Live αγώνες (live agones) στο αθλητικό στοίχημα

Το στοίχημα σε live αγώνες αποτελεί ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά που υπάρχουν διαθέσιμα αυτή τη στιγμή στο χώρο του online αθλητικού στοιχήματος. Πρόκειται για ένα διασκεδαστικό και εντελώς πρωτότυπο τρόπο για να δοκιμάσει κανείς ευκαιρίες να στοιχηματίσει σε αγώνες που βρίσκονται εν εξελίξει. Αρκετός κόσμος συνεχίζει να προτιμά να παίζει μόνο στα φυσικά πρακτορεία, παρά τις δυσκολίες και τα μειονεκτήματα από αυτά έχουν σε σχέση με το διαδικτυακό στοίχημα.

Προσφορά* live στοιχήματος στη Stoiximan!

Με εγγραφή στη Bet365 παρακολουθείς τώρα!

Ανοίγεις λογαριασμό στη Novibet και παίζεις live στοίχημα!

Live στοίχημα με ένα κλικ στη Betshop!

Ένα από αυτά είναι οι πολύ περιορισμένες δυνατότητες στους live αγώνες του στοιχήματος στα πρακτορεία. Στον συγκεκριμένο τομέα δεν υπάρχει καμία σύγκριση σε σχέση με το διαδίκτυο, όπου τα πράγματα είναι δίχως αμφιβολία πολύ καλύτερα. Πάντα μιλάμε για νόμιμες ιστοσελίδες που ελέγχονται από την ΕΕΕΠ και που ασχολούνται ενεργά με θέματα εθισμού και απώλειας περιουσίας.

Live αγώνες από σταθερό υπολογιστή

Οι πλατφόρμες με live αγώνες ποδοσφαίρου και άλλων αθλημάτων στο αθλητικό στοίχημα δημιουργήθηκαν πρώτα σε σταθερούς υπολογιστές. Ούτως ή άλλως τα κινητά τηλέφωνα δεν υπήρχαν καν εκείνη την εποχή, δηλαδή στις αρχές περίπου της δεκαετίας του 2000. Η εξέλιξη ήταν αλματώδης. Μέσα σε ελάχιστα χρόνια προστέθηκαν πάρα πολλά νέα χαρακτηριστικά που εξέλιξαν το ποντάρισμα σε live αγώνες.

Ο χρήστης ουσιαστικά συνδέεται κανονικά στην στοιχηματική ιστοσελίδα στην οποία έχει δημιουργήσει το λογαριασμό χρήστη. Συνήθως υπάρχει μία ξεχωριστή κατηγορία που ονομάζεται live αγώνες ποδοσφαίρου μπάσκετ, κλπ. Πατώντας επάνω στη συγκεκριμένη κατηγορία ο παίκτης μπορεί να βγει ανά πάσα στιγμή τους αγώνες οι οποίοι έχουν ήδη ξεκινήσει και παίζονται, καθώς επίσης και τη λίστα με τα παιχνίδια ποδοσφαίρου που ακολουθούν χρονικά μέσα σε επόμενες ώρες. Μπορεί επίσης με μία πρώτη ματιά να παρατηρήσει πέρα από τους αγώνες στις βασικές στοιχηματικές αγορές και τις στοιχηματικές αποδόσεις τους, καθώς επίσης το Χρονικό σημείο στο οποίο βρίσκεται ο αγώνας και το σκορ εκείνη τη στιγμή.
live agones

Μπαίνοντας στους live αγώνες που επιθυμεί ο παίκτης

Πατώντας πάνω σε ένα συγκεκριμένο αγώνα στην κατηγορία του live στοιχήματος, ο παίκτης ανακατευθύνεται σε μία νέα σελίδα που περιέχει πληροφορίες και στοιχηματικές αγορές για τον συγκεκριμένο αγώνα. Σε πρώτη φάση μπορεί να παρατηρήσει στατιστικά στοιχεία ή αναφορές που αφορούν την εξέλιξη του συγκεκριμένου αγώνα. Πέρα από το χρόνο και το σκορ, έχει στη διάθεσή του τα λεπτά στα οποία έχουν μπει τα γκολ και ποιοι ήταν οι σκόρερ, καθώς επίσης και πληροφορίες για τις κίτρινες για τις κόκκινες κάρτες. Όλα αυτά τα στοιχεία μπορούν να μας βοηθήσουν έμπρακτα στο ποντάρισμά μας και δεν υπάρχουν εκεί μόνο για να γεμίζουν την οθόνη. Μας είναι χρήσιμε και απαραίτητα. Μπορείτε να δείτε χρήσιμες πληροφορίες που θα χρησιμοποιήσετε σε επιλογές σας στην συνέχεια.

