Αθλητικό στοίχημα σε αγώνες μηχανοκίνητων και ιπποδρομίες

Ο πιο πολύς κόσμος στις μέρες μας αρέσκεται στο να στοιχηματίζεις σε αθλητικούς αγώνες, που κατά βάση περιλαμβάνουν το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το τένις και μερικά ακόμη ατομικά και ομαδικά αθλήματα. Ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς κατηγορίες του στοιχήματος σε όλα τα σπορ, είναι αναμφίβολα και διάφοροι αγώνες, οι οποίοι αφορούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, αλλά και τις ιπποδρομίες ή τις κυνοδρομίες. Θα ρίξουμε στο κείμενο που ακολουθεί μία ματιά στις κατηγορίες αυτές των αγώνων και θα δούμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους και τα πονταρίσματα τα οποία μπορεί να κάνει κανείς σε εξειδικευμένες αγορές στοιχήματος, κάτι το οποίο δεν μπορεί να γίνει δωρεάν.

1.

Προσφορά στοιχήματος χωρίς κατάθεση*

ΕπίσκεψηΕπίσκεψη
ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα
2.
stoiximan

Προσφορά καλωσορίσματος*

ΕπίσκεψηΕπίσκεψη
ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχήματα σε αγώνες αυτοκινήτων

Αν ρωτήσουμε τους πιο πολλούς άντρες στον κόσμο ποιο ακριβώς είναι το αγαπημένο τους χόμπι, μάλλον θα δούμε το αυτοκίνητο ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές τους. Αντίστοιχα, οι αγώνες αυτοκινήτων αποτελούν ένα από τα πιο απολαυστικά θεάματα, κάτι το οποίο πολλές φορές συνδυάζεται και με το αθλητικό στοίχημα. Η δημοτικότητα, μάλιστα, του στοιχήματος σε αγώνες αυτοκινήτου φαίνεται να αυξάνεται σταθερά με τα χρόνια. Όταν μιλάμε για αγώνες αυτοκινήτων, θα πρέπει να διαχωρίσουμε τους αγώνες σε διάφορες κατηγορίες. Όλα αυτά τα πρωταθλήματα και οι κατηγορίες υπάρχουν αντίστοιχα διαθέσιμες για αθλητικό στοίχημα online. Ας δούμε τι έχει να μας προσφέρει το αθλητικό στοίχημα στις διοργανώσεις με αγώνες αυτοκινήτου:

Αγώνες πρωταθλημάτων Formula

Όλοι γνωρίζουμε σίγουρα τη Formula 1, όμως υπάρχουν και άλλες κατηγορίες και πρωταθλήματα στο δημοφιλές αυτό σπορ. Είναι λίγο πιο δύσκολο να βρείτε για στοίχημα τις λιγότερο δημοφιλείς κατηγορίες όπως π.χ. Formula 3, χωρίς βέβαια αυτό να είναι όμως και αδύνατο. Πιο εύκολο είναι να βρει κανείς αγώνες της Formula 1, ενός πρωταθλήματος πολλών δισεκατομμυρίων με εκατομμύρια φιλάθλους σε όλο τον κόσμο. Πολύ μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες και χορηγοί εμπλέκονται σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα που προσφέρει συγκινήσεις, στην κατηγορία της Formula 1, αλλά και μεγάλο τζίρο, τόσο στο αθλητικό στοίχημα, όσο και γενικότερα σε οτιδήποτε αφορά το εμπόρευμα με μια ονομασία σαν της Formula 1.

