ΑΕΚ χάντμπολ και στοίχημα στο χάντμπολ

Παρότι το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ δημιουργήθηκε μόλις το 2005, η ΑΕΚ έχει καταφέρει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να αποτελέσει μία κορυφαία δύναμη στο χώρο του χάντμπολ στην Ελλάδα. Τα τρόπαια που έχει κερδίσει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η ΑΕΚ λένε όλα. Συγκεκριμένα, μιλάμε για 1 EHF European Cup, 4 πρωταθλήματα Ελλάδας και τέσσερα κύπελλα Ελλάδας. Παράλληλα η ΑΕΚ έχει μία συμμετοχή σε τελικούς, μία παρουσία σε ημιτελικούς, καθώς επίσης και δύο παρουσίες σε προημιτελικούς Challenge Cup.

1.

Προσφορά στοιχήματος χωρίς κατάθεση*

ΕπίσκεψηΕπίσκεψη
ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα
2.
betsson καζίνο

Προσφορά καλωσορίσματος*

ΕπίσκεψηΕπίσκεψη
ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα
3.
stoiximan

Προσφορά καλωσορίσματος*

ΕπίσκεψηΕπίσκεψη
ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα
4.

Καθημερινές Προσφορές*

ΕπίσκεψηΕπίσκεψη
ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Λίγα λόγια για το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ

Τα πάντα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2005. Η ΑΕΚ συμμετέχει στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού handball από την πρώτη μέρα της ίδρυσης της και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να κερδίσει πάρα πολλούς τίτλους, εθνικούς και ευρωπαϊκούς. Αξίζει να σημειωθεί πως το 2018 στον τελικό του Challenge Cup έχασε τον τίτλο μόλις στη διαφορά των τερμάτων, κάτι το οποίο κάποιοι ίσως να χαρακτήριζαν άδικο.

Η ομάδα της ΑΕΚ αγωνίζεται στην αίθουσα “Γ. Κασσιμάτης” στο ΟΑΚΑ και αποτελεί μία από τις κορυφαίες δυνάμεις του ελληνικού χάντμπολ στην Ελλάδα, μαζί με τον Ολυμπιακό ΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή, τον ΠΑΟΚ και τον Διομήδη Άργους, μεταξύ άλλων ομάδων τα τελευταία χρόνια.

Ο πιο επιτυχημένος σύλλογος στην ιστορία του ελληνικού χάντμπολ είναι ο Ιωνικός Ν.Φ. με 10 τίτλους. Ακολουθεί ο Φίλιππος Βέροιας με 9, ο Πανελλήνιος με 5, και η ΑΕΚ με 4.

Είναι καλό το χάντμπολ για στοίχημα

Μία καλή ερώτηση είναι κατά πόσο το χάντμπολ είναι καλό για να στοιχηματίσει κανείς στο αθλητικό στοίχημα. Μπορούμε να απαντήσουμε καταφατικά. Το χάντμπολ προσφέρει πολλές καλές ευκαιρίες και δυνατότητες στο αθλητικό στοίχημα. Το χάντμπολ δεν αποτελεί το πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο, αλλά έχει και αυτό οπαδούς του σε συγκεκριμένες χώρες και κυρίως στην Ευρώπη.

Η στρατηγική του Arbitrage

Συγκεκριμένες στρατηγικές στοιχήματος που αφορούν το handball και τους οποίες ακολουθεί αρκετός κόσμος που ασχολείται με το συγκεκριμένο άθλημα. Σε κάποιες περιπτώσεις αρκετοί ασχολούνται με το Arbitrage Betting, δηλαδή με την τεχνική αυτή με την οποία προσπαθεί κανείς να στοιχηματίσει σε όλες τις εκβάσεις ενός αγώνα, επιλέγοντας τις υψηλότερες αποδόσεις που μπορεί να βρει, έτσι ώστε να έχει ένα μικρό κέρδος σε κάθε περίπτωση και σε κάθε νίκη.

