτο της το Μάιο του 2023. Η ενσωμάτωση θα γίνει στην ήδη υπάρχουσα πλατφόρμα της Bet365 όπου πραγματοποιούνται τα live στοιχήματα και γίνεται το live streaming των αγώνων. Η υλοποίηση αυτή δείχνει τις ευκαιρίες ανάπτυξης που παρουσιάζει το διαδικτυακό στοίχημα και τις υψηλές ποιότητας λύσεις που υπάρχουν διαθέσιμες και οι οποίες πρόκειται να γίνουν ακόμα καλύτερες στο προσεχές μέλλον.

Ο ανταγωνισμός των στοιχηματικών ιστοσελίδων είναι τεράστιος αυτή τη στιγμή και τα νέα και καινοτόμα χαρακτηριστικά είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά και δίνουν προβάδισμα σε αυτή τη μάχη. Οι συνεργασίες τόσο υψηλού επιπέδου μόνο μπροστά μπορούν να πάνε τον τομέα όπως φαίνεται στο συγκεκριμένο παράδειγμα το οποίο σίγουρα θα ακολουθήσουν κι άλλοι πολύ σύντομα για να καταφέρω να μείνουν ανταγωνιστικοί. Ο μεγάλος νικητής πάντως στο τέλος είναι ο παίκτης που έχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες να απολαμβάνει.

Δημοσιεύτηκε την ημερομηνία 01-05-2023 από Κωνσταντίνος Παγωμενάκης

Σχετικά με τον συγγραφέα

Κωνσταντίνος Παγωμενάκης

Απόφοιτος της Σχολής Επικοινωνίας και ΜΜΕ στο πανεπιστήμιο Αθηνών με μεταπτυχιακό στην πολιτική επικοινωνία και τις νέες τεχνολογίες. Διαθέτω περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρία στον χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο και μεγάλη γνώση του τομέα αξιολόγησης ιστότοπων καζίνο και αθλητικού στοιχήματος στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο. Η τεχνολογία με συναρπάζει γι' αυτό και την ακολουθώ σε κάθε της βήμα στο διαδίκτυο!

Εμφάνιση περισσότεων δημοσιεύσεων από Κωνσταντίνος Παγωμενάκης
×
P