Αγώνες Ράλι

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Ράλι αποτελεί και αυτό μία δημοφιλή κατηγορία στους αγώνες του αθλητικού αυτοκινήτου. Παρότι δεν πραγματοποιείται σε πίστα όπως οι αγώνες Formula, οι μεγάλες ταχύτητες και η τεχνική των οδηγών προσφέρουν άφθονο θέαμα σε χωμάτινες και σε ασφάλτινες διαδρομές σε όλο τον κόσμο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως και το δικό μας Ράλι Ακρόπολις υπήρξε για πολλές δεκαετίες μέρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι. Παρότι διεξάγεται με εντελώς διαφορετικές συνθήκες σε σχέση με τους αγώνες φόρμουλα, οι δύο κατηγορίες αγώνων αυτοκινήτου έχουν πολλά κοινά στοιχεία, τα οποία αποτυπώνονται και στις διαθέσιμες επιλογές του στοιχήματος.

Αγώνες NASCAR

Πρόκειται για μία ιδιαίτερη κατηγορία, που αφορά αποκλειστικά και μόνο τις Ηνωμένες Πολιτείες. Παρά τον τοπικό χαρακτήρα, οι συγκεκριμένοι αγώνες είναι δημοφιλείς σε όλο τον κόσμο και αντίστοιχα δημοφιλείς είναι φυσικά και οι στοιχηματικές επιλογές του. Οι αγώνες αυτοκινήτων NASCAR πραγματοποιούνται σε κυκλικές πίστες και υπάρχουν και εδώ διάφορες κατηγορίες και πρωταθλήματα, όπως αντίστοιχα συμβαίνει και με τους αγώνες στην κατηγορία της φόρμουλα.

Tυπικές στοιχηματικές επιλογές τους αγώνες αυτοκινήτου

Aς ρίξουμε μία ματιά στις πιο κοινές και στις πιο δημοφιλείς αγορές, Όσον αφορά το στοίχημα σε αγώνες αυτοκινήτων κάθε είδους και κατηγορίας. Συγκεκριμένες επιλογές ισχύουν και για τις παραπάνω κατηγορίες αλλά και για άλλες διοργανώσεις σε κατηγορίες αυτοκινήτου που δεν έχουν αναφέρθει εδώ.

Επιλογή του νικητή του αγώνα

Φυσικά έναν αγώνα ένας είναι πάντα ο τελικός νικητής, ακόμη κι αν η θέση κριθεί στο photo finish. Ο παίκτης του στοιχήματος καλείται στην περίπτωση αυτή να προσδιορίσει και να εκτιμήσει από πριν ποιος θα είναι ο τυχερός εκείνος, ο οποίος θα πάρει την πρώτη θέση στην αναμέτρηση τη συγκεκριμένη. Μακροπρόθεσμα μπορεί κανείς να προβλέψει το νικητή μιας συγκεκριμένης σειράς αγώνων, πχ. τον τελικό πρωταθλητή σε ολόκληρη τη σεζόν του πρωταθλήματος NASCAR.

Νικητής κορυφαίας Τριάδας

Στο βάθρο των νικητών ανεβαίνουν οι τρεις πρώτοι οδηγοί/πιλότοι αυτοκινήτων. Ο παίκτης του στοιχήματος καλείται να βρει ανάμεσα στη λίστα όλων των αγωνιζομένων αθλητών έναν ή περισσότερους που θα βρεθούν να φτάσουν έως αυτή την θέση της τριάδας.

Εύρεση των οδηγών της Pole position

Στη Formula 1, αλλά και σε πολλούς άλλους αγώνες πραγματοποιούνται γύροι κατάταξης πριν την εκκίνηση του κεντρικού event. Αυτό συνήθως μπορεί να γίνει την προηγούμενη μέρα ή και λίγες ώρες ή λεπτά νωρίτερα πριν το προγραμματισμένο αγώνα. Τα αυτοκίνητα κάνουν κάποιους γύρους και ανάλογα με το χρόνο που θα ολοκληρώσουν τους γύρους αυτούς, κατατάσσονται στην pole position. Ο παίκτης του στοιχήματος καλείτε να βρει αν κάποιοι οδηγοί θα βρίσκονται στις υψηλές θέσεις ή πιο χαμηλά. Ένα τυπικό στοίχημα αυτής της κατηγορίας είναι ποιος ακριβώς θα είναι ο πρώτος ή ακόμα και ο τελευταίος αθλητής στην pol position.