Η πληθώρα των στοιχηματικών ιστοσελίδων είναι μεγάλη και αυτό επιτρέπει τέτοιου είδους στοιχήματα σε συμφέρουσες αποδόσεις. Αποτελεί μία επικίνδυνη τακτική όταν κάποιος κάνει λάθη, καθώς μπορεί να του στοιχίσει πολύ περισσότερα χρήματα από αυτά που ενδεχομένως να μπορεί να κερδίσει.

Χρειάζεται, λοιπόν, προσοχή ιδιαίτερη και εμπειρία για να έχει κανείς ευτυχία με τη συγκεκριμένη στρατηγική. Το καλό στην περίπτωση του χάντμπολ είναι πως επειδή ακριβώς δεν είναι πολύ δημοφιλές άθλημα, οι στοιχηματικές ιστοσελίδες δεν μπορούν να προσδιορίσουν πολύ καλά τις αποδόσεις. Αυτό δημιουργεί αυτή τη μεγάλη ανισορροπία και πολύ καλές στοιχηματικές ευκαιρίες που μπορεί κανείς να αξιοποιήσει.

Έτοιμα προγνωστικά στο διαδίκτυο

Μία δεύτερη τακτική έχει να κάνει με τα έτοιμα προγνωστικά που μπορεί κανείς να βρει στο διαδίκτυο. Οι καλές πηγές είναι αυτές που είτε ασχολούνται ενεργά με το άθλημα και γνωρίζουν πολύ καλά να βρίσκουν value bets και σημεία που αξίζουν, είτε διάφορα μαθηματικά μοντέλα και στρατηγικές.

Εάν αποφασίσετε να ακολουθήσετε τις υποδείξεις κάποιου που σας προσφέρει στοιχήματα χάντμπολ η στοιχήματα σε άλλα αθλήματα, καλό είναι να ελέγξετε πολύ καλά την αποδοτικότητα σε βάθος χρόνου αυτών των προβλέψεων. Μην εμπιστεύεστε το πρώτο άτομο που θα βρείτε στο διαδίκτυο και θα σας προσφέρει προγνωστικά για το αθλητικό στοίχημα.

Σε πλατφόρμες στοιχηματικών προτάσεων στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε εκατοντάδες άτομα τα οποία προσφέρουν τα προγνωστικά του για το χάντμπολ και για άλλα αθλήματα. Κατά κύριο λόγο αυτές οι πλατφόρμες αποτελούν πιο αξιόπιστες πήγες, καθώς διαθέτουν στατιστικά από το παρελθόν και δείχνουν την πορεία των συγκεκριμένων χρηστών σε βάθος χρόνου. Σε κάθε περίπτωση βέβαια είναι καλύτερο να γνωρίζετε εσείς το χάντμπολ και τα άλλα αθλήματα και να κάνετε τις δικές σας επιλογές με βάση την έρευνα και τις γνώσεις που έχετε.

Δίνοντας έμφαση στα value bets

Η αξιοποίηση των value bets αποτελεί μια καλή επιλογή όχι μόνο για το handball, αλλά και για όλα τα αθλήματα στα οποία μπορεί να στοιχηματίσει κανείς. Πρόκειται για μία στρατηγική που χρησιμοποιείται μακροπρόθεσμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και με τους ίδιους ιστότοπος αθλητικού στοιχήματος, αν και το να βρίσκει κανείς υψηλότερες αποδόσεις είναι πολύ πιο παραγωγικό και καλό για την τσέπη του.

Η χρήση των value bets μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο χαντμπολ και βασίζεται στο ποντάρισμα σε αγορές που έχουν υψηλότερες αποδόσεις από ότι θα έπρεπε. Αυτές οι ενισχυμένες, λανθασμένες αποφάσεις αποτελούν ευκαιρίες για κέρδος μακροπρόθεσμα.