Υπάρχουν, επίσης, πληροφορίες που αφορούν τον αριθμό των καρτών, τον αριθμό των κόρνερ, την κατοχή της μπάλας κλπ. Στους live αγώνες στοιχήματος υπάρχουν επίσης οι γραφικές απεικονίσεις που δείχνουν σε ποιο σημείο βρίσκεται η μπάλα και μια απεικόνιση με κείμενο για το τι συμβαίνει ανά πάσα στιγμή.

Αμέσως παρακάτω βρίσκονται οι στοιχηματικές αγορές σας. Λίγο-πολύ μιλάμε για τις ίδιες στοιχηματικές αγορές που πιθανότατα θα βλέπατε και σε έναν αγώνα πριν την έναρξη του. Ωστόσο υπάρχει μία σημαντική ιδιαιτερότητα, ότι καθώς ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη, οι στοιχηματικές αποδόσεις αλλάζουν πολύ περισσότερο και πολύ πιο συχνά. Ενδεχομένως να έχουμε ακόμα και πολλές αλλαγές μέσα στο ίδιο λεπτό της αναμέτρησης. Επίσης, συνήθως σε πολλές στοιχηματικές ιστοσελίδες υπάρχουν κάποιες εξειδικευμένες αγορές που δεν βρίσκει κανείς στα λεγόμενα pregame. Μιλάμε για παράδειγμα για το ποια ομάδα θα σκοράρει το επόμενο γκολ ή το επόμενο κόρνερ ή ποιος θα πάρει την επόμενη κάρτα κλπ. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως αρκετές φορές υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις από τη στιγμή που ο παίκτης υποβάλλει το ποντάρισμα του και μέχρι αυτό να γίνει δεκτό από τη στοιχηματική ιστοσελίδα.

Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό και συμβαίνει γενικότερα στο στοίχημα σε live παιχνίδια. Κάτι επίσης συχνό είναι για αρκετά δευτερόλεπτα να εξαφανίζονται οι στοιχηματικές αγορές και αποδόσεις. Θα πρέπει να περιμένετε λίγο ώστε να δείτε τις ανανεωμένες αγορές και αποδόσεις μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Πρόκειται για ένα δυναμικό προϊόν, που δεν είναι εύκολο να γίνει η διαχείριση του ακόμα και από στοιχηματική ιστοσελίδες που διαθέτουν μεγάλη πείρα στο χώρο.

Χρησιμοποιώντας το κινητό για live αγώνες

Τα κινητά τηλέφωνα οι και κάθε φορητή συσκευή, χρησιμοποιούνται σήμερα από πάρα πολύ κόσμο. Το γεγονός πως λείπουμε τόσες πολλές ώρες από το σπίτι σημαίνει πως χρειαζόμαστε τις συσκευές αυτές για την καθημερινή μας ενημέρωση και ψυχαγωγία. Φυσικά, μεταξύ άλλων μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στο ποντάρισμα σε live αγώνες. Συνήθως οι στοιχηματικές ιστοσελίδες διαθέτουν εξειδικευμένες εφαρμογές που μπορεί κανείς να κατεβάσει σε κάποια συσκευή με iOS and Android λειτουργικό σύστημα. Άλλες φορές πάλι μπορεί απλά να συνδεθεί από το φυλλομετρητή του στον παγκόσμιο ιστό και να αποκτήσει πρόσβαση στις υπηρεσίες της στοιχηματικής ιστοσελίδας, σε live αγώνες, από τη Σούπερ Λιγκ στην Ελλάδα έως τα Euro στο ποδόσφαιρο και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Συγκριτικά, με τους σταθερούς υπολογιστές σίγουρα οι φορητές συσκευές είναι λιγότερο πρακτικές, όμως στην τελική είναι και θέμα συνήθειας για τους πιο πολλούς από εμάς. Είναι γεγονός πως όλες οι λειτουργίες ενσωματώνονται και σε εκδόσεις για φορητές συσκευές στο live και γενικότερα στα τυχερά παιχνίδια. Ίσως να σας πάρει λίγο χρόνο παραπάνω, Ίσως να χρειαστεί να φτιάξετε τα πράγματα λίγο περισσότερο. Στην τελική, ωστόσο, οι φορητές συσκευές και τα κινητά τηλέφωνα μπορούν να σας προσφέρουν κανονικά πρόσβαση σε κάθε είδους live agones.