Στοιχήματα σε αγώνες μοτοσυκλέτας

Οι αγώνες μοτοσυκλετών είναι και αυτές πολύ δημοφιλείς κυρίως στον ανδρικό πληθυσμό. Παρότι έχουμε και εδώ αρκετές και διαφορετικές κατηγορίες αγώνων, μπορούμε να ξεχωρίσουμε το MotoGP ως την κορυφαία επιλογή, με διαφορά από όλες τις υπόλοιπες. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει κανείς τη δυνατότητα να στοιχηματίσει ακόμα και σε εθνικά και σε τοπικά πρωταθλήματα μέσω διαδικτύου, ακόμη και live. Πάνω – κάτω ότι ισχύει για το MotoGP ισχύει αντίστοιχα και για τις υπόλοιπες κατηγορίες και πρωταθλήματα μοτοσυκλέτας στον κόσμο. Το MotoGP θα μπορούσε να το χαρακτηρίσουμε ως το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1, αλλά για μοτοσυκλέτες.

Όσον αφορά το αθλητικό στοίχημα, υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες στοιχηματικές αγορές που είναι σίγουρα πιο συχνές και δημοφιλής στον κόσμο. Ας τις δούμε λίγο πιο συγκεκριμένα παρακάτω.

Νικητής αγώνα

Εύκολο στην κατανόηση και δεν χρειάζονται εδώ σίγουρα πολλές κουβέντες και εξηγήσεις. Ο παίκτης του στοιχήματος επιλέγει ποιος από όλους τους οδηγούς θα είναι εκείνος ο οποίος θα κερδίσει σε έναν συγκεκριμένο αγώνα. Μακροπρόθεσμα μπορούμε να μιλάμε και για ολόκληρο το πρωτάθλημα μιας σεζόν. Τα ίδια ισχύουν και σε άλλα αθλήματα, σαν πχ. στο ποδόσφαιρο.

Οι κορυφαίοι τρεις οδηγοί

Οι τρεις πρώτοι οδηγοί είναι αυτοί που ανεβαίνω στο βάθρο σε κάθε αγώνα. Στο συγκεκριμένο στοίχημα ο παίκτης καλείται να εντοπίσει τρεις από τους αναβάτες που θα φτάσουν στον τερματισμό πρώτοι. Υπάρχουν επιλογές όπου μπορεί κάνεις καλύτερα να προβλέψει και τους τρεις οδηγούς, ενώ σε άλλες πάλι περιπτώσεις είναι αρκετό να βρει κανείς έναν από τους τρεις της κορυφαίας κατάταξης του βάθρου.

Pole position

Όπως συμβαίνει και με τους αγώνες αυτοκινήτου και κυρίως με τη Formula, οι αναβάτες στους αγώνες μοτοσυκλέτας πραγματοποιούν δοκιμαστικούς αγώνες κατάταξης για την τελική σειρά εκκίνησης. Ο παίκτης του στοιχήματος καλείται να βρει ποιοι θα είναι στην πρώτη θέση ή γενικότερα στις πρώτες θέσεις της Pole position, όπως αυτή ονομάζεται.

Ο πιο γρήγορος γύρος

Στους αγώνες μοτοσικλέτας MotoGP, ο καθένας αθλητής χρονοματράται για τους χρόνους που πραγματοποίησε σε καθένα γύρο. Αντίστοιχα ο παίκτης του στοιχήματος καλείται να προβλέψει ποιος από όλους τους αναβάτες θα κάνει τον ταχύτερο γύρο συνολικά μέχρι το τέλος του αγώνα ή κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών. Νικητής είναι ο αναβάτης ο οποίος θα καταφέρει να κάνει τον ταχύτερο γύρο, ακόμα και αν δεν κερδίσει τελικά τον αγώνα. Το τελικό αποτέλεσμα δεν έχει εδώ καμία σημασία.