Κάθε έκβαση ενός αθλητικού γεγονότος έχει μία στατιστικά αποδεδειγμένη πιθανότητα. Για παράδειγμα, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο η ομάδα της Ρωσίας στις γυναίκες στο χάντμπολ είχε περίπου 57% πιθανότητα να κερδίσει στον τελικό. Αυτό το ποσοστό που μπορεί να αντιστοιχιστεί με στοιχηματική απόδοση 1,70 προσδιορίζεται και υπολογίζεται με βάση στατιστικά δεδομένα και νέες πληροφορίες που έχει κανείς για τις ομάδες και τους παίκτες.

Παρότι οι πιθανότητες ήταν υπέρ της ρωσικής ομάδας τελικά αυτή δεν τα κατάφερε. Με 57% πιθανότητα επιτυχίας και εφόσον μπορούσε να αναδειχθεί ο αγώνας αυτό σημαίνει πως στο 57% των περιπτώσεων θα κερδίζει η ρωσική ομάδα. Αν κάνεις έβρισκε μία απόδοση σε υψηλότερα επίπεδα από το 1,70 τότε είχε βρει ένα value bet. Υπήρχαν συγκεκριμένα αποδόσεις που έφταναν ακόμα και το 1,90 και παρότι τελικά η πρόβλεψη δεν επιβεβαιώθηκε, μιλούσαμε για ένα πολύ καλό value bet.

Αυτό που δυσκολεύεται πολλές φορές να καταλάβει ο κόσμος, ακόμα και όσοι ασχολούνται με το αθλητικό στοίχημα, είναι πως τα value bets επιβεβαιώνονται σε βάθος χρόνου. Δεν σημαίνει, επίσης, πως όλα τα value bets έχουν χαμηλές αποδόσεις επειδή αφορούν φαβορί. Υπάρχουν εξαιρετικά value bet σε πολύ μεγάλες αποδόσεις που αφορούν το αουτσάιντερ. Αυτά βέβαια δεν επαληθεύονται συχνά στο χάντμπολ και στα άλλα αθλήματα. Ωστόσο, όταν επαληθευτούν πληρώνουν πάρα πολύ καλά και σε βάθος χρόνου κάνουν τη διαφορά ανάμεσα στην απώλεια χρημάτων και στο χρηματικό κέρδος στο αθλητικό στοίχημα.

Γιατί η σύγκριση αποδόσεων στο χάντμπολ είναι σημαντική για τη νίκη

‘Οποια στρατηγική και αν χρησιμοποιείτε στο χάντμπολ και σε άλλα αθλήματα, η σύγκριση των αποδόσεων αποτελεί το Α και το Ω. Όταν στοιχηματίζετε σε οτιδήποτε και όταν κάνετε ακόμα την έρευνά σας θα πρέπει να ψάχνετε να βρείτε τις υψηλότερες δυνατές αποδόσεις. Υπάρχουν συγκεκριμένες ιστοσελίδες στοιχήματος που φημίζονται για τις υψηλές αποδόσεις τους γενικότερα σε όλα τα αθλήματα, Όμως και πάλι μην μείνετε αποκλειστικά σε αυτές. υπάρχουν αντίστοιχα άλλες ιστοσελίδες που δίνουν υψηλότερες αποδόσεις σε συγκεκριμένα αθλήματα ή σε συγκεκριμένα πρωταθλήματα.

Η καλύτερη πρακτική είναι να αναζητάτε την υψηλότερη απόδοση σε όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες έχετε πρόσβαση. Για την Ελλάδα το να εγγραφείτε σε 5-10 διαφορετικές στοιχηματικές ιστοσελίδες δεν είναι τόσο μεγάλη υπόθεση. Ούτε είναι ιδιαίτερα δύσκολο να αναζητάτε κάθε φορά τις αποδόσεις που προσφέρουν όλες αυτές τις ιστοσελίδες στα στοιχήματα στο χάντμπολ και σε άλλα αθλήματα.