Οι λειτουργίες είναι σχεδόν ίδιες με τις εκδόσεις για σταθερούς υπολογιστές. Απλά πατάτε πάνω στην επιλογή που θέλετε, πληκτρολογείτε το ποσό του πονταρίσματος σας και πατάτε την καταχώρισή του στοιχήματος. Υποστηρίζονται μεταξύ άλλων και λειτουργίες όπως είναι το cash out, με το οποίο πχ θα μπορέσετε να εξαργυρώσετε πιο γρήγορα κάποιους αγώνες. Το μεγάλο πλεονέκτημα των online αγώνων από κινητό τηλέφωνο είναι ότι μπορείτε να στοιχηματίσετε όπου κι αν βρίσκεστε και ότι ώρα το επιθυμείτε, χωρίς να είστε αναγκασμένοι να βρίσκεστε μπροστά από την οθόνη του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας στο σπίτι.

Η λειτουργία του live streaming των αγώνων σε Champions League κλπ

Είναι σημαντικό τέλος να αναφερθούμε στη λειτουργία του live streaming. Πρόκειται για μία λειτουργία η οποία υπάρχει συνήθως σε live παιχνίδια ποδοσφαίρου και άλλων σπορ. Πέρα από τα στατιστικά στοιχεία, έχετε τη δυνατότητα να δείτε σε βίντεο, μέσω πραγματικής ζωντανής ροής δεδομένων, τον ίδιο τον αγώνα στον οποίο στοιχηματίζετε. Αυτό αποτελεί ένα τεράστιο πλεονέκτημα για τον παίκτη, ο οποίος μπορεί να αποκτήσει και οπτική εικόνα για την εξέλιξη του αγώνα, πράγμα που του δίνει ακόμα περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες προκειμένου να στοιχηματίσει με καλύτερες προοπτικές και να εξασφαλίσει για τον εαυτό του περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας. Η εξέλιξη της τεχνολογίας επιτρέπει σε όλο και περισσότερους αγώνες σε καθημερινή βάση να προσφέρονται ζωντανά με τη λειτουργία των live streaming. Μιλάμε, επίσης, και για λιγότερο δημοφιλή παιχνίδια από ότι π.χ. το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο της Σούπερ Λιγκ ή ο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός στη Μπάσκετ λιγκ κλπ. Μπορείτε να βρείτε από μεγάλους αγώνες του Europa League και του Champions League, έως περιφερειακά πρωταθλήματα και χαμηλότερες κατηγορίες σε διάφορες χώρες στον κόσμο.

Πιθανότητα εθισμού και απώλειας περιουσίας γραμμή ΚΕΘΕΑ 1114

Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ

Δημοσιεύτηκε την ημερομηνία 30-07-2021 από Κωνσταντίνος Παγωμενάκης

Σχετικά με τον συγγραφέα

Κωνσταντίνος Παγωμενάκης

Απόφοιτος της Σχολής Επικοινωνίας και ΜΜΕ στο πανεπιστήμιο Αθηνών με μεταπτυχιακό στην πολιτική επικοινωνία και τις νέες τεχνολογίες. Διαθέτω περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρία στον χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο και μεγάλη γνώση του τομέα αξιολόγησης ιστότοπων καζίνο και αθλητικού στοιχήματος στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο. Η τεχνολογία με συναρπάζει γι' αυτό και την ακολουθώ σε κάθε της βήμα στο διαδίκτυο!

Εμφάνιση περισσότεων δημοσιεύσεων από Κωνσταντίνος Παγωμενάκης
×
P