Ιπποδρομιακό στοίχημα και στοιχηματικές αγορές

Στις μέρες μας δεν είναι πλέον απαραίτητο να επισκεφθείτε τον ιππόδρομο ή να πάτε σε κάποιο πρακτορείο του ΟΠΑΠ για να στοιχηματίσετε σε ιπποδρομιακά γεγονότα. Αν το επιθυμείτε και σας αρέσει η διαδικασία, φυσικά μπορείτε να συνεχίσετε να το κάνετε, όμως σίγουρα το ιπποδρομιακό στοίχημα στο διαδίκτυο έχει τις ευκολίες του και οι περισσότεροι θα επιθυμήσουν.

Ανάμεσα στα αθλήματα των περισσότερο στοιχηματικών ιστοσελίδων είναι το ιπποδρομιακό στοίχημα. Κατά κύριο λόγο θα βρείτε αγώνες από την Αγγλία, την Ιρλανδία, τη Γαλλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Νότια Αφρική, τη Σκωτία, την Αυστραλία, το Ντουμπάι και άλλες περιοχές στον πλανήτη. Οι στοιχηματικές επιλογές λίγο – πολύ είναι οι ίδιες σε όλες τις ιστοσελίδες και αυτό που αλλάζει κάθε φορά είναι το ημερήσιο πρόγραμμα και οι κούρσες που επιλέγετε να στοιχηματίσετε, ανάλογα με το ιπποδρόμιο και τη χώρα που σας ενδιαφέρει.

Είναι σημαντικό πάντα να διαβάζετε στατιστικά στοιχεία και πληροφορίες που αφορούν τον αναβάτη και το άλογό του, τα συγκεκριμένα ιπποδρομία σε ότι αφορά γενικότερα την κούρσα στην οποία θα στοιχηματίσετε. Αφού δώσετε το στοίχημα σας θα πρέπει να περιμένετε να ολοκληρωθεί η κούρσα με τον τερματισμό για να δείτε αν το ποντάρισμά σας είναι κερδοφόρο ή όχι. Μέσω διαδικτύου έχετε τις περισσότερες φορές τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε και την ίδια την κούρσα μέσω live streaming δωρεάν ή και να ποντάρετε στο live. Εάν παίζετε αντίστοιχα ιπποδρομιακό στοίχημα σε κάποιο πρακτορείο του ΟΠΑΠ, υπάρχει απευθείας μετάδοση την οποία βλέπετε σε κάποια τηλεόραση του πρακτορείου. Ας ρίξουμε, όμως, μια ματιά στις κατηγορίες πονταρίσματος που αφορούν τις ιπποδρομίες:

Γκανιάν

Ίσως να σας μπερδεύει η ορολογία ή να μην την έχετε ξανακούσει ποτέ, αλλά ουσιαστικά το μόνο που ζητά ο παίκτης στο συγκεκριμένο ποντάρισμα είναι να βρει τον νικητή μιας κούρσας. Είναι κλασική περίπτωση πονταρίσματος στον νικητή του αγώνα, απλά στις ιπποδρομίες, το συγκεκριμένο στοίχημα ονομάζεται Γκανιάν.

Πλασέ

Με το πλασέ, τα πράγματα για τον παίκτη του στοιχήματος γίνονται κάπως πιο εύκολα. Ουσιαστικά επιλέγει και πάλι ένα συγκεκριμένο άλογο, σαν την περίπτωση του Γκανιάν, αλλά το στοίχημα είναι επιτυχημένο ακόμη και αν το άλογο τερματίσει δεύτερο στην κούρσα. Το Πλασέ προσφέρει τη νίκη στον παίκτη του στοιχήματος, εάν το άλογο τερματίσει τελικά είτε στην πρώτη, είτε στη δεύτερη θέση. Η απόδοση της νίκης βέβαια είναι μειωμένη σε σχέση με την επιλογή του Γκανιάν.