Έχετε υπόψη σας πως το ύψος των αποδόσεων και τα κέρδη εμφανίζεται σε βάθος χρόνου. Στην αρχή ίσως είναι δύσκολο να καταλάβετε και να εκτιμήσετε τις μικρές ενδεχομένως διάφορες, οι οποίες σε βάθος χρόνου γιγαντώνονται. Μέσα σε ένα ή σε περισσότερα χρόνια θα δείτε πως μιλάμε για εκατοντάδες ή και χιλιάδες ευρώ, τα οποία μπορείτε να κερδίσετε κάνοντας ακριβώς τις ίδιες επιλογές, αλλά επιλέγοντας κάθε φορά την υψηλότερη δυνατή απόδοση που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο.

Στοιχηματίζοντας στους αγώνες χάντμπολ της Handball Premier

Η ΑΕΚ και οι άλλες ελληνικές ομάδες όπως τον Ολυμπιακό και την ομάδα του Φίλιππου Βέροιας αποτελούν ένα σημείο έναρξης για το αθλητικό στοίχημα στο χάντμπολ και μία καλή ευκαιρία για να μάθετε τόσα συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Σε δεύτερη φάση μπορείτε να ασχοληθείτε με ευρωπαϊκές διοργανώσεις στις οποίες μετέχουν οι ελληνικές ομάδες και η ένωση και σιγά-σιγά να μάθετε και τα άλλα μεγάλα και μικρότερα πρωταθλήματα handball στην Ευρώπη και αλλού στον κόσμο. Έχετε υπόψη σας πως σε αθλήματα όπως το χάντμπολ κι άλλα μικρής δυναμικής αντίστοιχα σπορ υπάρχουν πολύ περισσότερες ευκαιρίες για το στοίχημα, όσο γνωρίζετε τις αθλητικές αγορές. Οι ιστοσελίδες στοιχήματος δεν μπορούν να γνωρίζουν τα πάντα και δίνουν μεγαλύτερη έμφαση σε δημοφιλή αθλήματα, όπως είναι το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ κλπ. Γι’ αυτό ακριβώς δημιουργούνται στο χάντμπολ οι ευκαιρίες για value bet, για Arbitrage Betting και για άλλες αποδοτικές στρατηγικές στο αθλητικό στοίχημα. Σημειώστε πως χρειάζεται διάβασμα για λεπτομέρειες όπως διαιτητές, πρόγραμμα σε κάθε αγωνιστική, νέα της κάθε ομάδας, αλλά και το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Συμβουλές για μεγαλύτερη επιτυχία στο χαντμπολ

Μπορούμε να δώσουμε κάποιες πρακτικές συμβουλές που μπορείτε γενικά να ακολουθήσετε ξεκινώντας να παίζετε αθλητικό στοίχημα στο χάντμπολ.
·   Αναζητήστε πληροφορίες για τις ομάδες
·   Αποφύγετε τις πολύ χαμηλές αποδόσεις στο handball.
·   Χρησιμοποιήστε περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες και βρείτε υψηλότερες αποδόσεις
·   Μάθετε τις αγορές ημιχρόνου/τελικού αποτελέσματος και over/ under.
·   Όταν είστε έτοιμοι ασχοληθείτε με το χάντικαπ στο handball που είναι πιο πολύπλοκο, αλλά πιο κερδοφόρο αντίστοιχα.

Δημοσιεύτηκε την ημερομηνία 18-05-2022 από Κωνσταντίνος Παγωμενάκης

Σχετικά με τον συγγραφέα

Κωνσταντίνος Παγωμενάκης

Απόφοιτος της Σχολής Επικοινωνίας και ΜΜΕ στο πανεπιστήμιο Αθηνών με μεταπτυχιακό στην πολιτική επικοινωνία και τις νέες τεχνολογίες. Διαθέτω περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρία στον χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο και μεγάλη γνώση του τομέα αξιολόγησης ιστότοπων καζίνο και αθλητικού στοιχήματος στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο. Η τεχνολογία με συναρπάζει γι' αυτό και την ακολουθώ σε κάθε της βήμα στο διαδίκτυο!

Εμφάνιση περισσότεων δημοσιεύσεων από Κωνσταντίνος Παγωμενάκης
×
P