Δίδυμο

Ο παίκτης του στοιχήματος στη συγκεκριμένη περίπτωση καλείται να προβλέψει δύο άλογα, τα οποία θα κατακτήσουν αντίστοιχα τις δύο πρώτες θέσεις σε μία κούρσα. Ο παίκτης μάλιστα, δεν είναι υποχρεωμένος να βρει και την ακριβή σειρά κατάταξης των δύο αλόγων αυτών. Αρκεί μόνο να προβλέψει αν τα δύο άλογα θα είναι στην πρώτη δυάδα, χωρίς την ακριβή τους θέση. Δεν έχει δηλαδή καμία σημασία ποιο άλογο θα βγει πρώτο και πιο άλογο θα βγει δεύτερο.

Φορκάστ

Ο παίκτης του στοιχήματος επιλέγει και πάλι δύο άλογα, αλλά αυτή τη φορά έχει σημασία ποιο άλογο της επιλογής του αυτής θα τερματίσει πρώτο και ποιο αντίστοιχα θα τερματίσει δεύτερο στη συγκεκριμένη κούρσα. Δίνει, δηλαδή, στο στοίχημα του συγκεκριμένη σειρά των αλόγων στην κούρσα στην οποία ποντάρει.

Τρίο

Όπως αντίστοιχα συμβαίνει και στην περίπτωση με το δίδυμο στις ιπποδρομίες, ο παίκτης επιλέγει περισσότερα του ενός άλογα, στη συγκεκριμένη περίπτωση 3. Εκτιμά ότι αυτά τα συγκεκριμένα τρία άλογα θα τερματίσουν στις πρώτες τρεις θέσεις μιας κούρσας. Το μόνο που χρειάζεται προκειμένου να επικυρωθεί το στοίχημα ως νικηφόρο είναι τα τρία αυτά άλογα να τερματίσουν στις τρεις πρώτες θέσεις, χωρίς να μας ενδιαφέρει η μεταξύ τους κατάταξη, ποιος βγήκε πρώτο, ποιο άλογο βγήκε δεύτερο και ποιο άλογο βγήκε τρίτο.

Αθλητικό στοίχημα σε κυνοδρομίες

Όπως συμβαίνει αντίστοιχα και με άλλα αθλήματα, οι κυνοδρομίες πραγματοποιούνται με διάφορους αγώνες παγκοσμίως. Ο παίκτης του στοιχήματος έχει τη δυνατότητα και τον τρόπο να στοιχηματίσει στα λαγωνικά εκείνα, τα οποία θα φτάσουν και θα καταλάβουν τις κορυφαίες θέσεις, σαν αντίστοιχα με τις ιπποδρομίες.

Οι κυνοδρομίες είναι διαθέσιμες εδώ και λίγα χρόνια για στοιχηματισμό από τα φυσικά πρακτορεία του ΟΠΑΠ. Μιλάμε τόσο για ζωντανές κυνοδρομίες, όσο και για εικονικές κυνοδρομίες, οι οποίες αποτελούν και αυτές μια επιλογή. Στην Ελλάδα δεν πραγματοποιούνται εγχώριοι αγώνες, συνεπώς κατά κύριο λόγο μιλάμε για αγώνες που πραγματοποιούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Αυστραλία. Ο παράγοντας χρόνος και η διαφορά της ώρας δεν είναι τόσο αποθαρρυντικοί, καθώς υπάρχουν αγώνες κυνοδρομιών από νωρίς το πρωί, έως πολύ αργά το βράδυ. Υπάρχουν δεκάδες κούρσες μέσα στην ημέρα ,καθώς βρίσκει κανείς online κούρσες που πραγματοποιούνται ανά 5-15 λεπτά.

Ο παίκτης φυσικά θα πρέπει να έχει εξασφαλίσει στοιχεία και επαρκή ενημέρωση για τα λαγωνικά στα οποία στοιχηματίζει. Εδώ σημασία έχει η ηλικία του λαγωνικού, καθώς επίσης και η φόρμα του στις τελευταίες κούρσες που έχει πραγματοποιήσει. Η πίστα έχει, επίσης, σημαντικό ρόλο καθώς κάθε φορά υπάρχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά που ταιριάζουν ή όχι σε ένα λαγωνικό. Οι βασικότερες στοιχηματικές επιλογές είναι οι εξής:

Νικητής του αγώνα

Εύκολα εδώ τα πράγματα, για άλλη μία φορά. Μιλάμε για το λαγωνικό εκείνο, το οποίο θα καταφέρει να περάσει πρώτο τη γραμμή του τερματισμού.

Φορκάστ

Ο παίκτης του στοιχήματος καλείται να προβλέψει με ποιον τρόπο δύο λαγωνικά θα τερματίσουν στις πρώτες θέσεις. Στη συγκεκριμένη επιλογή έχει σημασία ακριβώς να προβλέψουμε ποιο λαγωνικό θα είναι πρώτο και πιο θα είναι δεύτερο.

Τρικάστ

Αποτελεί μία εξέλιξη του φορκάστ, στην οποία αυτή τη φορά ο παίκτης του στοιχήματος καλείται να προβλέψει ποια τρία λαγωνικά θα είμαι μέσα στην πρώτη τριάδα, προβλέποντας μάλιστα και την ακριβή σειρά με την οποία θα τερματίσουν αυτά. Είναι σίγουρα δύσκολο η πρόβλεψη, αλλά και τα λεφτά είναι αντίστοιχα πολύ καλά στους νικητές του συγκεκριμένου στοιχήματος.

Τρίο

Μοιάζει πολύ με το τρικάστ για την διαφορά εδώ πως ο παίκτης του στοιχήματος καλείται να προβλέψει τους νικητές των τριών πρώτων θέσεων της συγκεκριμένης κούρσας. Η διαφορά επίσης με το Τρικάστ είναι πως δεν μας ενδιαφέρει στη συγκεκριμένη περίπτωση η ακριβής μεταξύ τους κατάταξη. Επιλέγουμε, δηλαδή, 3 λαγωνικά με τυχαία σειρά, τα οποία πιστεύουμε πως θα είναι στις πρώτες τρεις θέσεις.

Ποντάρισμα σε παρολί

Τα δελτία παρολί είναι συνδυαστικά στοιχήματα, τα οποία χρησιμοποιούνται σε πλήθος από αθλήματα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση που μιλάμε για τις κυνοδρομίες, μπορεί κάποιος να επιλέξει τον νικητή σε πολλαπλές κούρσες. Οι αποδόσεις πολλαπλασιάζονται, όμως για να είναι έγκυρο ένα δελτίο και να θεωρηθεί νικηφόρο, θα πρέπει να πραγματοποιηθούν όλες οι προβλέψεις που υπάρχουν σε αυτό. Όσο περισσότεροι αγώνες είναι στο δελτίο, τόσο μεγαλώνουν οι αποδόσεις, αλλά παράλληλα δυσκολεύει και το ενδεχόμενο υλοποίησης τους.

Παράγοντες τους οποίους πρέπει να έχετε υπόψη σας σε αυτού του είδους τους αγώνες

Όλοι οι παραπάνω αγώνες έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό, πως πραγματοποιούνται σε υπαίθριους χώρους, με αποτέλεσμα οι καιρικές συνθήκες, αλλά και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου να έχει επίδραση στις αποδόσεις και στην ανάδειξη των τελικών νικητών. Ένας, λοιπόν, σημαντικός παράγοντας που πρέπει να εξετάζετε πριν πραγματοποιήσετε το ποντάρισμα σας, έχει να κάνει με τον καιρό. Οι καιρικές συνθήκες επηρεάζουν διαφορετικά τους διάφορους αναβάτες ή τους οδηγούς. Υπάρχουν συγκεκριμένα κάποιοι που αγωνίζονται καλύτερα σε ξηρές συνθήκες και άλλοι που αγωνίζονται καλύτερα όταν βρέχει ή όταν έχει αέρα.

Το ίδιο ισχύει και όσον αφορά τον αγωνιστικό χώρο, στον οποίο αγωνίζεται κάνεις. Αναβάτες και οδηγοί μπορεί να έχουν εντελώς διαφορετικές αποδόσεις, ανάλογα με τη συνθήκη του αγωνιστικού χώρου και σε ποια πίστα ή σε ποιον ιππόδρομο αγωνίζονται. Αναζητήστε, λοιπόν, συγκεκριμένες πληροφορίες για τον αγωνιστικό χώρο, καθώς και για τις ιδιαίτερες προτιμήσεις και το ιστορικό επιτυχίας αναβατών και οδηγών στις συγκεκριμένες πίστες. Για παράδειγμα, στη Φόρμουλα 1 υπάρχουν οδηγοί που τρέχουν καλύτερα σε κλειστές πίστες, όπως είναι αυτή του Μονακό και άλλοι που έχουν καλύτερες αποδόσεις σε πιο γρήγορες και λιγότερο τεχνικές πίστες, όπως είναι για παράδειγμα αυτή Τζέντα, παρότι και οι δύο αγώνες πραγματοποιούνται σε κανονικούς δρόμους στην πόλη.

Συνοψίζοντας για το στοίχημα σε αγωνες

Οι αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού, καθώς επίσης και ιπποδρομίες ή οι κυνοδρομίες παρουσιάζουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά. Πάρα πολλές από τις βασικές στοιχηματικές αγορές τους είναι σχεδόν οι ίδιες, παρά τις διαφορές που υπάρχουν από άθλημα σε άθλημα. Διαφέρουν με άλλα αθλήματα όπως πχ. το ποδόσφαιρο. Εφόσον σας ενδιαφέρουν αυτού του είδους οι αγώνες, φροντίστε να μάθετε αρκετά πριν αρχίσετε να στοιχηματίσετε και να εξειδικευτεί κάπου. Μάλλον, βέβαια, θα μιλάμε ήδη για κάτι το οποίο γνωρίζετε καλά και αγαπάτε. Οι αγώνες αυτού του είδους έχουν ένα μεγάλο παράγοντα που είναι η τύχη, όμως και η γνώση των συνθηκών, τα νέα και των μηχανοκίνητων αθλητών και ζώων έχουν τεράστια σημασία. Αφού εσείς από την πλευρά σας δεν μπορείτε να έχετε επίδραση στον παράγοντα τύχη, προσπαθήστε στον δεύτερο αυτό παράγοντα τουλάχιστον να κάνετε τη δική σας παρέμβαση, εξασφαλίζοντας καλύτερες αποδόσεις και μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας, σε επιλογές πριν την έναρξη αλλά και στο live.

Δημοσιεύτηκε την ημερομηνία 01-02-2022 από Κωνσταντίνος Παγωμενάκης

Σχετικά με τον συγγραφέα

Κωνσταντίνος Παγωμενάκης

Απόφοιτος της Σχολής Επικοινωνίας και ΜΜΕ στο πανεπιστήμιο Αθηνών με μεταπτυχιακό στην πολιτική επικοινωνία και τις νέες τεχνολογίες. Διαθέτω περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρία στον χώρο του αθλητικού στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο και μεγάλη γνώση του τομέα αξιολόγησης ιστότοπων καζίνο και αθλητικού στοιχήματος στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο. Η τεχνολογία με συναρπάζει γι' αυτό και την ακολουθώ σε κάθε της βήμα στο διαδίκτυο!

Εμφάνιση περισσότεων δημοσιεύσεων από Κωνσταντίνος Παγωμενάκης
×
P